Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

Günaydın kızlar
Sonunda dün adt oldum ilaçlardan dolayı bir hafta önce oldu 3,30 da dr randevum var
Gonal f ye başlıycam
İnşaallah bu sefer tutar Yüce Allahım emeklerimin karşılığını boşa çıkartmaz
Bir yandan çok heyecanlıyım bir yandan da çok korkuyorum yine olmuycak diye strese giriyorum
Ama bu sefer kendimi negatif sonuca hazırlıyorum ilkinde epey üzülmüştüm
Hayırlı olucaksa olsun hayırlı değilse hiç olmasın diyorum
Hepinizi öpüyorum:16::16::16::16::16:
İçten dualarınızı bekliyorum

inşallah bu son denemen olur canım...hiiççççç stres yapma bence olumlu düşün....yeni başlangıç yeni heyecan...rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah...

Sevgili arkadaşlar
Ben gittim geldim yine kimse yok
Herneyse topiğimiz ikinci sayfalara düşmesin bari yinede birşeyler yazıyım:20::20::20:
Dr gittim herşey çok güzel çıktı gonal f verdi bugün vurunmaya başlıycam
Hem lucrin hem gonal f ikisini bir arada kullanıcam perşembede ultrasona gidicem
Öbürü kısa protokoldü bu uzun olucak hayırlısı
Neyse sonra yine kendi kendime dertleşirim byyyyy:37::37::37::37::37::37::37::37:

hayırlısı olsun tatlım... inşallah ultrasonda da güzel haberler alırsın...yumoşların istediğin oranda ve hızda büyürler...:46::46::46:

kolay gelsin canım... tatil dönüşü ev temizliği kabus gibi oluyor malesef...bir de misafirin varmış...Aman Allahım....:50::50::50:

canım aşılaman inşallah güzel geçerrrrrr... göbüşünde oluşuversin bebişlerin inşallah....rabbim yar ve yardımcın olsun...:49::49::49:

canımm AMİNNNN çok teşekkür ederim gerçekten.. Allah mı söyletti ne bebişlerin dedin valla:21: çok sevindim.. 14 eylülü bekliyorum şimdi test için.. ALLAHIM GÖNLÜMDEKİNİ HAKKIMDA HAYIRLI EYLE DİYORUM... :18: HEPİMİZ İÇİN DUALAR EDİYORUM İNANIN..

perşembe günü rutin kontrollerden birine gittik ikizlerimizin görüntüleri için flash bellek bile götürdük. doktor baktı baktı ve BUNLARIN KALPLERİ DURMUŞ dedi. şok a girdim gitmediğim doktor kalmadı. ne kanama olmuştu nede bir his... herkes aynı şeyi söyledi durumun sizle bir ilgisi yok. bebekleri genetik tahlil için ankaraya gönderdik. sonuç 20 gün sonra gelecek. 10 haftalık bebeklerim artık bulutların üzerinden seyrediyorlar beni, göbüşüm bomboş, gözlerim yaşlı. berbat durumdayım.

perşembe günü rutin kontrollerden birine gittik ikizlerimizin görüntüleri için flash bellek bile götürdük. doktor baktı baktı ve BUNLARIN KALPLERİ DURMUŞ dedi. şok a girdim gitmediğim doktor kalmadı. ne kanama olmuştu nede bir his... herkes aynı şeyi söyledi durumun sizle bir ilgisi yok. bebekleri genetik tahlil için ankaraya gönderdik. sonuç 20 gün sonra gelecek. 10 haftalık bebeklerim artık bulutların üzerinden seyrediyorlar beni, göbüşüm bomboş, gözlerim yaşlı. berbat durumdayım.

Canım gerçekten çok üzüldüm ne desek boş hayırlısı böyleymiş. Gerçekten çok zor bi durum
Bende aynısını yaşadığım için seni iyi anlıyorum
İleride şansını bir daha denersin

Günaydın kızlar
Sonunda dün adt oldum ilaçlardan dolayı bir hafta önce oldu 3,30 da dr randevum var
Gonal f ye başlıycam
İnşaallah bu sefer tutar Yüce Allahım emeklerimin karşılığını boşa çıkartmaz
Bir yandan çok heyecanlıyım bir yandan da çok korkuyorum yine olmuycak diye strese giriyorum
Ama bu sefer kendimi negatif sonuca hazırlıyorum ilkinde epey üzülmüştüm
Hayırlı olucaksa olsun hayırlı değilse hiç olmasın diyorum
Hepinizi öpüyorum:16::16::16::16::16:
İçten dualarınızı bekliyorum

Canim benim hayirli olsun INSALLAH bu kez olacak.. Butun dualarim seninle ve tum bebek isteyenlerle.. Bizi habersiz birakma..

Canim Allah yardimcin olsun.. INSALLAH bir sonrakinde hersey daha guzel olacak.. Umudunu yitirme sakin.. Simdi biliyoruz ki hamile kalabiliyorsun.. INSALLAH yeniden kalacaksin!!

canımm AMİNNNN çok teşekkür ederim gerçekten.. Allah mı söyletti ne bebişlerin dedin valla:21: çok sevindim.. 14 eylülü bekliyorum şimdi test için.. ALLAHIM GÖNLÜMDEKİNİ HAKKIMDA HAYIRLI EYLE DİYORUM... :18: HEPİMİZ İÇİN DUALAR EDİYORUM İNANIN..

10 dan geriye doğru sayalım canım...inşallah güzel haberlerini alırız....nasıl geçiriyorsun bu günleri peki? tedavinin başı,iğneler filan neyse....bu bekleme insanı 10 yaş yaşlandırıyor valla....:=))))) neyse... 10 gün sonra seni bulda görmek dileğiyle...:49:

Sağol canım teşekkür ederim İlk iğnemi vurundum
Sen neler yapıyorsun

canım bende ibrahim saraçoğlunu aradım.yarın telefonla görüşeceğim...sitesinden yumurtalıklar ve sperm hareketliliği için kür alacağım...bakalım telefnda görüşüp ne önerecek bize? yazın tüp bebk düşünüyoruz....yaza kadar durmak yok çalışmaya devam:)))))

canım üzüldüm...:5::5: ne diyeceğimi bilmiyorum...rabbim hayırlısını versin...seninkiler doğal yoldan mıydı tüp bebek miydi? inşallah rabbim daha iyi ve sağlıklı bebişler yollar...hem hamiş kalabiliyorsun veya tüp bebek tutuyor... rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.....

Canim benim hayirli olsun INSALLAH bu kez olacak.. Butun dualarim seninle ve tum bebek isteyenlerle.. Bizi habersiz birakma..

Teşekkür ederim canım bugün 3 iğnemide oldum perşembe kontrol var inşaallah bu sefer bebişim gelir
Dualarınızı bekliyorum
Senin hamilelik nasıl gidiyor , bebişin nasıl

10 dan geriye doğru sayalım canım...inşallah güzel haberlerini alırız....nasıl geçiriyorsun bu günleri peki? tedavinin başı,iğneler filan neyse....bu bekleme insanı 10 yaş yaşlandırıyor valla....:=))))) neyse... 10 gün sonra seni bulda görmek dileğiyle...:49:

canım bende ibrahim saraçoğlunu aradım.yarın telefonla görüşeceğim...sitesinden yumurtalıklar ve sperm hareketliliği için kür alacağım...bakalım telefnda görüşüp ne önerecek bize? yazın tüp bebk düşünüyoruz....yaza kadar durmak yok çalışmaya devam:)))))

canım üzüldüm...:5::5: ne diyeceğimi bilmiyorum...rabbim hayırlısını versin...seninkiler doğal yoldan mıydı tüp bebek miydi? inşallah rabbim daha iyi ve sağlıklı bebişler yollar...hem hamiş kalabiliyorsun veya tüp bebek tutuyor... rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.....

Canım bu kürler inşaalah iyi gelir annemde soğan kürünü deyip durdu ama ben yapmadım eğer bu seferde tutmazsa bende deniycem
Öğrendiklerini bizlede paylaşırsan sevinirim

suercim Rabbim yardımcın olsun tatlım sağlıcakla bebişlerine kavuşursun inşallah....no panic no stres.....pozitif olucazzzz.....:))))

güneşbebek rabbim sanada sabır versin ne diyeceğimi bilmiyorum benimde 10 haftalıkken bebişimin kalbi durmuştu....sonra düşük yaptım ama bende kanama olmuştu ama hiiiiiiiiiiiiiiç ağrım olmadı.tuvalete gitmiştim birden su geldi ayaktaydım ben idrarımı tutamadım sanmıştım meğer düşük yapıyormuşum.garibim bir baktımki iç çamaşırımın üstüne düşmüş..aldım elime doktora götürdüm..........bende senin gibi kaç tane doktora gitmiştim inanamamıştım.....o günler geldi gözümün önüneee.....Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bebişler versin sana.....hepimize isteyen herkese.........

thorbank selam tatlımmmm tedaviye başladın mı?????

suercim Rabbim yardımcın olsun tatlım sağlıcakla bebişlerine kavuşursun inşallah....no panic no stres.....pozitif olucazzzz.....:))))

güneşbebek rabbim sanada sabır versin ne diyeceğimi bilmiyorum benimde 10 haftalıkken bebişimin kalbi durmuştu....sonra düşük yaptım ama bende kanama olmuştu ama hiiiiiiiiiiiiiiç ağrım olmadı.tuvalete gitmiştim birden su geldi ayaktaydım ben idrarımı tutamadım sanmıştım meğer düşük yapıyormuşum.garibim bir baktımki iç çamaşırımın üstüne düşmüş..aldım elime doktora götürdüm..........bende senin gibi kaç tane doktora gitmiştim inanamamıştım.....o günler geldi gözümün önüneee.....Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bebişler versin sana.....hepimize isteyen herkese.........

thorbank selam tatlımmmm tedaviye başladın mı?????

Nerelerdesin sönmez valla özlettin kendini
Buraya pek uğrayan olmuyo eskisi gibi birkaç kişi kaldık
Senin düşük yaptığını bilmiyordum canım çok üzüldüm
Sen tedaviye ne zaman başlıyosun

Nerelerdesin sönmez valla özlettin kendini
Buraya pek uğrayan olmuyo eskisi gibi birkaç kişi kaldık
Senin düşük yaptığını bilmiyordum canım çok üzüldüm
Sen tedaviye ne zaman başlıyosun

canım pazartesi okul başladı feleğimi şaşırdım sabah kalkmalara alışamadım salak gibi dolanıyorum....
evet uğrayan olmuyor...ama gelirler herhalde...
sağol canım benim için kötü bir deneyim oldu.....
ben tedaviye sömestr tatilinde düşünüyorum
ondan önce yapılacakları yaptırayım tahlil falan sorunsuz inşallah
bu sefer rabbim yüzüme hepimizin yüzüne güler inşallah.....

Herkeze merhaba arkadaşlar bugün 4 iğnemi oldum yarın kontrol var

Neşe nerelerde bilen varmı kötü birşeymi oldu Allah göstermesin
Ortalardan kayboldu merak ettim:18::18::18::18::18::18:

mrb kızlar.... suer 4. iğneni vurulmuş hadi bakalım:)))) ilk kontrol ne zaman? inşallah her şey sorunsuz gidiyordur.

ssönmez: ben yazın düşünüyorum...yeniden rahim filmi çektirdim. sağ tüp tıkalı çıktı...bir de daktır isterse histereskopi yaptıracağım...yaza kadar doğal yollara devam:))))

bu arada arkadaşlardan mutlu haberleri alalım da biz de umutlanalım değil mi:))))))):49:49: herkesi böyle görmek dileğiyle....

Back
X