Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

Merhaba arkadaşlar malesef sonucum negatif yine olmadı
Test günümde adet oldum gene kısmet değilmiş
Eşim hiç ağlama birdaha deneriz dedi
Şimdi 3 deniycez bu sefer ya ankara yada istanbula gidicez bakalım merkez araştırıyoruz.
Bizim bilgisayar bozuldu pek giremiyorum nete şimdi eşimin işyerinden girdim hepinizi öpüyorummmm

:(( üzüldüm cnm ama inşallah birdahaki sefere müjdelerle gelirsin eğer istanbulu düşünürsen fertijin seval hanımı tavsiye ederim.

Suer'cim Insallah birsonrakinde olumlu sonuc alirsin canim.. Hic moralini bozma, bir sonraki denemene odaklan..

Bende haberler biraz daha iyi simdilik.. Kanama nedenim belli oldu.. Subchorionic bleeding dedikleri birseymis.. Placenta ile Rahmim arasinda bir aciklik olmus ve ordan kaniyormusum.. Doktor hamileliginin sonuna kadar buyuk ihtimalle kanaman olacak hafif hafif dedi.. Bazen duracak bazen lekelenme seklinde olacak..

Beni ayrica yuksek risk doktoruna yolladi.. Bir ultrasonun daha yuksek-risk hamileliklere bakan doktor tarafindan cekilmesinin iicimizin rahat etmesi ve herseyi kesinlestirmek icin iyi olacagini soyledi.. Bir iki haftaya onu yaptiracagim.. INSALLAH hersey normal cikar.. Dua edin benim icin nolursunuz kizlar..

Son düzenleme:
bilgisayarım bozulmuştu servisten bugun gelebildi beni soracaz olursanız şansım hiç yaver gitmi yor gçen hafta adetim geldi sevindim tedavi için hmen dr aradım gittim kan tallili yaptılar bu seferde kanda biraz iltihap çıktı şukur diğer değerler iyiymiş ama buay antibiyotik ve penisilin iğne vuruldum ve bir aylıkta ilaç verdiler ve bu durumda tedavimin olumsuz etkileneceğini gelecek ayki sonuca göre başlıyaklarmış benden haberler böyle kısmetten öte yol yokmuş kızlar hepinizi çok öpuyorummm

çok uzuldum cnm hayırlısı buymuş demekten başka elimizden birşey gelmiyor inşşş bidahaki tedavinde allah yuzunu guldursun bana baksana iki aydır bir tedaviye bile başlamak kısmet olmuyor inşşş hepimiz için herşey guzel olsunnnn çok öptum herzaman uğra cnm merak ettirme

bilgisayarım bozulmuştu servisten bugun gelebildi beni soracaz olursanız şansım hiç yaver gitmi yor gçen hafta adetim geldi sevindim tedavi için hmen dr aradım gittim kan tallili yaptılar bu seferde kanda biraz iltihap çıktı şukur diğer değerler iyiymiş ama buay antibiyotik ve penisilin iğne vuruldum ve bir aylıkta ilaç verdiler ve bu durumda tedavimin olumsuz etkileneceğini gelecek ayki sonuca göre başlıyaklarmış benden haberler böyle kısmetten öte yol yokmuş kızlar hepinizi çok öpuyorummm

Gecmis olsun Nese'cim.. Insallah gelecek ay degerler iyi cikarda baslarsiniz tedaviye..

Gecmis olsun Nese'cim.. Insallah gelecek ay degerler iyi cikarda baslarsiniz tedaviye..

tşk ederim cnm ben hemen olsun istedikçe sorun çıkıyor napalım artık bundada var bir hayır inşşş en kısa surede başlarım sen nasılsın bebişin nasıl cnm

mrb arkadaşlar iyi bir haftasonları geçirmenizi dilerim ben bugun yoğunum bayram temizliğine giriştim inşşşş hepiniz iyisinizdir hepinizi öpuyorum hadi bana kolay gelsinnnnn

uzun zamandır giremedim kızlar 2.ci için start verdik 9 ekimden beri lucrin kullanıyorum ama adetim 1 hafta geçti düzensizlik yapabiliyormuş bu ilaç adet olmayı bekliyorum sanırım bayramda olacağım ve ankaraya gideceğim bu sefer uzun protokol olacakmış o yüzden adet olmadan lucrin başladılar inşallah allahın izni ile bu sefer olur rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın

uzun zamandır giremedim kızlar 2.ci için start verdik 9 ekimden beri lucrin kullanıyorum ama adetim 1 hafta geçti düzensizlik yapabiliyormuş bu ilaç adet olmayı bekliyorum sanırım bayramda olacağım ve ankaraya gideceğim bu sefer uzun protokol olacakmış o yüzden adet olmadan lucrin başladılar inşallah allahın izni ile bu sefer olur rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın
mrb cnm hoşgeldin tedavin hayırlı olsun inşş herşey yolunda gitsin tedavi aşamalarınıda paylaş cnm

gunaydınnnnnnnnn guzel anneleremiz ve anne adaylarımız şeker tadında guzel bir hafta olsun inşşşş hepinizi öpuyorummmmm bayramda biryerlere gidecekmisiniz neler yapacaksınız

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum söylemesi ayıp birazcık bunalım takılıyordum:ssz::ssz::ssz:
Şimdi bomba gibiyim eşim üzülme 3 yaptırırız dedi:4::4::4: bayramdan sonra başka bir yerde 3 denememiz için start vericez. Bu gittiğim merkezde 2 sefer denedik ikisindede bir tane bile tahlil yapmadılar çok yanlış yerde yaptırmışım neyse o sayfaları kapatıyorum
Hepinize sevgiler yolluyorummm:16::16::16:

cnm hoşgeldïn moralinin duzelmesine sevindim çok doğru karar vermişsin bende bir turlu başlayamıyorum geçen ay kist bu aydada kan tahlilinde,kanda iltihap çıktı hayırlısı olsun geç olsun guç olmasın diyorum inşşş kısmetimizde vardır cnm ben bu ay yumuşlar için bal tarçın çörek otu karışımından da kullanıyorum en azından tupe kadar faydası olur diye duşunuyorum neyse cnm artık inşşş burdasındır özletme kendini öptum

lızlar merhaba malesef net olmadığı için giremiyorum sizi unuttum sanmayın şuan 16 haftadayım kızım olacak teyzeleri rabbim enkısa zamanda sizede nasip etsin umudunuzu yitirmeyin dualarım sizle fırsat buldukça yazarım size hep dua edicem kızım ve ben sizi seviyorum benim kader arkadaşlarım:16::16::16::16::16::16::16::16:

Back
X