Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar....suercim tedavin nasıl gidiyor?kontrol ne zaman?tahmini ne zaman transfer olucaksın? inşallah herşey yolunda gider....
thorbank sen nasılsın kürler nasıl gidiyor...ibrahim saraçoğlunun tv de programı oluyor izliyor musun?
Canım yarın opu belli olucak hafta sonuna doğru toplarlar herhalde. Bu sefer uzun protokol ya acaba geçmi toplarlar tamda bilemiyorum. Sen neler yapıyorsun
Thorbank sen nasılsın
hadi bakalım az kalmışşş..inşallah herşey yolunda gider.....napayım okula gidip geliyorum....okul açılınca da zor olucak nete girmem.....zaman buldukça girerim güzel haberlerinizi alırım inşallahhhhhhh.....nerde bu millet yawwwwwwwww hadi amaaaa nerdesinizzzz bir uğrayın bir selam verinnnnnnnnnnnn..............neşeeeeeeeeeeeeeeeeeee nerdesinnnnnnnnnn....hiç bu kadar uzun girmediğin olmamıştı.....merakta ediyorum...neşeyle başka msn face yada telden görüşen varmı????varsa bir haber versin iyi mi???*
Suercimmmmmmmmmmmm bulursun bulursun canımmmm inşallah girmeye çalışacammmm...opu ne zaman....transfer ne zamannn nasılsın????
iyi günler kızlar nasılsınız...suercim c.tesine pek bir şey kalmadı...hadi hayırlısı canım.....
ozo83 canım hoşgeldinnnnnnnnnn...nasılsın??? canım eşinin yanında olman iyi olur tabi belkide hiç tedaviye gerek kalmadan ne güzel olurrrrrrrrrr......bizleri habersiz bırakma.arada gir özletme kendini....kendine iyi bak....
suercimmmmmmmmmmm heyecan var mı???????????yarınki toplama işlemin inşallah iyi geçer ve sağlıkla evladına kavuşursun canımmmmmmmmm....rabbim gönlüne göre versin inşallah.sende bişey yazmıyorsun artık.......kimsecikler kalmadı artık buralarda...sende gittinnnnnnnn....hiç aklıma gelmezdi açtığım topikte tek başıma kalacağımmmmmmm...neyse bende adet olucam olamıyom herşeye zırlar oldummmm.....Allah'a emanet olunnnnnnn...öptümmmmmmmmmm......suercim dualrımdasın tatlımmmmmmmmmm..herşey çooooooook güzel olucak inşallahhhhhhhhhhhh...hamiş haberlerini beklicez heyecanla......