Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
suercim opun nasıl geçti tatlım... inşallah her şey yolunda gitmiştir.....çok öpüyorum sizleri.......![]()
Canım eh işte dr bu sefer yumurtan çok fazla dedi topu topu 6 tane yumurta çıktı. onca ilaç onca para anlamadım gitti
Sadecede 3 iyi dedi transfere kadar kaçı kalır bilemiyorum. Anlıycan dondurmaya bir tane bile yumurtam kalmıycak. Her ultrasona girdiğimde çok iyi çok iyi dedi beni boş yere umutlandırdı. Dün opuden sonrada çok canım yandı daha ağrım devam ediyo. Valla bu son tutmazsa birdaha denemiycem. Allahım hayırlıysa versin değils yapıcak birşey yokkkkk![]()
canim transferin simdiden hayirli olsun.. INSALLAH iyi sonuc alacaksin.. haber et bize kac yumurta kaldigini ve kacinin yerlestiridigini.. cok optum
Teşekkür ederim canım bir iki güne transferim olur herhalde bu sefer 5. gün olsun dedim dr bakalım dedi aramadılar daha
Sen ne yapıyosun bebişimiz nasıl, cinsiyeti belli oldumu.
Yavaş yavaş hareketlerini hissedmeye başladınmı
Azıcıkta sen bebişden bahset
arkadaşlar bişey sorucam bugün amh test sonucumu öğrendim.sonuç 0.13 .nedemek iyimi çokmu kötü .dr la konuşamadım.yokmuş.yarın konuşacam.bu konuda bilgisi olan yazarsa sevinirim. hiç bebeğim yok.3 tüp denedim olmadı.Allah ım sen yardım et hepimize.
Merhaba arkadaşlar bugün bebişlerimle ilk günüm ve kimse yokkkk:84:
Buraya pek uğrayan yok nerdesiniz kızlar topiğin neşesi kaçtı...............insan bir uğrar yaaaaaaaa......
iyiyim der gider...herkes uçtu gitti....noldu bu millete....eylülde deneyecekler neredeler?
herşey gönlünüzce olsun ....
mrb arkadaşhar neşeniz döndu en sonunda uzun bir zaman özel nedenlerden öturu giremedim ama hepiniz aklımdaydınız sizleri untmadım ve çok özledim bundan sonra burdayım suercim bugun test gununmuş cnm inşş guzel haberlerle dön cnm sönmezim sen nasılsın cnm deryam sen napıyorsun bebişin nasıl sağsalim yerleşmişsiniz şukur nettin de varmış artk sıksık göruşuruz şimdilik benden bukadar hepinizi çok öpuyorum canlarım