Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Kızlar hayırlı cumalar. Çıktım hastaneden klomen verdi kullanip 1 martta tekrar gidicem. Yumurtalara baktı her iki taraftada var en küçüğü 6 mm en büyüğü şu an 11 mm mis. Catlatma iğnesi yapi caz dedi.

başın sağolsun canım :KK43: rabbim inşallah şimdi olacak evladına onların ömrünü versin..
genetiğe fln baktırmayı deneyebilirsin aslında kayıpların nedenini araştırmak için ya da pıhtılaşma durumuna fln bakıldı mı dr ne diyor
Çok sağol canım. Amin inşallah rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin :dua:bugün sonuçlarımı almaya gittim tiroid im düşük çıktı bebek kayıpları ve bebek olmamasının sebebi buymuş ilaca başlayacağım bunu mutlaka herkes araştırıp kontrol ettirsin belki benim 3 kaybımın nedeni buydu :( asla araştırmadan bebek yapmak istemeyin 3 kaybım bu yüzden oldu sanırım doktor da böyle düşünüyor

Çok sağol canım. Amin inşallah rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin :dua:bugün sonuçlarımı almaya gittim tiroid im düşük çıktı bebek kayıpları ve bebek olmamasının sebebi buymuş ilaca başlayacağım bunu mutlaka herkes araştırıp kontrol ettirsin belki benim 3 kaybımın nedeni buydu :KK43: asla araştırmadan bebek yapmak istemeyin 3 kaybım bu yüzden oldu sanırım doktor da böyle düşünüyor
tiroide zaten normalde komple kan verdiğinde hormonlara bakıldığında bakıyorlar senin neden ihmal edildi ki o.O
canım kendine yüklenme o bahanesi eğer nasibi olsaydı rabbim ol deseydi illa ki seninle kalırlardı.. insanlar ne koşullarda istenmeyen gebelikler yaşıyor baktığında

Kızlar hayırlı cumalar. Çıktım hastaneden klomen verdi kullanip 1 martta tekrar gidicem. Yumurtalara baktı her iki taraftada var en küçüğü 6 mm en büyüğü şu an 11 mm mis. Catlatma iğnesi yapi caz dedi.
hayırlı cumalar cnm benim iyi hadi en azından her iki taraf da çalışıyor sıkıntı yok :dua:
hadi hayırlı olur inşallah kuzum benimmm :dua:

canım benim hoşgeldin ben de seni çok özledim inan :KK200:
olumsuz düşüncelerden arındır kendini baharla birlikte rabbim nasip ettikten sonra olacaktır hiç korkma hiç olumsuz olma bol bol dua et .. benim arkadaşımda erken men. vardı inat etti hiç pes etmedi 4.denemede çok şükür nasip oldu şimdi 24haftalık hamile.rabbim sınıyor kuzum inşallah sonu güzel olsun :dua:
ben de nisanda tüp deneyeceğim aksilik olmazsa rabbim sonunu güzel kılsın sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin ne yapalım bizim de yolumuz böyle olacakmış.
kaç yumurtan var canım?inşallah bu sefer olacak böyle düşün böyle inan kendini motive etmeye bak sürekli.rabbim ol desin yeter mucizeleri o kdr sonsuz ki... bak her gün her dk binlerce nefes can buluyor bizi mi unutacak rabbim ?elbet duyuyor sesimizi dualarımızı sadece zamanını bekliyor hiç sıkma güzel canını .bismillah de yola devam..
Amiinn inşallah canım ne güzel motive ediyosun umut dolusun keşke senin gibi olabilsem herzaman düşüncelerimde hayırlısı tüp bebek ilk seferinde tutar inşallah benim toplamda 5 adetdi son 2 kaldı düşünüyorum daha karar veremedim tumurtaların büyüyor ozaman ilaç kullanıyorsun yoksa iğnemi

Amiinn inşallah canım ne güzel motive ediyosun umut dolusun keşke senin gibi olabilsem herzaman düşüncelerimde hayırlısı tüp bebek ilk seferinde tutar inşallah benim toplamda 5 adetdi son 2 kaldı düşünüyorum daha karar veremedim tumurtaların büyüyor ozaman ilaç kullanıyorsun yoksa iğnemi
canım benim umudunu hiçbir zaman kaybetme.
nefes aldığımız sürece umut var..bilemeyiz ki rabbim ne zaman ne vericek..belki ilk zamanlar tutsa acısını görecektik ya da hayırlı olmayacaktı bilemeyiz..allah en güzeli en hayırlısı için bekletiyor inan buna..
kaliteler iyiyse tek transfer yapabilir aslında 2sini harcamaz diğeri de kardeş için bekler :)
aminn tatlım aminn inşallah çok çırpındık doğal yolla olsun diye ama allah yolumuzu oraya çıkardı vardır bunda da bi hayır öğreneceğimiz şeyler varmış demek daha..
nasipte o varsa da inşallah tek seferde olur daha fazla yorulmayız inşallah bu yolda :dua:
iğne olacak muhtemelen cnm ama kısa protokol olacak uzum değil

Back
X