- 20 Nisan 2016
- 1.220
- 640
- 123
Iyiyim canım bankalarla uğraşıyorum deli gibi kalabalık var. Sen nasılsın?günaydın kuşummm nasılsınnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyiyim canım bankalarla uğraşıyorum deli gibi kalabalık var. Sen nasılsın?günaydın kuşummm nasılsınnn
allah kolay versin kuşummmmmIyiyim canım bankalarla uğraşıyorum deli gibi kalabalık var. Sen nasılsın?
puzzle yap tavsiye ederimmm kafa nasıl meşgul oluyor al bi 1000lik bak keyfine metabolizmanla oynamaDaha mutlu olcakmısım,seker geçici mutluluk sağlıyor ya.Kafam başka yere yönelsin diye başladım birazda
Sağol kuzummallah kolay versin kuşummmmm
Ayyy puzzle çok güzel oluyor biz başlamıştık sonra dukkani açınca vakit kalmadı devam edemedik evde 5 farklı puzzle var biri açık digerleri bekliyor :) :)puzzle yap tavsiye ederimmm kafa nasıl meşgul oluyor al bi 1000lik bak keyfine metabolizmanla oynama![]()
inanılmaz terapi oluyor cnm ya zaman nsıl geçiyor anlamıyor insan.benimki karışmaz playstation oynuyor ben de puzzle.DAyyy puzzle çok güzel oluyor biz başlamıştık sonra dukkani açınca vakit kalmadı devam edemedik evde 5 farklı puzzle var biri açık digerleri bekliyor :) :)
günaydın cnmmmGünaydın bebişler. Bugün öğleciyim okulda. Kahvaltıya pankek yaptım ilk kez güzel oldu ama pek bizim damak tadımıza hitap etmiyor be yaaa. Şükür ben türk kahvesi hiç içmem midemi ağrıtıyor. Arada bir de sütlü köpüklü sadece o kadar
Onu da yaparıkpuzzle yap tavsiye ederimmm kafa nasıl meşgul oluyor al bi 1000lik bak keyfine metabolizmanla oynama![]()
al benden de okdar
yemedin mi öğlen güzelsıkıldım ve karnım acıktı![]()
illa ben acıkırım bu saatlerde :) geçiyo allahtanyemedin mi öğlen güzelara öğün yap bari
![]()
aynı şey bendede var bazen geçiyr bazende bisküvü falan alıyorum aslında zararlı çerez gibi şeyler tüketmek lazımilla ben acıkırım bu saatlerde :) geçiyo allahtan![]()
aynen kuşum ceviz fln yemek gerekaynı şey bendede var bazen geçiyr bazende bisküvü falan alıyorum aslında zararlı çerez gibi şeyler tüketmek lazım
Mrb canım nasılsın ? Bugün doktora gittim yumurtam 20 mm olmuş ve çatlıyormuş bugün ilişki oldu sence tutarmı ?aynen kuşum ceviz fln yemek gerekaçken ben elma fln yiyemiyorum mesela
sağol cnm sen nasılsın ?Mrb canım nasılsın ? Bugün doktora gittim yumurtam 20 mm olmuş ve çatlıyormuş bugün ilişki oldu sence tutarmı ?
İyiyim canım bende tşk ederim amin inşallah rabbim ol der ve olursağol cnm sen nasılsın ?
sen günlerini değerlendir gerisi Rabb'imin takdiri canım inşallah OL desin,olsun![]()