- 13 Aralık 2016
- 1.062
- 1.093
- 133
- 30
valla henuz gelen yok ama adet belirtim var bilmiyormm ne olacak bekliyorum hatim indirdim resmen .d
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla henuz gelen yok ama adet belirtim var bilmiyormm ne olacak bekliyorum hatim indirdim resmen .d
pfff bugün iş pek yok batın ilk günü bunalım takılıyorum öyleİnsaallahSen napıosun canısı
![]()
inşallah gelmez :) bu ay topikçe gecikmeler mevcut hayra cıksın inşallahhhhvalla henuz gelen yok ama adet belirtim var bilmiyormm ne olacak bekliyorum hatim indirdim resmen .d
merhaba cnm ben hiç yumurta takibi yaptırmadım o yüzden ince ayarlardan pek anlamamMrb arkadaşlar bugün yumurta kontrolüne gittim 11. Günüm bugün ve yumurtam 11mm sizce nasıl ?
gittim geldim kuzum valla ilaç aldım bi tane boğazım başım fena koci de düzelmedi :S nolcaz bilmemcansu1109 ne yaptın kuzum gidip geldin mi eve nasıl oldun ?
Bol bol c vitamini alıp sıvı tüketin canım İnşaallah çabucak atlatırsınız.gittim geldim kuzum valla ilaç aldım bi tane boğazım başım fena koci de düzelmedi :S nolcaz bilmem
inşallah kuşummm çok sağol atlatcaz inşallah olan benim yumyuma olduBol bol c vitamini alıp sıvı tüketin canım İnşaallah çabucak atlatırsınız.![]()
çalışıyoruzda ne oluyor demiycem :) hayırlısı diyelim kuzum sağlık olsunda gerisi halolur bir şekilde. cumaya randevu aldım bende. sanki ilk günü değil gibi çok yoğun değil bu ay oda nasıl ağrı yapıyor yainşallah kuşummm çok sağol atlatcaz inşallah olan benim yumyuma oldu![]()
ben naparım kargoların pesinde kosarımpfff bugün iş pek yok batın ilk günü bunalım takılıyorum öylekendime gelmeye çalışıyorum. Sen ne yapıyon ?
öyle kuşum napalım o da allahtan vardır bi hayır..çalışıyoruzda ne oluyor demiycem :) hayırlısı diyelim kuzum sağlık olsunda gerisi halolur bir şekilde. cumaya randevu aldım bende. sanki ilk günü değil gibi çok yoğun değil bu ay oda nasıl ağrı yapıyor ya
hahaben naparım kargoların pesinde kosarımKargocuyu kocamdan cok arıyorum valla
![]()
Yumurta takibi için asıl. Aşılama konusunda kararsızım bilmiyorum olsam mı olmasam mıöyle kuşum napalım o da allahtan vardır bi hayır..
iy iyapmışsın canım git bakalım bi aşılama mı konuşcaksın ?
bu ay benim de öyleydi ilk gün yoğundu ama 2gün sürdü normalde 4gün sürüyordu 2.gün tak kesildi oluyor arada öyle havalar yapıyor stres yapıyor her şey etkiliyor
gelmedi kız o da yarın gelckmishahaneler aldın gene
sahi geldi mi kutun ??
ben de hiç yumurta takibi yaptırmadım yumurtluyorum regl düzenli kabul ama kaliteleri nasıl boyutu nasıl hiç bilmiyorum vallaYumurta takibi için asıl. Aşılama konusunda kararsızım bilmiyorum olsam mı olmasam mı![]()
merak ettim neler cıkacak içindennngelmedi kız o da yarın gelckmisGüneş gözlüğüm kırılmıştı indirimden aldım,kolyeyle telefona kapak aldım.Morhipodan onları bekliyorm
![]()
atcm sanamerak ettim neler cıkacak içindennn
iyi olmuş kuşum güzel günlerde kullan şimdideen![]()
tmm bebişimm merakla beklemedeyimmmmmatcm sanasaol kusumm
![]()