- 20 Nisan 2016
- 1.220
- 640
- 123
Hadi inşaallah ya Allah ım boşa çıkarmasın çabalarınıbi kaç güne kontrolü var. bi sonraki regliyle başlayacak nasipse canım..![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi inşaallah ya Allah ım boşa çıkarmasın çabalarınıbi kaç güne kontrolü var. bi sonraki regliyle başlayacak nasipse canım..![]()
aminn canım aminnn rabbim hiçbirimizin çabalarını boşa cıkarmasın inşallahHadi inşaallah ya Allah ım boşa çıkarmasın çabalarını![]()
yum günü de olmadı mıydı pazar günü kızzKızlar ben bu ay hepten yatmışım.Takvime baktım 7-11 subatta calısma olmuş sadce![]()
onu yazmamışım 12snde oldu bide evetyum günü de olmadı mıydı pazar günü kızz
ay hadi olsun da tekte olanlardan olsun senin de![]()
Olsun kuzum ya takma kafana bu ayda böyle olsun. Hem nasip bu belki de bu ay gelir konur bebisonu yazmamışım 12snde oldu bide evetBu hafta bos gecti
![]()
en azından çalışmadık deriz kusumOlsun kuzum ya takma kafana bu ayda böyle olsun. Hem nasip bu belki de bu ay gelir konur bebisbizim de bu ay sadece yum günü bide önce ve sonrası toplam 3 oldu o kadar
benim regl bitti ben daha açılış yapmadımonu yazmamışım 12snde oldu bide evetBu hafta bos gecti
![]()
he valla çalışınca garanti olmuyor ki ...önemli olan yumu değerlendirmek gerisi rabbim'in takdirien azından çalışmadık deriz kusumGecen ay gün aşırı calıstık da noldu
![]()
Ay heray gün aşırı çalışırım diyen varsa calıssın valla bende o kafa yok bu aybenim regl bitti ben daha açılış yapmadım
çarşamba misafir geldi geç gittiler ,dün de kocinin arkadaşın babasının 7mevlüdü vardı camiide geç biz de kadınlar evdeydik öyle kaldı bi tane de benden
hiç belli olmaz kuşum sonuçta o günler dolu geçmiş önemli olan o rabbim bilir![]()
Aynen bacımhe valla çalışınca garanti olmuyor ki ...önemli olan yumu değerlendirmek gerisi rabbim'in takdiri
Ayy gun asırı deme bana gecen ay 15.gunden basladık adete kadar gun asırı calıstk meger bosa ugrasmısız 13.gun gelmıs yumos sorma.normalde 17. Gun 20.gun gelıyodu yumos gecen ay bıze yamuk yaptı ıncır suyu ıctım dıye.bu ay da ovu testı aldm gun asırı olmasn dıye sırf.bı de havalar zaten buz ınsanın canı ıstemıyo vallaAy heray gün aşırı çalışırım diyen varsa calıssın valla bende o kafa yok bu ayYumyuma vardır kız senin daha calısırsın daha
![]()
aynen valla bende de yok o kafaAy heray gün aşırı çalışırım diyen varsa calıssın valla bende o kafa yok bu ayYumyuma vardır kız senin daha calısırsın daha
![]()
canım benim o işin bahanesi...nasip olunca yumurtlaam fln bahanesi gerçektenn ,yumurtlama harici hamile kalan cok insan duydum konuştum o yüzden hiç kendinize yüklenmeyin.Ayy gun asırı deme bana gecen ay 15.gunden basladık adete kadar gun asırı calıstk meger bosa ugrasmısız 13.gun gelmıs yumos sorma.normalde 17. Gun 20.gun gelıyodu yumos gecen ay bıze yamuk yaptı ıncır suyu ıctım dıye.bu ay da ovu testı aldm gun asırı olmasn dıye sırf.bı de havalar zaten buz ınsanın canı ıstemıyo valla
Evet haklısın canım da ıste ınsanoglu ustume dusenı yapayım da gerısı rabbıme kalmıs ıns tutar.onumuzdekı hafta sonu memlekete gıdıcez bu ayıda ıyı degerlendırelım olmazsada esımde bende orada bı doktora gıdıcez.ıns gerek kalmazcanım benim o işin bahanesi...nasip olunca yumurtlaam fln bahanesi gerçektenn ,yumurtlama harici hamile kalan cok insan duydum konuştum o yüzden hiç kendinize yüklenmeyin.
Bizde gecen ay gün aşırı calıstık,üstelik yumyumuda kaçırmadık ama olmayınca olmuyor ıste balımAyy gun asırı deme bana gecen ay 15.gunden basladık adete kadar gun asırı calıstk meger bosa ugrasmısız 13.gun gelmıs yumos sorma.normalde 17. Gun 20.gun gelıyodu yumos gecen ay bıze yamuk yaptı ıncır suyu ıctım dıye.bu ay da ovu testı aldm gun asırı olmasn dıye sırf.bı de havalar zaten buz ınsanın canı ıstemıyo valla
Ya cok afedersinz tecavüze uğrayıp hamile kalan yüzlerce kadının denk mi gelmiş yumyumucanım benim o işin bahanesi...nasip olunca yumurtlaam fln bahanesi gerçektenn ,yumurtlama harici hamile kalan cok insan duydum konuştum o yüzden hiç kendinize yüklenmeyin.
Dogru nasıpte yoksa olmuyo.ıns rabbım bıze de nasıp eder hayırlısıyla.Bizde gecen ay gün aşırı calıstık,üstelik yumyumuda kaçırmadık ama olmayınca olmuyor ıste balım![]()
Sızı bılmemde ben hep yasadım bırseyı ne kadar cok ıstersem uzaklastı benden olmadı ne kadar ıstemesemde burnumun dıbınde bıttı.o yuzden o tecavuzde falan ıstenmedıgı ıcın burunların dıbınde bıtıyo.aynı mıknatıs gıbıYa cok afedersinz tecavüze uğrayıp hamile kalan yüzlerce kadının denk mi gelmiş yumyumuBEnde inanmıyorum hic o yumyum isine ama neyse
![]()