Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

canım hayırlısı olsun inş.senin kaçıncı denemen yazarmısın.
tşk ederim cnm mrb iyi geceler benim iki dış gebelik ameliyatla sağ tup alındı iki yıl içinde de uç aşılama yaptırdım ama olmadı bu ilk tupbebek tedavim olacak allah izin verirse cnm

merabalar topiğiniz hayırlı olsun benide aranıza alırmısınız bende tüp yapmak istiyorum ama eşim istemiyor kaç senedir olmuyor eşim kendiliğinde olsun diyor ama ben daha fazla beklemek istemiyorum bazı tahliller yapıldı bir sorun çıkmadı amaa tüpler filan ne durumda bilmiyorum eşim de razı olmayınca elimden bişey gelmiyor inşallah doğal gelir bebiş

kızlar merhaba topiği görünce hemen geldim eşim çok radyasyon almamı istemiyor çok fazla giremicem sanırım bugün dr gittim 7 haftalık olduk inşallah rabbim kucağımıza almayı nasip etsin ve olmayan arkadaşlarımızada en kısa zamanda bu duyguyu tatdırsın rabbime hep böyle dua ediyorum fırsat buldukça uğrarım hepinize güzel hamişlikler diliyorum:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

merabalar topiğiniz hayırlı olsun benide aranıza alırmısınız bende tüp yapmak istiyorum ama eşim istemiyor kaç senedir olmuyor eşim kendiliğinde olsun diyor ama ben daha fazla beklemek istemiyorum bazı tahliller yapıldı bir sorun çıkmadı amaa tüpler filan ne durumda bilmiyorum eşim de razı olmayınca elimden bişey gelmiyor inşallah doğal gelir bebiş
mrb cnm hoşgeldin aramıza birde rahimfilmi çektir kafan rahat etsin

kızlar merhaba topiği görünce hemen geldim eşim çok radyasyon almamı istemiyor çok fazla giremicem sanırım bugün dr gittim 7 haftalık olduk inşallah rabbim kucağımıza almayı nasip etsin ve olmayan arkadaşlarımızada en kısa zamanda bu duyguyu tatdırsın rabbime hep böyle dua ediyorum fırsat buldukça uğrarım hepinize güzel hamişlikler diliyorum:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

encan canım dönmüşsün.yaşşaaaaaaaaaaaasssssssssssssssıııııııııın.merak ediyodum.durumunu.inan çok sevindim hamile olduğuna:nazar::nazar::nazar:,hatırlıyosan konuşmuştuk durumumuz aynı diye inan senin hamile kalman bana çok büyük umut oldu.Allah tamamına erdirsin.darısı başımıza.:49::49::49:

encan canım dönmüşsün.yaşşaaaaaaaaaaaasssssssssssssssıııııııııın.merak ediyodum.durumunu.inan çok sevindim hamile olduğuna:nazar::nazar::nazar:,hatırlıyosan konuşmuştuk durumumuz aynı diye inan senin hamile kalman bana çok büyük umut oldu.Allah tamamına erdirsin.darısı başımıza.:49::49::49:

mrb cnm hoşgeldin aramıza birde rahimfilmi çektir kafan rahat etsin

rahim filmi özellerde bayağı palı devlettede uyuşturmuyorlarmış bu yüzden eşim istemediği için böyle bir şansım yok 350 tl miş bu parayı kendim biriktirmem lazım eşim kabul etmez bişeyin yok senin Allah vermiyor diyor benimde senin gibi bir oğlum var Allah bağışlasın bir bebek düşündüğümüz an Allah bize verdi ama ikincisi öyle olmadı 5 senedir korunmuyorum Allah olmayanlara versin aratmasın bizede bir kardeş versin inşallah çok zor bir durummuş her ay hüsran yaşamak ya senelerdir hiç olmayanlar ne yapsın Allah bütün isteyenlere bu duyguyu tatdırsın bazen oğlumu mucizem diye seviyorum gerçekten evlat sahibi olmak en büyük zenginlikmiş bunu anladım bende 75 liyim acaba yaştan dolayımı olmuyor birde 35 den sonra riskli diyorlar birazda korkuyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

cnm eşinin böyle duşunmesine uzuldum ama sen elinden geldiğince onu ikna etmeye çalış en azından yaşın şimdi uygun ama bikaç sene sonra eşin istesede olmayabilir kırklı yaşlarda biz kadınların işi çok zor rahimfilmini çektir bence öyle korkulacak birşey değil evet cnm allah çocuklarımızı bağışlasın onlara kardeş göndersin oğlum çok istiyor benim senin oğlun kaç yaşında benimki 11

enbanım hoşgeldin cnm maşallah sana inşşş herşey yolunda gitsin cnm rahat guzel bir hamişlik geçirip bebişini sağsalim kucağına al cnm sen iyi ol da sık girme arada kendinden habarler ver yeter cnm seni çok öpuyorum kendine iyibak cnm

saol tatlım evet döndüm evet durumumuz aynıydı sana umut olmak çok güzel umarım enkısa zamanda sen ve diğer arkadaşlarım bu duyguyu yaşar ben hala inanamıyorum 15 yıl sonra gelen mucizem inşallah rabbim kucağıma almayıda nasip eder:49::49:

iyi geceler kızlar...tatil bitti eve döndük... bebiş çalışmalarına tam gaz devam.....bu arada hamiş olan tüm arkileri tebrik ederim...darısı başımıza inşallahhhhhhhh....:52::52::52:

derya cnm memleketine gittinmi yerleştinmi cnm nasılsın bebiş nasıl hamişliğin nasıl gidiyor lutfen iki kelimede olsa yaz özledim seni cnm

Back
X