Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

gıunaydın kusum:cry:Yaa geçmiş olsunnn illaki geçiyor ya evde biri hastaysa:KK61:Hemen bal+zencefil bogazlara:hasta:
Kısmet be gülüm iste bütün ay bisey olmaz yumyum zamanı illa bisey cıkar:mad:Siz iyi olunda önümüzdeki aylar bizim:dua:
pastil varmış çekmecemde ondan attım ağzıma evde de propolis var ondan yaparım öğlen olmazsa.
ay valla sorma canım ya hoş gerçi değerlendiriyoruz da noluyo :) ama gene de böyle olunca üstüme düşeni yapmıyorum gibi geliyo sanki .neyse kısmet o da allah'tan ne yapalım

aynen n ay ben dün bide bisey yaptım.Kocinin doğumgünü temmuzda kardeşimin esinin de ağustosta.Kardesim esine sürpriz ayvalığa rezv.yaptırmış cumartesi pazar için ağustosa.Bende yaptırdım kociye süpriz:KK70:Otel ön rezv.kabul ediyormuş giiriste ödücem.Ama zor tutuyorm kendimi söylememek için ağustosa kadar nasıl dayancam bakalım:KK70:
hahah söyleme söylemeeeeee tut kendiniiii..
inşallah 3 kişi gidersinizzzz :dua:

pastil varmış çekmecemde ondan attım ağzıma evde de propolis var ondan yaparım öğlen olmazsa.
ay valla sorma canım ya hoş gerçi değerlendiriyoruz da noluyo :) ama gene de böyle olunca üstüme düşeni yapmıyorum gibi geliyo sanki .neyse kısmet o da allah'tan ne yapalım
Mazaretin var senin sağlık ama:KK66:Üzme kendini bunun için hayırlısı böyleymiş de gec:KK66:

günaydın kızlaaar koci hastalığı bana sattı sanırım boğazım batıyor :KK43:
dün gece gene cıktı ateşi bugün de gidemedi işe .
bi de bugün yumurtluyorum ağrım başladı 3gün önce gelcek demek ki .. nasıl da denk geldi ya o_O
aaa geçmiş olsun kuzum zaten ortalık hastalıktan geçilmiyor hemen kapılıyor bide aynı evde oldu mu hastalık geçiyor işte dikkat et canım yapabiliyorsan kendin bal-zencefil falan yap yada hazırları oluyor ufak onlardan al anında geçiyor.

aynen n ay ben dün bide bisey yaptım.Kocinin doğumgünü temmuzda kardeşimin esinin de ağustosta.Kardesim esine sürpriz ayvalığa rezv.yaptırmış cumartesi pazar için ağustosa.Bende yaptırdım kociye süpriz:KK70:Otel ön rezv.kabul ediyormuş giiriste ödücem.Ama zor tutuyorm kendimi söylememek için ağustosa kadar nasıl dayancam bakalım:KK70:
Az bi zamanda değil zor valla :KK70::KK70: bir süre geçsin sende unutursun zaten dikkatli ol kaçırma :KK70:

aaa geçmiş olsun kuzum zaten ortalık hastalıktan geçilmiyor hemen kapılıyor bide aynı evde oldu mu hastalık geçiyor işte dikkat et canım yapabiliyorsan kendin bal-zencefil falan yap yada hazırları oluyor ufak onlardan al anında geçiyor.
o apiteralardan var canım evde hazırlardan kociye yapıyorum bugün kendime de yaparım öğle arası gidip gelmem belki öğlen cıkar giderim eve bakcam artık duruma göre sağol kuşumm

ay aksam izledin mi edhoyu bacım cansu1109 cansu1109
Tam dedim bu aysende bi numara var diye kociye 5 dk sonra cıktı :sinirli:
Bi çocuk için yaktı milleti nasıll sinir oldum:sinirli:

ay aksam izledin mi edhoyu bacım cansu1109 cansu1109
Tam dedim bu aysende bi numara var diye kociye 5 dk sonra cıktı :sinirli:
Bi çocuk için yaktı milleti nasıll sinir oldum:sinirli:
izledim izledimmm kocinin ateş ölçmeleri eşliğindee :D
sormaaa yaa ne ayşenmiş beee kız bi de çocuk için de çok saçma sonuçta insanlar ona ne kdr iyilik yaptı minnet edeceğine bilendi salak. :sopa:
çok sinirlendim ben de .şimdi ikisi de gidecek civcive yazık oldu :(

izledim izledimmm kocinin ateş ölçmeleri eşliğindee :KK70:
sormaaa yaa ne ayşenmiş beee kız bi de çocuk için de çok saçma sonuçta insanlar ona ne kdr iyilik yaptı minnet edeceğine bilendi salak. :sopa:
çok sinirlendim ben de .şimdi ikisi de gidecek civcive yazık oldu :KK43:
Aynn benimde içim cıktı izlerken hele o İlyasla esra sahnesinde:KK61:

Mrb arkadaşlar bugün yumurta kontrolüne gittim 11. Günüm bugün ve yumurtam 11mm sizce nasıl ?

Back
X