Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Selam arkadaşlar hatırlayınız vardır
Şükürler olsun Rabbime bugün tüp bebek tedavinde test günümdü pozitif çıktı.Dua edin ne olur pzt de sağlıkl7 bi.şekilde değerim 2 katı artsın.liste de varım ama cansu artık bırakdı sanırım listede hamiş.olarak ekleyemeyecek.

Şükürler olsun Rabbime bugün tüp bebek tedavinde test günümdü pozitif çıktı.Dua edin ne olur pzt de sağlıkl7 bi.şekilde değerim 2 katı artsın.liste de varım ama cansu artık bırakdı sanırım listede hamiş.olarak ekleyemeyecek.
Hayırlı olsun inşallah sağlıklı Bi şekilde kucağına alırsın

Kızlar selam nasılsınız? Bayadır fırsat bulamıyorum yazmaya hep girip hemen çıkıyorum.Çalıştığım yer kapandı işten çıktım şimdi kendi dükkanımızdayım.farklı bir kadın doğum doktoruna gittim eşimin tahlil sonucunda göre düşük değerler dedi tekrar test istedi tekrar test verdik sperm sayısı normal fakat morfolojisi düşükmüş yani bunca zaman doktorlar hep oyalamışlar :( doktor aşılama veya tüp bebek dedi. Eşim pek yanaşmıyor şuan 1kaç aydır keçiboynuzunu yapıyoruz.Vitamin ilacı falan alıcaz bakalım biraz daha beklemekten yana.Çok konuştum siz neler yapıyorsunuz?

Yaaaa seni hatrliyorum canim arkadasimmm hayrli olsun bizim topik hala varmi diye baktim size ne guzel haberler vR topikte allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim

Kızlar geçen hafta çarşamba günü doğum yaptım normal yolla . Kontrolde bobregim genişlediğini öğrendim 3. Evreye gelmiş dr tel takmam lazım ama yeterince durdu yarın gelin normal başlatayım doğumu demişti suni sanci gerçekti. Şükür hastanede kendiminsen suyum geldi derken kavuştum. Rabbim bekleyenlere de sizlerede tez zamanda yaşatsın bu duyguyu.
Canimmm senin adina cok sevindim nezamandr girmiyorum topigimize bi bakayim dedim neguzel haberler al

Eskilerden laves ve darkgril gorunce hatrladim seni de hatrladim canim sen nasilsin oyle bi bakim bizim kizlara dedim guzel haberlere rastladim masllah hepisne
Çok şükür iyiyim canım işte bebekle uğraşıyorum sanırım aynı zamanlarda hamile kalmıştık yanlış hatırlamıyorsam

Hiçç stres yapma canım hamileliğinin keyfini çıkar artacak kötü düşünme kan versin mi

Çok şükür iyiyim canım işte bebekle uğraşıyorum sanırım aynı zamanlarda hamile kalmıştık yanlış hatırlamıyorsam
Evet bende oyle hatırlıyorum simdi ise ikinci bebisi düşünüyorum osebple topige bidaha katilicam ama tam net adet duzenim belli degil osebple net bi cizgi yok iliskidede

Back
X