Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Kızlar geçen hafta çarşamba günü doğum yaptım normal yolla . Kontrolde bobregim genişlediğini öğrendim 3. Evreye gelmiş dr tel takmam lazım ama yeterince durdu yarın gelin normal başlatayım doğumu demişti suni sanci gerçekti. Şükür hastanede kendiminsen suyum geldi derken kavuştum. Rabbim bekleyenlere de sizlerede tez zamanda yaşatsın bu duyguyu.

Kızlar geçen hafta çarşamba günü doğum yaptım normal yolla . Kontrolde bobregim genişlediğini öğrendim 3. Evreye gelmiş dr tel takmam lazım ama yeterince durdu yarın gelin normal başlatayım doğumu demişti suni sanci gerçekti. Şükür hastanede kendiminsen suyum geldi derken kavuştum. Rabbim bekleyenlere de sizlerede tez zamanda yaşatsın bu duyguyu.
Hayırlı olsun canım sağlıklı hayırlı evlat olur ınşallah

Oyyyy canm benm cok sukur saglıcakla kavusmussun melegıne.sımdı koklasıp durun bakalm.rabbım bu topik ve dıger ısteyen herkese vu duyguyu yasatsın ıns.

Haydi gozun aydin kavustunuz demek yavrunla :anne: hosgelmis gülce hanim :KK200: böbrek icin tedavi var demi kalıcı bir hasar oluşmamıştır inşaallah?

Gözün aydın canım. Allah ım analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşaallah :dua:

Huhu kızlar napıosnnuzz?
Özlüyorm sizi cok ya,ne var ne yokkk
Gecen baktm gruba sana yazayım soraym dedm ısım cıktı.ıyıym sukur canm mınnakla ugras dur 5 aylık olduk gun gun buyuyorz.artı dıyetteym eskı kıloma donmek ıcın.dada dogrusu saglıklı beslenıyorm hamur ısı ekmek paketlı gıdaları cıkardm sadece.68 oldum 8 kılo daha vermem lazm yaza kadar.sen de ne var ne yok

Gecen baktm gruba sana yazayım soraym dedm ısım cıktı.ıyıym sukur canm mınnakla ugras dur 5 aylık olduk gun gun buyuyorz.artı dıyetteym eskı kıloma donmek ıcın.dada dogrusu saglıklı beslenıyorm hamur ısı ekmek paketlı gıdaları cıkardm sadece.68 oldum 8 kılo daha vermem lazm yaza kadar.sen de ne var ne yok
Oyy masallahh annesii:nazar::emir_bebek:En tatlı dönemi,bol bol sıkıstırrr:anne:Bende napim aynı devam.Kardesim doğum yaptı gecen hafta,bizim de eve yeni bebek geldi sayesinde:)Benim aynı.Hala değişik bisey yok..Yazı da böyle geçircem galiba.Haziranda bi tüp ameliyatı olcam.Sonra kısmetse tüpe geccez..Bakalım zaman b ize ne gösterecekk:kahve:

Oyy masallahh annesii:nazar::emir_bebek:En tatlı dönemi,bol bol sıkıstırrr:anne:Bende napim aynı devam.Kardesim doğum yaptı gecen hafta,bizim de eve yeni bebek geldi sayesinde:)Benim aynı.Hala değişik bisey yok..Yazı da böyle geçircem galiba.Haziranda bi tüp ameliyatı olcam.Sonra kısmetse tüpe geccez..Bakalım zaman b ize ne gösterecekk:kahve:
Oyyy yegen gelmıs hayırlı olsn canm.darısı sana ıns.nıye kı tupte sorun mu vardı

Saolasın cnm
Evet cnm.Tüpte sıvı varmış.Tüp bebek yapsanda olmaz bu sıvı alınmadan dedi gecen ay yeni dr.Bizde saldık cayıra hazirana kadar:)
Ins tek bebıs gelsınde vesılen olsn bunlar canm sana ısteyen herkese su mabarek ay hurmetıne bu duyguyu yasatsn ıns rabbım

Aminn kuzummm inşallah.:dua:Bu yaz olcakmıs gibi geliyr ama hayırlısı:)Umut fakirin ekmeegi iste napcan:KK70:
Umut olmadan bırsey olmaz zaten kuzum cunku rabbım duasını nasıp ettıyse duanın kendısını de yasamayı elbet nasıp edecektr ıns.mutlu haberı sen de vereceksn ınanıyorm canm

Back
X