- 26 Mayıs 2016
- 2.375
- 3.432
- 133
- 36
Slm canm senınde az kalmıs bebıse kavusmana.durumlar nasıl dogum seklı bellı oldu muHayırlı olsun inşallah gönlünce olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm canm senınde az kalmıs bebıse kavusmana.durumlar nasıl dogum seklı bellı oldu muHayırlı olsun inşallah gönlünce olsun
saolasın cnm aminnHayırlı olsun inşallah gönlünce olsun
İlaç mı kullanıyodun cnmkızlar ben geldim drdan.Asılama iptal11 yumurta olusmus.Yasal olarak 3 yumurtadan sonra asılama yasakmış.Benim yumurtalıklar coşmuş
Heves etmiştik ama dr korunma verdi..Cogul gebelik riski cok fazla dedi
![]()
gonalf iğne vermişti drİlaç mı kullanıyodun cnm
Canm ıgne degılde kendı kendıne yumurtan gwlısmıyor mu onu takıp edıp asılama olsa.yazık gunah o kadar yumurta bosa gıdıyo.cunku bı doktor acıklama yapmıstı her ay 1 yumurta buyur atılır vucudtan eger cok yumurta gelısıp atılırsa o kadar erken yumurtalıklar yaslanır demıstı yanı 11 ay senı yaslandırmıs oluyo.kızlar ben geldim drdan.Asılama iptal11 yumurta olusmus.Yasal olarak 3 yumurtadan sonra asılama yasakmış.Benim yumurtalıklar coşmuş
Heves etmiştik ama dr korunma verdi..Cogul gebelik riski cok fazla dedi
![]()
Benim hatam oldu.İgne verdi karından ben cuma günü olmadı diye 2 doz vrmusumCanm ıgne degılde kendı kendıne yumurtan gwlısmıyor mu onu takıp edıp asılama olsa.yazık gunah o kadar yumurta bosa gıdıyo.cunku bı doktor acıklama yapmıstı her ay 1 yumurta buyur atılır vucudtan eger cok yumurta gelısıp atılırsa o kadar erken yumurtalıklar yaslanır demıstı yanı 11 ay senı yaslandırmıs oluyo.
Ahh su doktorlar ahh rabbım kımseyı dusurmesın ıns.senın vucudunu tanımadıgı belli.ıns bundan sonrası guzel olur.rabbım yar ve yarfımcın olsn duamdasn olacak bı gun sabır gerek bu son olur ıns canmBenim hatam oldu.İgne verdi karından ben cuma günü olmadı diye 2 doz vrmusumBir de dr benim vücudumu bilmiyor,yeni başladık.Benim yumurtlamamda sıkıntı yok demiştim ama hastane tüp bebek mantığıyla ilerlediği için iğneli tercih etti.Catlama iğnesi bile yapmadı bugun.Su toplar vücut tehlikeli dedi.Dogal çatlaması başladı zaten dün.Akıntım yoğun suan.Calısma da yapamıyorz,çünkü cogul gebelik riski var
Hayırlısı buymuş demek..
Nasipse normal şimdilik ama son anda bir değişiklik olur mu bilmemSlm canm senınde az kalmıs bebıse kavusmana.durumlar nasıl dogum seklı bellı oldu mu
Benim hatam oldu.İgne verdi karından ben cuma günü olmadı diye 2 doz vrmusumBir de dr benim vücudumu bilmiyor,yeni başladık.Benim yumurtlamamda sıkıntı yok demiştim ama hastane tüp bebek mantığıyla ilerlediği için iğneli tercih etti.Catlama iğnesi bile yapmadı bugun.Su toplar vücut tehlikeli dedi.Dogal çatlaması başladı zaten dün.Akıntım yoğun suan.Calısma da yapamıyorz,çünkü cogul gebelik riski var
Hayırlısı
Düzenli yumurtlayanlar için böyle riskler de oluşabiliyor demekki. Hiç birine gerek kalmadan olur inşallah. Bide ne bileyim çoğul gebelik riski var dediğine bakmadan bi gayretle deneseniz illa hepsi tutcak 3u 2si tutcak diye bisi yok. Ne bileyim bende okuyunca boyle konusuyorum iste. Rabbim bekletmesin daha fazla insallah.
Rabbım saglıkla kolaylıkla bı avazda kavustursun ıns canm.ısım dusundunuz mu ne olacakNasipse normal şimdilik ama son anda bir değişiklik olur mu bilmem
Amin inşallah sin zamanlar artık ağırlastim şuan sadece sağlıklı eksiksiz doğurup bi ayazda kurtulmak hayırlısıyla. Nasipse gülce olcak ismiRabbım saglıkla kolaylıkla bı avazda kavustursun ıns canm.ısım dusundunuz mu ne olacak
Amın ıns canm o da gecer buyurde bı de bakmıssın evlenmıste zaman cabuk gecıyo.bız bugun 4 ayı bıtırdk 5 ten gun aldk.ben de dogumdan kalan kıloları vermeye calısıyorm yavas yavas.senın kılo durumun nasıl.ben 15 kılo almıstm.rana da 2900 dogdu.rabbım ısmı gıbı hayatını kaderını gül eylesın hayırlı bı evlat olsn ıns canm.Amin inşallah sin zamanlar artık ağırlastim şuan sadece sağlıklı eksiksiz doğurup bi ayazda kurtulmak hayırlısıyla. Nasipse gülce olcak ismi
Amin cümlemizin ki inşallah.Amın ıns canm o da gecer buyurde bı de bakmıssın evlenmıste zaman cabuk gecıyo.bız bugun 4 ayı bıtırdk 5 ten gun aldk.ben de dogumdan kalan kıloları vermeye calısıyorm yavas yavas.senın kılo durumun nasıl.ben 15 kılo almıstm.rana da 2900 dogdu.rabbım ısmı gıbı hayatını kaderını gül eylesın hayırlı bı evlat olsn ıns canm.
Canım hoşgeldin nerelerdeydin nasılsın?laves35 hamilemisin gözün aydın
Canım hoşgeldin nerelerdeydin nasılsın?