Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

hosgeldin nesecim iyiyim çok sükür seni gördüm daha iyi oldum:)) bebiş de büyüyor teyzesi haftaya kontrolümüz var nasipse.
senin de iyi olmana sevindim.inşallah herkes toplanır yeniden:3::3::3:
iyi olmanıza çok sevindim maşallah cnm inşş cinsiyetinide öğrenirsiniz cnm artık eskisi gibi olacağız inşş ben hepinize iyi akşamlar diliyorum cnm butun arkadaşlarımızı da öpuyorum kendinize iyi bakın

Merhaba kizlar..

Nesecim, Deryacim hosgeldiniz..

Bende durumlar pek iyi degil.. Carcamba gunu cok kanamam oldu.. birden bire birsuru kanin bosaldigini hissettim.. Hastaneye gittik hemen.. ultrason cekildi ve bebegin durumunun cok iyi oldugu ve placenta ile ilgili bir problem olmus olabilecegi soylendi.. Doktor ayrica kanamanin dusunuldugunden cok daha fazla goruldugunu ve krampsiz ve parcasiz oldugu zaman pek tehlike teskil etmedigini soyledi.. Simdilik evdeyim.. Dinlenmem gerektigi soylendi..

Kanamam asiri derecede azaldi ve sadece sildigim zaman koyu kahverengi leke goruyorum.. regl bitiminde gorulur ya.. Moralimi duzgun tutmaya calisiyorum.. Pazartesi yeniden detayli ultrason cekilecek bakalim neler olacak..

cnm arkadşım mrb hoşbuldum durumunu okuyunca biraz korktum ama devamını okuyunca rahatladım cnm bolbol yat dinlen ve mumkunse uzun bir sure çalışma cnm stres yapma bebişin iyiyse gerisi duzelecek inşşş sen tevekkul ol cnm arada gir durumunu yaz cnm bizi merak ettirme cnm çok öpuyorum

mrb arkadaşlar suer cnm sonucun ne oldu inşşş sevincinizi paylaşmaktan fırsat bulamamışsındır guzel sonucunu bekliyoruz bana gelirsek ben bu ay bşk hast gittim dr kist gördu ve bana buay sadece folikasit ve doğum kontrol hapı verdi gelecek ayada kontrol hevesim yarım kaldı ama ne diyim bundada var bir hayır diyorum benden haberler böyle hepinizi çok özlemişim bundan sonra sıksık yazışalım hadi göruşuruz inşşş

Buraya pek uğrayan yok nerdesiniz kızlar topiğin neşesi kaçtı...............insan bir uğrar yaaaaaaaa......
iyiyim der gider...herkes uçtu gitti....noldu bu millete....eylülde deneyecekler neredeler?

herşey gönlünüzce olsun ....
cnm seni uzmuş olduğumuz için kendi adıma özurdiliyorum seni çok sevdimizi ve bu topik sensiz olmaz lutfen yaz cnm seni ve butun arkadaşları çok özlemişim bundan sonra söz inşş hep burlardayım senide bekliyorum bu topik sensiz olmaz çok öptummm

iyi gclr kızlar suerden ses seda yok nedennnnnnnnnnnnnnnnnnnn......
neşe77 geçmiş olsun bacım...kistler baş belamız....neyse katlanacağız artık...hepinizi çok öpüyorum....

iyi gclr kızlar suerden ses seda yok nedennnnnnnnnnnnnnnnnnnn......
neşe77 geçmiş olsun bacım...kistler baş belamız....neyse katlanacağız artık...hepinizi çok öpüyorum....
mrb cnm nasılsın sen ne durumdasın cnm bende sueri merak ediyorum inşşşş guzel haberlerle döner bu kistler başimıza ceza acaba soğan kuru iyi diyorlar uygulasammı nedersiniz

mrb cnm nasılsın sen ne durumdasın cnm bende sueri merak ediyorum inşşşş guzel haberlerle döner bu kistler başimıza ceza acaba soğan kuru iyi diyorlar uygulasammı nedersiniz

ne olsun canım saraçoğlundan aldığım kürü kullanıyorum şimdilik bende de hemen hemen her ay kist oluyor bazen kendisi geçiyor ama bazen de hap kullanıyorum...her ay takipteyim anlayacağım...sueri çok merak ettim ne oldu acaba...soğan kürü iyi geliyor canım..bende uyguluyorum tavsiye ederim...

ne olsun canım saraçoğlundan aldığım kürü kullanıyorum şimdilik bende de hemen hemen her ay kist oluyor bazen kendisi geçiyor ama bazen de hap kullanıyorum...her ay takipteyim anlayacağım...sueri çok merak ettim ne oldu acaba...soğan kürü iyi geliyor canım..bende uyguluyorum tavsiye ederim...
sen nekadar kullanacaksın bende en iyisi yapayım şu soğan kurunu bir zararı olmaz heralde

gunaydın arkadaşlar suer cnm ne oldu nerelerdesin seni merak ediyoruz bir ses ver cnm janim bugun kontrolun vardı cnm inşşş herşey yolundadır sönmezzzzzz cnm inşşş sende iyisindir kızlar hepinizi çok öptum

Cnm benim hiç bir bilgim yok bu konu hakkında bana dr hiç bir test uygulamadı
Şimdi 4 deneme içinmi uğraşıyorsun:26::26:

evet canım .uzun zamandır giremiyorum nete .4.denememi ne zaman yaptıracam hiç bilmiyorum .şimdilik kürlere ve dua etmeye devam ediyorum.

selam kizlar,

Dun detayli ultrasona girdim yeniden ve bebek hala kucuk oldugu icin cok fazla detay goremediler. Ustelik bebek 1 hafta geriden gelisiyor dediler buda canimi fazlasiyla sIkti.. Simdilik doktorumu gormeyi bekliyorum.. Onumuzdeki hafta gorecegim cunku su anda sehir disinda.. Gordugum diger doktorlar neden kanamam oldugunu bulamadilar.. Simdilik calismiyorum ve evde geciriyorum gunlerimi..

janim tekrar geçmiş olsun cnm inşşş herşey yolunda gitsin stres yapma ve hep iyi duşun cnm inşş herşey duzelir ve sen dr sözlerini dikkate al bolbol yat dinlen kanama devamediyormu peki cnm sana yardımcı olabilecek biri varmı cnm annen veya kayınvaliden gibu inşş vardır kendine iyi bak haberdar et cnm öptum

janim tekrar geçmiş olsun cnm inşşş herşey yolunda gitsin stres yapma ve hep iyi duşun cnm inşş herşey duzelir ve sen dr sözlerini dikkate al bolbol yat dinlen kanama devamediyormu peki cnm sana yardımcı olabilecek biri varmı cnm annen veya kayınvaliden gibu inşş vardır kendine iyi bak haberdar et cnm öptum

hayir canim etmiyor durdu kanama.. zaten bir tek o ilk gunu cok gelmisti sonraki birkac gunde silince lekelenme goruyordum ama pedime bile gecmiyordu.. Benim burda kimsem yok.. yanlizim.. esimde baska bir sehirde calisiyor.. bizde bebek dogunca o sehre tasinmayi dusunuyorduk.. Esim ilk birkac gun gelip yanimda kaldi sonra sen git artik dedim.. Birimizin calismasi lazim..

gunaydın kızlar ben birkaç gun nete giremiyeceğim kendinize çok iyi bakın gelince guzel haberlerizi okurum inşşş

hayir canim etmiyor durdu kanama.. zaten bir tek o ilk gunu cok gelmisti sonraki birkac gunde silince lekelenme goruyordum ama pedime bile gecmiyordu.. Benim burda kimsem yok.. yanlizim.. esimde baska bir sehirde calisiyor.. bizde bebek dogunca o sehre tasinmayi dusunuyorduk.. Esim ilk birkac gun gelip yanimda kaldi sonra sen git artik dedim.. Birimizin calismasi lazim..
cnm çok duygulandım allah yardımcın olsun çok zor kendine dikkat et cnm çok geçmiş olsun öptum

Merhaba arkadaşlar malesef sonucum negatif yine olmadı
Test günümde adet oldum gene kısmet değilmiş
Eşim hiç ağlama birdaha deneriz dedi
Şimdi 3 deniycez bu sefer ya ankara yada istanbula gidicez bakalım merkez araştırıyoruz.
Bizim bilgisayar bozuldu pek giremiyorum nete şimdi eşimin işyerinden girdim hepinizi öpüyorummmm

Back
X