Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

1000 yaziyida ben yazdı. Vatana millete hayırlı olsun.
Nedaracım çok oyalanma seninde tedavini heyecanla bekliyecez
Valla bende bugün sekerimi cikolatami aldim hazirliklarimı tamamladım. İnşallah güzel bir bayram geçiririz

mrb kızlar iyi akşamlar şimdiden hepinize iyi bayramlar biraz moralim bozuk bugun bşk hstanesini aradım randuvu için dr la konuştum dr cerrahi laporoskopi olduğum için en erken eylulde başlarız dedi birde yasmin kullanmamı söyledi gelecek ay kist olmasın diye suercim sen önden gidiyorsun inşş hamiş kalıyorsun arkandanda ben inşşş bizde bu nedenle yarın yaylaya gidiyoruz 15-20 ordayız ama cepten takip edeceğim surekli arada da yazarım ben yokken kendinize iyi bakın hepinizi kocaman öpuyorummmmm

mrb kızlar iyi akşamlar şimdiden hepinize iyi bayramlar biraz moralim bozuk bugun bşk hstanesini aradım randuvu için dr la konuştum dr cerrahi laporoskopi olduğum için en erken eylulde başlarız dedi birde yasmin kullanmamı söyledi gelecek ay kist olmasın diye suercim sen önden gidiyorsun inşş hamiş kalıyorsun arkandanda ben inşşş bizde bu nedenle yarın yaylaya gidiyoruz 15-20 ordayız ama cepten takip edeceğim surekli arada da yazarım ben yokken kendinize iyi bakın hepinizi kocaman öpuyorummmmm

Cnm üzüldüm gerçekten arka arkaya olucaktık ama neyse bu istede vardır bir hayır. Arada ugramayi unutma cnm kendinee iyi bak. Öptüm

kızlar gunaydınnnnn hepinizin ramazan bayramı kutlu mutlu geçsin inş hepinizi seviyorummmmm

Cnm üzüldüm gerçekten arka arkaya olucaktık ama neyse bu istede vardır bir hayır. Arada ugramayi unutma cnm kendinee iyi bak. Öptüm
evet cnm bende öyle diyorum hayırlısı olsun artık seni unuturmuyum bakmak için cep int aldım her zaman takipteyim cnm yumoşlar ne durumda kontrele gittin mi kızını öp benim için ikinci bayramınızada az kaldı inşşş iyi bayramlar cnm

evet cnm bende öyle diyorum hayırlısı olsun artık seni unuturmuyum bakmak için cep int aldım her zaman takipteyim cnm yumoşlar ne durumda kontrele gittin mi kızını öp benim için ikinci bayramınızada az kaldı inşşş iyi bayramlar cnm

İyi bayramlar cnm. Cebine internet aldigina sevindim yoksa 20 gun görüşemiycektik. Cnm yarin yumoslarin durumu belli olucak 9 da randevum var. Bugün 4 igneyi olucam.
Sende oglusunu öp benim için. Görüşürüz öptüm

Nedra Sönmez encan beren kizlar sizinde bayraminizi kutluyorum

kızlar hepinizin bayramını kutluyorum kucak dolusu öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

özlemim iğnelere başlamışsın hadi hayırlısı tatlımmmmm yumoşlardan haber ver bizlere....
neşem elülde başlayacakmışsın geç olsun güç olmasın canımmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar hepinizin bayramını kutluyorum kucak dolusu öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

özlemim iğnelere başlamışsın hadi hayırlısı tatlımmmmm yumoşlardan haber ver bizlere....

Cnm dr gittim bugün yumurtalarin iyi dedi 12 tane filan saydı 6.7.8.9 milim arasi değişiyor. Büyük ihtimal haftaya toplarlar. Birde Lh degerim dusukmus. Menogon diye igne yazdi. Offff gunde 3 tane igne olucam gonal f cetrodid menegon.
Dün akşam gonal f yi vuracak kimse bulamadım eşimin işi çıkmıştı kendim denedim yapamadım ignemi gobekten kızım yaptı. Çok şaşırdım babasını vururken o kadar iyi izlemiski profesyonel gibi igne yaptı. Şahsen ben kimseye igne yapamam.
Nedram benden havadisler bu kadar. Sen ne yapıyorsun cnm bayramın nasıl geçiyor. Bizim bayram berbat geçiyor eşim memlekete gidemedik diye acitasyon yapıp duruyor. Bayramda yumurta takibimi olurmuş diyor. Bende kusura bakma dedim benim yumoslarım senin keyfini bekleyemezz dedim. Valla yemin ediyorum kızım babasından akıllı.
Görüşürüz cnm öpüyorum.

Nese sen neler yapıyorsun cnm bayramın nasıl geçiyor. Yaylaya gittinmi.

Cnm dr gittim bugün yumurtalarin iyi dedi 12 tane filan saydı 6.7.8.9 milim arasi değişiyor. Büyük ihtimal haftaya toplarlar. Birde Lh degerim dusukmus. Menogon diye igne yazdi. Offff gunde 3 tane igne olucam gonal f cetrodid menegon.
Dün akşam gonal f yi vuracak kimse bulamadım eşimin işi çıkmıştı kendim denedim yapamadım ignemi gobekten kızım yaptı. Çok şaşırdım babasını vururken o kadar iyi izlemiski profesyonel gibi igne yaptı. Şahsen ben kimseye igne yapamam.
Nedram benden havadisler bu kadar. Sen ne yapıyorsun cnm bayramın nasıl geçiyor. Bizim bayram berbat geçiyor eşim memlekete gidemedik diye acitasyon yapıp duruyor. Bayramda yumurta takibimi olurmuş diyor. Bende kusura bakma dedim benim yumoslarım senin keyfini bekleyemezz dedim. Valla yemin ediyorum kızım babasından akıllı.
Görüşürüz cnm öpüyorum.

Nese sen neler yapıyorsun cnm bayramın nasıl geçiyor. Yaylaya gittinmi.

mrb suercim yumoşlar çok iyi maşallah kaliteli oıur inşşşş hepsi evet cnm şuan yayladayız siteye int gelmiş ordan yaazıyorum

mrb cnm evet geç olsn guç olmasın artık inşşşş sende yetişirsin arkadan hadi öptüm cnm görüşürzzzz

mrb arkadaşlar hepinize tunaydınlar cepten yazıyorum hatalarım olursa af ola nedracım suercim encanım sönmezim inşş sende döneceksin hepinize kucak dolusu sevgiler suercim erkekler anne tarafına gitmedimi hemen tafralara başlarlar benimkini görsen daha yoldayken başladı nerdeyse göbek atacak vallahi şimdi ağzı kulaklarında evdeyken öf pöf diyen adamdan eser yok sen tedaviye odaklan gerisini boş ver hadi hepinizi öpuyorum canlarrrrrr

iyi bayramlar kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzz

özlemim 12 yumoş maşallah.... inşallah hepisi kaliteli embriyolara dönüşür....dondurma filan yapacak mısınız canım doktor kaç tane transfer edecek? lh inşallah düzelir son tüp bebekte bende kendi iğnelerimi kendim ve eşimle vurmuştum hem de kalçadan .....kızının maşallahı var.... doktor veye hemşire mi olacak nedir? :)))))))

bizde bu bayramda evdeyiz Allahtan eşimin öyle aileye gidelim gidemedik durumları yok....o konuda çok hevesli değil anlayacağın ama ben evde durmaktan sıkıldım seneye erken rezervasyonla bir yerlere tatile gidelim diyoruz.....bu sene geçti tabi....

neşem sende iyisindir kuzum....sizin bayramınız inşallah güzel geçiyordur?

özlem bu arada samsunu sel basmış bacım...çok geçmiş olsun inşallah sizde ve yanıdıklarınızda bir şey yoktur....kusura kalma geç duydum haber seyretme özürlü olduğum için:))))):26::26::26::26:

topiğimizin hamişleri ve bebişlerinininde bayramlarını kutlar bebişlerin gözlerinden öperizzzzzzzzzzzz

mrb arkadaşlar hepinize tunaydınlar cepten yazıyorum hatalarım olursa af ola nedracım suercim encanım sönmezim inşş sende döneceksin hepinize kucak dolusu sevgiler suercim erkekler anne tarafına gitmedimi hemen tafralara başlarlar benimkini görsen daha yoldayken başladı nerdeyse göbek atacak vallahi şimdi ağzı kulaklarında evdeyken öf pöf diyen adamdan eser yok sen tedaviye odaklan gerisini boş ver hadi hepinizi öpuyorum canlarrrrrr
Günaydın cnm valla bende telden yazıyorum çok zor oluyor ama biraz alıştım.
Cnm bu adamı ben hiç anlayamadım ailesinin yaninada gidince hemen sıkılıyor. Erkenden eve geliyoruz. Ofya en iyisi onları dogal ortamlarina bırakmak canlari ne istiyosa onu yapsınlar. Cnm yayla nasil serinmi rahatmisin orda kayinvalidenle aran nasil. Bebis öncesi iyice stres at dogal beslen cnm öptüm mmmmm
iyi bayramlar kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzz

özlemim 12 yumoş maşallah.... inşallah hepisi kaliteli embriyolara dönüşür....dondurma filan yapacak mısınız canım doktor kaç tane transfer edecek? lh inşallah düzelir son tüp bebekte bende kendi iğnelerimi kendim ve eşimle vurmuştum hem de kalçadan .....kızının maşallahı var.... doktor veye hemşire mi olacak nedir? :)))))))

bizde bu bayramda evdeyiz Allahtan eşimin öyle aileye gidelim gidemedik durumları yok....o konuda çok hevesli değil anlayacağın ama ben evde durmaktan sıkıldım seneye erken rezervasyonla bir yerlere tatile gidelim diyoruz.....bu sene geçti tabi....

neşem sende iyisindir kuzum....sizin bayramınız inşallah güzel geçiyordur?

özlem bu arada samsunu sel basmış bacım...çok geçmiş olsun inşallah sizde ve yanıdıklarınızda bir şey yoktur....kusura kalma geç duydum haber seyretme özürlü olduğum için:))))):26::26::26::26:

topiğimizin hamişleri ve bebişlerinininde bayramlarını kutlar bebişlerin gözlerinden öperizzzzzzzzzzzz
Cnm iyiyiz iste ignelerle başım dertte günde 3 igne oluyorum. Dr yumurtamı epey saydı iyi dedi ama tahlilimde Lh yuksekmi cikmis dusukmu çıkmış tam anlayamadım bir dahada aramadım. Bu Lh ne oldugunuda bilmiyorum. Aman çokta kurcalamiyorum oluruna biraktim.
Cnm Samsun'da her sene bir sel felaketi oluyor malesef şükür bizde birşey yok artik alıştık yagmurla yaşamaya.
Sen ne yapıyorsun cnm tedaviye başlama zamanin bellimi. Sen bu histeroskopi ve lakaroskopi yaptiricaksan bence onlari aradan çıkar. Bunlarda epey zaman kaybettiriyor.
Nedram cnm cok uykum geldi azıcık daha uyuyum hadi öptüm şekerim

mrb kızlar hepinize tunaydın nedracım bu sene pek bayramdan bişey anlamadım cnm herşey aynı suerin dediği gibi bence artık sende bir uçtan başla cnm her ay kıymetli suerim bencede birşeye takılma inşş herşey yolunda gidecek valla cnm yayla çok guzel esas ama işte kv çok tip kadın eskiden daha kötuydu şimdi yine iyi idare ediyorum ev işi yaptıktan sonra sitede geziyorum tv izliyorum bişekilde akşam oluyor stres olmamaya çalışıyorum anlıyacağın şimdilik herşey yolunda dr kontrolun ne zamandı hadi öptum cnm

Kizlar merhaba ne zamandir giremiyordum sonunda buldum topiginizi az cok okudum atlayarak bende hamileyim biraz sikintili geciyo benimde tansiyon problemi ve sol rahim damarinda centik var o nedenle 5. Aydan beri haftalik kontrole gidiyorum. Bu arada normal hamile kaldim sizlerede tek tavsiyem kafayi azicik bosaltmak ve oluruna birakmak kaderimi zorlamicam olursa olur dedim en son tup bebek tedavim hazirandaydi ocakta gebe kaldim rahat olun Allah herkese hayirli bebekler versin hicbirimizin elini bos birakmasin

iyi geceler kızlar..............
ozo83 kendiliğinden hamiş kalmana sevindim canım inşallah sağlıklı bir şekilde bebişini dünyaya getirirsin...dertler insanın yakasını bir bıraksa herşey daha güzel olacakta işte....

neşe77 yaylada sıkılmadığına sevindim canım...malesef bizde ailelerimizin yanına gittiğimizde çok sıkıcı oluyor...
özlem benimki de aynen senin eşin gibi ailesinin yanına gideriz 2 gün kalırız 3 gün hadi dönelim der....hadi benim ailemin yanına gidince tamam... ama kendi ailesinin yanına gidince anlamakta zorlanıyorum valla... ama bazen hak vermiyorda değilim....

valla kızlar bizde başlayacağız bir uçtan inşallah...biraz maddi olarak da kendimizi toplayalım istiyoruz aslında histereskopi yaptıracağım canı zaten yaptırmadığım bir o kalmıştı...işte merkez konusunda kararsızız burada tek merkez var hayatta gitmem.... adanada merkezler var ama ne bileyim işte...istanbul düşünüyorum yine....

bayramda bitti kızlar inşallah hamiş kalırsınızda ikinci üçüncü bayramları yaşarız yeniden....benden bu kadar hepinizi kucak dolusu öpüyorummmmm:54::54::54::54::54::54:

kızlar son zamanlarda vajinal bölgede aşırı yanma ve ağrı var ....özellikle idrardan sonra nette araştırdım çoğu kadında varmışşşşş...bazen kadın olmak o kadar zor geliyor ki.....

Slm kızlar ben temmuz 2013 başladım tedaviye 30 temmuzda transferim oldu bugün 14 gün idrar tahlili yaptırdım 2 çizgi çıktı yarın kan testimin sonucuda çıkacak eşimle beraber ne ilaç tedavisi nede aşılama direk gitik tüp bebek yaptırmak istiyoruz dedik eşimde çok ciddi sperm sayısı ve hareketsizliği vardı ben 21 eşim 24 yaşında 3 senelik evli,yiz

yanl hayırlı olsun canım inşallah kantesti de pozitif çıkar güzel haberlerinin devamını bekliyoruzzzzzzzzzzzzz

günaydım canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

özlem yumoşlara iyi bak iyi büyütttttttttttttttttttttttttt:))))))))))))))))))))))
büyük buluşmaya iyi hazırlansınlar......bu arada her şey yolundadır inşallah

neşe77 sen donmuşlarla devam edecektin değil mi canım? tam tarih belli mi?

Back
X