Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Kızlar merhaba
Ben bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. Adete 6 gün var. İğne olalıda 8 gün oldu. iki kez idrarda test yaptım hafif silik çıktı 2. Çizgi. Bugünde kan testi yaptırdım 7.50 çıktı sizce hamile miyim? İğnenin etkisinden mi böyle çıkmış olabilir

Kızlar merhaba
Ben bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. Adete 6 gün var. İğne olalıda 8 gün oldu. iki kez idrarda test yaptım hafif silik çıktı 2. Çizgi. Bugünde kan testi yaptırdım 7.50 çıktı sizce hamile miyim? İğnenin etkisinden mi böyle çıkmış olabilir
14günden öncesini dikkate alma cnm:(

Ins o gunlerde gelecek canm rabbım hayırlısıyla nasıp etsn.bızde ıyıyız sukur alıstm artık bebeklı hayata.subatın 7 sıne 3 aylık olucaz tam.gun gun degısıyo buyuyo huy degıstırıyo.buyuyup gıdıyor bızde yaslanıyorz ıste.suan annemlerdeym bır haftalıgına geldm dınleneym dıye.pazar donucez evımıze ıns.bazen oluyo kı sureklı bebekle ugrasmaktan takatın kalmıyo ılla kı bı soluk aldıran olsun ıstıyo ınsan.ıns senınde uykusuz gecelerın yakındr:anne::anneadayı:
Ayy kuzuu maşallah büyümüş bilee:nazar::dua:
iyi yapmışsın cnm,anneyi dinlendirmek en önemlisii,benimde kardeşimin ilk doğumunda haftasonları hep gittim kaldım eşler bizim iyi anlasıyo sükür,hala söylüyolar,siz olmasanız ilk aylar napardık diye.Cocugun kolik ağlaması tutuyor,kız saskın gerkin oluyor.Birinin sakin kalıp bebeğe bakması lazım..
Amin ins kuzum..Ben de kısmetse martta 2.asılamaya geccem.Hayırlısı artık.:dua:

Ayy kuzuu maşallah büyümüş bilee:nazar::dua:
iyi yapmışsın cnm,anneyi dinlendirmek en önemlisii,benimde kardeşimin ilk doğumunda haftasonları hep gittim kaldım eşler bizim iyi anlasıyo sükür,hala söylüyolar,siz olmasanız ilk aylar napardık diye.Cocugun kolik ağlaması tutuyor,kız saskın gerkin oluyor.Birinin sakin kalıp bebeğe bakması lazım..
Amin ins kuzum..Ben de kısmetse martta 2.asılamaya geccem.Hayırlısı artık.:dua:
Ins hayırlısıyla olur canm dualarım senınle.evet cok cok makbule gecıyo valla.cunku artık kafa kalmıyo o ılk aylarda.bırılerı gelıp bakınca dunyalar senın oluyo.rabbım razı olsn ne guzel bakmıssınız onun hurmetıne sana ve ısteyen herkese versn ıns kuzum

Kızlar iyiaksamlar özledim sizii,bebiscom ben bu yıl nick değiştirdim:)Ugur getirir inss,bende durumlar aynı sizde ne var ne yok??
İnşaallah canım yaa. Rabbim inşaallah bu yıl güler yüzümüze. bizde de durumlar aynı hep doktora gidicem klomene falan başlıyım tekrar deniyim diyorum her defasında adet günü tatile denk geliyor. hayırlısı bakalım. Sen nasılsın ?

İnşaallah canım yaa. Rabbim inşaallah bu yıl güler yüzümüze. bizde de durumlar aynı hep doktora gidicem klomene falan başlıyım tekrar deniyim diyorum her defasında adet günü tatile denk geliyor. hayırlısı bakalım. Sen nasılsın ?
Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel ins cnm:dua:

kızlarrrr selamlarrrr nasılsınız bakalımmmm???? nasip olursaaaa ağustosta yeniden sizlerleyimmm:KK49: nikahım bursada olacakk gelmek isteyenleri beklerimmm hemde uzun zaman önce planladığımız bursa buluşmasını yapmış oluruzz :)

kızlarrrr selamlarrrr nasılsınız bakalımmmm???? nasip olursaaaa ağustosta yeniden sizlerleyimmm:KK49: nikahım bursada olacakk gelmek isteyenleri beklerimmm hemde uzun zaman önce planladığımız bursa buluşmasını yapmış oluruzz :)
Rabbım huzurlu hayırlı mutlu yuva kurmanı nasıp etsn canm tabı bırde bebıslı olur ıns.

Canısıııı hayırlı uğurlu olsunnn insallahhhhh:eğlence:Allah bi yastıkta kocatsın gülüm:dua:

cnm m merhaba ,
napimm ya buay 2.asılamaya geçtik.Aksm ignler başladı :)Cmrts kontrl var.Kafam hep orda:)Sen nasılsın,bebis nasıll?
Oooo hadı ıns rabbım hayırlısıyla bebıslı ayın olsn bu ayın.duamda ozellıkle yer verıcem sana ıns.ne olsn ranayla gecıyo gunum yedır ıcır oyalandır uyut altını al ustunu degıs.evcılık gıbı ugrasıyorz.ayın 7 sıne 4 ay bıtecek ıste.bende 2 gundur dıyete basladm ekmek tatlı seylerı bıraktm 10 kılo kaldı hamılelıkte.62ydm 72 kıloyum suan.6 kılo anca gıttı dogumda.bı yandan da onla ugrasıyorm oyle boyle xaman gecıyor ıste.guzel tatlı telaslar.rabbım ısteyen herkese nasıp etsn ıns

Oooo hadı ıns rabbım hayırlısıyla bebıslı ayın olsn bu ayın.duamda ozellıkle yer verıcem sana ıns.ne olsn ranayla gecıyo gunum yedır ıcır oyalandır uyut altını al ustunu degıs.evcılık gıbı ugrasıyorz.ayın 7 sıne 4 ay bıtecek ıste.bende 2 gundur dıyete basladm ekmek tatlı seylerı bıraktm 10 kılo kaldı hamılelıkte.62ydm 72 kıloyum suan.6 kılo anca gıttı dogumda.bı yandan da onla ugrasıyorm oyle boyle xaman gecıyor ıste.guzel tatlı telaslar.rabbım ısteyen herkese nasıp etsn ıns
Kuzummm cok saolasın inss:dua:
oy maşallah büyütmüşsün kız bebeyi:)Gider gider daha 4 ay olmuş:)

Kuzummm cok saolasın inss:dua:
oy maşallah büyütmüşsün kız bebeyi:)Gider gider daha 4 ay olmuş:)
Buyuyo da bızıde buyutuyo valla.ılk 2 ay cok zordu suan ıyıyız sukur cogu seyı duzene gırdı.bu aylardan sonrada dıs cıkmasıyla ugrasırız artık.

Back
X