Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Hayırlı haberlerle gel ıns cnm.
Bende 3,5 senenin sonunda buldum.
Ama kısırm falan demedim hic.
Sen de deme..
Demek zamanı gelmemiş..
Canım ben 3,5 sene değil tam 7 sene böyle deyince kendim bile inanamıyorum o kadar zaman geçtiğine ama 7 yıldır denemediğim şey kalmadı 4 kez tüp bebek yaptırdım ama olmuyor

Canım ben 3,5 sene değil tam 7 sene böyle deyince kendim bile inanamıyorum o kadar zaman geçtiğine ama 7 yıldır denemediğim şey kalmadı 4 kez tüp bebek yaptırdım ama olmuyor
Hayırlısı olsun cnm..
Cook iyi anlıyorm seni ama iste elden bisey gelmiyr..
Duaya devam..
:dua:

slm kızlar size bir şey danışmak istiyorum ben adetle birlikte dr kontrole gittim gelecek ay transfer düşünüyoruz bu ay doktorum histereskobi yapalım dedi bu histereskobinin olumlu ya da olumsuz ne gibi etkileri olur yaptırmalımıyım doktor illa yapalım demedi ama olumsuz tüp bebeklerde bir de ona bakmayı uygun görüyoruz dedi ki ben bundan önce laparoskobi de olmuştum bir ay önce rahim filmi çektirdim gerçekten gerekli ise tabiki çektirmek istiyorum ama doktorda illa yapalım demedi

slm kızlar size bir şey danışmak istiyorum ben adetle birlikte dr kontrole gittim gelecek ay transfer düşünüyoruz bu ay doktorum histereskobi yapalım dedi bu histereskobinin olumlu ya da olumsuz ne gibi etkileri olur yaptırmalımıyım doktor illa yapalım demedi ama olumsuz tüp bebeklerde bir de ona bakmayı uygun görüyoruz dedi ki ben bundan önce laparoskobi de olmuştum bir ay önce rahim filmi çektirdim gerçekten gerekli ise tabiki çektirmek istiyorum ama doktorda illa yapalım demedi
Rahim içine bakıyorlar bi terslik var mı diye başarısızlıklar varsa nedenini bulmak için bence doktorunuza güveniyorsanız yaptırın faydası olur

Rahim içine bakıyorlar bi terslik var mı diye başarısızlıklar varsa nedenini bulmak için bence doktorunuza güveniyorsanız yaptırın faydası olur
peki rahime çizik atılması konusunda ne düşünüyorsun doktorum çizik atılmasının tutunmada olumlu ya da olumsuz herhangi bir etkisinin olmayacağını düşünüyor ben çizik atılması taraftarıyım en azından bi de onu deneyeyim diyorum sence çizik attırmalımıyım

peki rahime çizik atılması konusunda ne düşünüyorsun doktorum çizik atılmasının tutunmada olumlu ya da olumsuz herhangi bir etkisinin olmayacağını düşünüyor ben çizik atılması taraftarıyım en azından bi de onu deneyeyim diyorum sence çizik attırmalımıyım
Çizik atılması olayını duymuştum çok bi bilgim yok ama faydalı diye duymuştum “Tüp bebek tedavisinde başarı oranını artırmak için uygulanan yeniliklerden birisi olan rahim zarına çizik atmak (sctarching); tedavi öncesinde rahmin iç zarına küçük bir çizik atarak veya o alanda bir miktar hasar yaratarak oradan biyopsi alınmasıdır. Rahim iç zarına çizik atıldıktan sonra rahim duvarından, endometrium tabakasından salgılanan büyüme faktörlerinde artış görülmektedir. İşte bu büyüme faktörleri ve hormonlar embriyonun tutunma ve yerleşme ihtimalini artırmaktadır. Rahme çizik atılması işlemi; özellikle de daha önceki tüp bebek tedavisi denemelerinde kaliteli embriyo elde edildiği halde gebeliğin oluşamadığı durumlarda denenmesinde fayda vardır.”

Evet var çok şükür, hatta bu topikten sonra ikinciye gebe kaldım 🙈 şu an 2016 doğumlu bir kızım ve 2018 doğumlu ikiz kızlarım olmak üzere 3 evladım var. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻

bugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var ama adet belirtileri de başladı

Back
X