Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

kuzum ateşim yok çok şükür :dua: halsizlik de geçti ama boğazımda hiç bi iyileşme yok yoğurt yiyebiliyorum sadece :KK43:
pzt doktora randevu aldım iyileşme olmazsa gidicem antibiyotiği dayıcak muhtemelen :KK43: inşallah gerek kalmaz
Insaallah canım adaçayı nane limon da iç bir yapabilirsen tuzlu suyla gargara yap

tiroide zaten normalde komple kan verdiğinde hormonlara bakıldığında bakıyorlar senin neden ihmal edildi ki o_O
canım kendine yüklenme o bahanesi eğer nasibi olsaydı rabbim ol deseydi illa ki seninle kalırlardı.. insanlar ne koşullarda istenmeyen gebelikler yaşıyor baktığında
Hayırlısı diyorum artık rabbim elbetteki ne zaman ol derse olur

kuzuuum gece gene 2kez ter seansı geçirdim ateş yapıyor hala :KK43: boğazım da aynı dün koca gün sadece yoğurt yedim.bu sabah minik minik kuş yudumu gibi yiyebiliyorum .öksürük başladı ama :KK43: valla nasıl iyi olcam bilmiyorum
senn doğrıuuuu acile cıkısta:hasta:Faranjit falan var mı sende?Bence mikrobik bisey ateş filan yaptığına göre antibiyotiksiz boşa sürünürsün böyle:ruh:Sonucta gitcen boşa yorma bünyeni bacım :KK14:

IMG_5257.webp
günaydın hanımlaar,reglimi kutluyorum gelin:eğlence::confused:

günaydın kusummm nazarlar değdi valla:nazar::bicak:
valla kuzu sorma yaa annem de öyle diyor ne zaman ig kociyle resmimizi koysam ya birimiziden biri hasta oluyo ya da kavga fln ediyoruz koymucam artık :@
bu hafta şirkette cam su şişem patladı durduk yere bi de boynumdaki kolye sebepsiz dağıldı :bicak:

senn doğrıuuuu acile cıkısta:hasta:Faranjit falan var mı sende?Bence mikrobik bisey ateş filan yaptığına göre antibiyotiksiz boşa sürünürsün böyle:ruh:Sonucta gitcen boşa yorma bünyeni bacım :KK14:
var kuzum var :(
eniştem kbb ci benim ona aldım randevu acilde ezbere iş yapmasınlar .pzt gitcem inşallah :(
ah şu antibiyotikten kaçayım dedim ama :( kaçamadım galiba

valla kuzu sorma yaa annem de öyle diyor ne zaman ig kociyle resmimizi koysam ya birimiziden biri hasta oluyo ya da kavga fln ediyoruz koymucam artık :mad:
bu hafta şirkette cam su şişem patladı durduk yere bi de boynumdaki kolye sebepsiz dağıldı :bicak:
Aaa nazar var demekki kusum okut kendini,kursun falan döktürün büyüklerden döken varsa:nazar:Ay gözü olanın gözü cıksınn:KK11:Benim kocininde yıldızı cok düşük nezman resmini paylsaam adama bisey oluyor.Gecen resmini pazar koydum pazartesi fabrikada kolunu yakmus makinada,adam üretim sorumlusu makinlar arasında dolanırken nasıl becerdiyseo_O

Aaa nazar var demekki kusum okut kendini,kursun falan döktürün büyüklerden döken varsa:nazar:Ay gözü olanın gözü cıksınn:KK11:Benim kocininde yıldızı cok düşük nezman resmini paylsaam adama bisey oluyor.Gecen resmini pazar koydum pazartesi fabrikada kolunu yakmus makinada,adam üretim sorumlusu makinlar arasında dolanırken nasıl becerdiyseo_O
ahhh kuzummm demeeee :( çok geçmiş olsun size de :(
benim de yıldızım düşük çok nazar çekiyorum :(
annem de diyor herkes maşallah demez bak öyle çocuğunun resmini fln da zırta pırta paylaşma!
ah kuzummm ahhh gözü olanın gözü çıksın :sopa:

Back
X