Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

inşallah kuşummm çok sağol atlatcaz inşallah olan benim yumyuma oldu :KK70:
çalışıyoruzda ne oluyor demiycem :) hayırlısı diyelim kuzum sağlık olsunda gerisi halolur bir şekilde. cumaya randevu aldım bende. sanki ilk günü değil gibi çok yoğun değil bu ay oda nasıl ağrı yapıyor ya

çalışıyoruzda ne oluyor demiycem :) hayırlısı diyelim kuzum sağlık olsunda gerisi halolur bir şekilde. cumaya randevu aldım bende. sanki ilk günü değil gibi çok yoğun değil bu ay oda nasıl ağrı yapıyor ya
öyle kuşum napalım o da allahtan vardır bi hayır..
iy iyapmışsın canım git bakalım bi aşılama mı konuşcaksın ?
bu ay benim de öyleydi ilk gün yoğundu ama 2gün sürdü normalde 4gün sürüyordu 2.gün tak kesildi oluyor arada öyle havalar yapıyor stres yapıyor her şey etkiliyor

öyle kuşum napalım o da allahtan vardır bi hayır..
iy iyapmışsın canım git bakalım bi aşılama mı konuşcaksın ?
bu ay benim de öyleydi ilk gün yoğundu ama 2gün sürdü normalde 4gün sürüyordu 2.gün tak kesildi oluyor arada öyle havalar yapıyor stres yapıyor her şey etkiliyor
Yumurta takibi için asıl. Aşılama konusunda kararsızım bilmiyorum olsam mı olmasam mı o_O

Yumurta takibi için asıl. Aşılama konusunda kararsızım bilmiyorum olsam mı olmasam mı o_O
ben de hiç yumurta takibi yaptırmadım yumurtluyorum regl düzenli kabul ama kaliteleri nasıl boyutu nasıl hiç bilmiyorum valla o.O
git bakalım kuzum aşılamaya da sonrasında bakarsın inşallah gerek bile olmaz

Back
X