Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Ayyy puzzle çok güzel oluyor biz başlamıştık sonra dukkani açınca vakit kalmadı devam edemedik evde 5 farklı puzzle var biri açık digerleri bekliyor :) :)
inanılmaz terapi oluyor cnm ya zaman nsıl geçiyor anlamıyor insan.benimki karışmaz playstation oynuyor ben de puzzle.D

Günaydın bebişler. Bugün öğleciyim okulda. Kahvaltıya pankek yaptım ilk kez güzel oldu ama pek bizim damak tadımıza hitap etmiyor be yaaa. Şükür ben türk kahvesi hiç içmem midemi ağrıtıyor. Arada bir de sütlü köpüklü sadece o kadar

Günaydın bebişler. Bugün öğleciyim okulda. Kahvaltıya pankek yaptım ilk kez güzel oldu ama pek bizim damak tadımıza hitap etmiyor be yaaa. Şükür ben türk kahvesi hiç içmem midemi ağrıtıyor. Arada bir de sütlü köpüklü sadece o kadar
günaydın cnmmm
ben de sevmiyorum pankek tatlı tuzlu kombinasyonu pek bana göre değil ..kahvaltıda tatlıyı da çok sevmiyorum.alışmamışsın ne güzel bana dokunmuyor allahtan :)

Yerleşme kanaması yaşayan hanımlar bana yardımcı olurmusunuz nasıl oldu sizlerin ??:KK53:

sağol cnm sen nasılsın ?
sen günlerini değerlendir gerisi Rabb'imin takdiri canım inşallah OL desin,olsun :dua:
İyiyim canım bende tşk ederim amin inşallah rabbim ol der ve olur:dua: bugün zaten doktor kontrole çağırmıştı sabah iç çamaşırımı değişirken beyaz yumurta akı gibi akıntı geldi bian ve doktora gittim oda yumurtan çatlıyor dedi hemen bugün ilişki olsun ve perşembe günü olsun dedi. Bide bugün ve perşembe günü 2 kez olsun dedi bana saçma geldi 2 kez olursa sperm olmaz ki ardarda olurmu hiç ?

Back
X