- 8 Ocak 2015
- 1.507
- 1.370
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun inşallah sağlıklı Bi şekilde kucağına alırsınSelam arkadaşlar hatırlayınız vardır
Şükürler olsun Rabbime bugün tüp bebek tedavinde test günümdü pozitif çıktı.Dua edin ne olur pzt de sağlıkl7 bi.şekilde değerim 2 katı artsın.liste de varım ama cansu artık bırakdı sanırım listede hamiş.olarak ekleyemeyecek.
amin canım rabbim sizede nasip etsin sağlıcakla hayırlısıyla inşallah. :)Hayırlı olsun inşallah sağlıklı Bi şekilde kucağına alırsın
Sol canım bebeğim var benim Rabbime isteyenlere nasip etsinamin canım rabbim sizede nasip etsin sağlıcakla hayırlısıyla inşallah. :)
Yaaaa seni hatrliyorum canim arkadasimmm hayrli olsun bizim topik hala varmi diye baktim size ne guzel haberler vR topikte allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canimSelam arkadaşlar hatırlayınız vardır
Şükürler olsun Rabbime bugün tüp bebek tedavinde test günümdü pozitif çıktı.Dua edin ne olur pzt de sağlıkl7 bi.şekilde değerim 2 katı artsın.liste de varım ama cansu artık bırakdı sanırım listede hamiş.olarak ekleyemeyecek.
Canimmm senin adina cok sevindim nezamandr girmiyorum topigimize bi bakayim dedim neguzel haberler alKızlar geçen hafta çarşamba günü doğum yaptım normal yolla . Kontrolde bobregim genişlediğini öğrendim 3. Evreye gelmiş dr tel takmam lazım ama yeterince durdu yarın gelin normal başlatayım doğumu demişti suni sanci gerçekti. Şükür hastanede kendiminsen suyum geldi derken kavuştum. Rabbim bekleyenlere de sizlerede tez zamanda yaşatsın bu duyguyu.
Aaaa öylemiii bende haiş arkadaslara baktim cok sevindim eskilerin birkaci var galiba cansucugum nerede oda gttimiKimseler kalmadı sayfada
Evet uzun zamandır yok cansu daAaaa öylemiii bende haiş arkadaslara baktim cok sevindim eskilerin birkaci var galiba cansucugum nerede oda gttimi
Eskilerden laves ve darkgril gorunce hatrladim seni de hatrladim canim sen nasilsin oyle bi bakim bizim kizlara dedim guzel haberlere rastladim masllah hepisneEvet uzun zamandır yok cansu da
Çok şükür iyiyim canım işte bebekle uğraşıyorum sanırım aynı zamanlarda hamile kalmıştık yanlış hatırlamıyorsamEskilerden laves ve darkgril gorunce hatrladim seni de hatrladim canim sen nasilsin oyle bi bakim bizim kizlara dedim guzel haberlere rastladim masllah hepisne
Hiçç stres yapma canım hamileliğinin keyfini çıkar artacak kötü düşünme kan versin miSelam arkadaşlar hatırlayınız vardır
Evet bende oyle hatırlıyorum simdi ise ikinci bebisi düşünüyorum osebple topige bidaha katilicam ama tam net adet duzenim belli degil osebple net bi cizgi yok iliskidedeÇok şükür iyiyim canım işte bebekle uğraşıyorum sanırım aynı zamanlarda hamile kalmıştık yanlış hatırlamıyorsam
Aaa hatrladim seni naslsin seninde bebis var dimi allah bagislasin cok guzel haberler bunlarHey gidi hey! Topigin ilk kurucuları.. (eski adım nlnmtl )
Çoğumuz bebislere kavuştuk, Rabbim isteyen diğer arkadaşlara da versin inşallah
ben geldimmm :) tekrar bebiş çalışmalarına başladım bu sebeple arada uğrar oldum ama kimseden ses seda yok vallaKızlar kimse varmı topik öldü mü?
Aynen kimse yok artıkben geldimmm :) tekrar bebiş çalışmalarına başladım bu sebeple arada uğrar oldum ama kimseden ses seda yok valla![]()