Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insaallah canım.Doktor yumurtayı geliştirmek için ilaç vercem falan demişti bakalım ne yapacak takip mi edecek yoksa ilaç verip gonderecek mi? Gidelim gorelim bakalim yumyumlarimizi ne yapıyorlarmışben de hiç yumurta takibi yaptırmadım yumurtluyorum regl düzenli kabul ama kaliteleri nasıl boyutu nasıl hiç bilmiyorum valla
git bakalım kuzum aşılamaya da sonrasında bakarsın inşallah gerek bile olmaz
İyi dedi başka bişi demedi rahmin çok temiz sen hamile kalırsın felan dedi cuma günü tekrar gel dedi yumoşlara bakacakmış üffffmerhaba cnm ben hiç yumurta takibi yaptırmadım o yüzden ince ayarlardan pek anlamam
dr bir şey demedi mi
siz ne kadar süredir çocuk düşünüyorsunuz.1 yılı geçtiyse tedavi başlatıyor drlar genelde doktoruna göre değişiyor canım belki seninle ilgili testleri yaptırır önce hepsi normal çıkarsa eşindende istiyor.yada aynı anda isteyen drlarda olabiliyor.
ne kadar oldu korunmayı bırakalı cnm inşallah rabbim en tez en hayırlı zamanda nasip etsinİyi dedi başka bişi demedi rahmin çok temiz sen hamile kalırsın felan dedi cuma günü tekrar gel dedi yumoşlara bakacakmış üffff![]()
git bakalım kuzum napıyomuş yumoşlar kaliteli kaliteli büyüyüp çatlasınlar bkalımmInsaallah canım.Doktor yumurtayı geliştirmek için ilaç vercem falan demişti bakalım ne yapacak takip mi edecek yoksa ilaç verip gonderecek mi? Gidelim gorelim bakalim yumyumlarimizi ne yapıyorlarmış![]()
hoşgeldin aramıza canım inşallah rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin .bi problem var mı peki tüm tetkikleri yaptırdın mı zamanını bekliyor her melek biz de onları sabırla ve sabırsızlıkla bekliyoruzMerhabaaa ben de geldim topiğinize...Bebiş isteyen arkadaşların kucağı dolsun, hamiş arkadaşlar tez zamanda kurtulsun, bebekleri olanlarda sağlıcakla büyütsün...
Şimdi eklenmek için bilgileri mi veriyoruz vereyim o halde
Yaş 32
Sat: 1 şubat
Bat: 1 mart
15 aydır deniyoruz
İstanbulda yaşıyorum
Ve ben bu ay ilk defa aşılama yaptırdım bakalım tutacakmı
Herkese iyi geceler güzeller
yaa geçmiş olsun kuzummm tez zamanda toplan git yattagünaydın kızlar ben fena şifayı kaptım ses gitti komple boğazım berbatgece ateşim de çıktı
resmen sattı bana koci
o bugün gitti işe neyse ki
ben de öğlen kaçıcam eve kafam yer istiyo![]()
gitcem kuzum öğlen toparlanayım dayaa geçmiş olsun kuzummm tez zamanda toplan git yattaBenim buay 25günde gelcek bat galiba lekelenmem basladı
![]()
ilk gün oluyor yagitcem kuzum öğlen toparlanayım dahiç halim yok .
senin normalde lekelenmen oluyor muydu ki kuzu![]()
dur bakalım ya belki de gelmezilk gün oluyor yaErken gelck sanırım
![]()
geçmiş olsun canım.. git canım yat dinlen iyice toparlanırsın.günaydın kızlar ben fena şifayı kaptım ses gitti komple boğazım berbatgece ateşim de çıktı
resmen sattı bana koci
o bugün gitti işe neyse ki
ben de öğlen kaçıcam eve kafam yer istiyo![]()
bu ay ne oluyor hepimize yailk gün oluyor yaErken gelck sanırım
![]()
sağol kuşum aynen gidip yatcam hemen inşallah toparlarımgeçmiş olsun canım.. git canım yat dinlen iyice toparlanırsın.
ay vlla aynen hepimiz tuhaflaştık sonumuz hayrolsunbu ay ne oluyor hepimize yason ana kadar umuda devam belkide erken gelme değil başka birşeydir.
![]()