Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

mrb kızlar herkese tunaydınlar inşşş herkes iyidir janim bitanem hoşgeldin cnm neticede iyi olmanıza çok sevindim bebişin sağlıklı olsunda kucağına aldımı annesi onu sutuyle buyutecek inşşş guzel bir isimde bulursun daha zamanın var çok soğukmuş ya sizin oralar çok dikkat et mecbur olmadıkca sakın dışarı çıkma cnm arayı çok açma sıksık uğra kendine iyi bak canım benimmm

iyi gclr kızlar uyumadan yazayım dedim sizlere...ekimden beri dikkat ediyorum canım yediklerime...kasımdan beri de diyetteyim...eve yakın park var orada spor aletlerinde çalıştım gidemediğim zaman evde basit hareketler yaptım...açıkcası çok su içmedim ama içilmesi gerek...eşin destek vermesi öenmli yoksa o çayın yanında hapur hupur kekleri poaçları götürürken ben bakamazdım...sağolsun hem dukan diyetinde hem de 2 haftalık diyette bana yardımcı oldu...gören herkes aaaaaaaaaaa sana ne oldu ne kadar zayıflamışsın diyorlar? önceden de aaaaaaaaaaaa ne kadar kilo almış diyorlardı? geçen sene başarısız tüpten sonra psikolojik olarak çok yıpranmıştım bende kendimi çikolataya ve abur cubura verdim neredeyse 75 i bulmuştum...iananın alışveriş yapmak istemiyordum...şimdi 40 beden rahat oluyor....aslın her şey psikolojik yoksa gerisi hikaye...neyse kızlar size iyi gclr ha bu arada yılbaşı planlarında neler var? gerçi bizde kutlama filan olmuyor ama farklı bir gün olsun istiyoruz...:54::54::54:

günaydın hayırlı cumalar kızlar....
nasılsınz?neşecim geçmiş olsun hala belin geçmemiş tatlım dikkat et kendine bel olayı kötü....ne kadar daha fiziğe gideceksin...

thorbank maşallah diyorum sana....inşallah bende yaparımm....bu arada adetten sonra rahim filmi çektireyim dedim doktor izne ayrılıyormuş bende şubat tatiline bıraktım bakalım hayırlısı.....

suercim sen durumdasın bitti mi boya işi??

encanım sen nasılsın??bebişin nasıl?rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah....

janim sende dikkat et tatlım kedine olsun erken doğsun önemli değil önemli olan sağlıklı olsun tatlım...sıkıntı yapma....

yavrum34,inşallah bende 4. denememi yapıcam rabbim bizede nasip eder....rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canımmm.....darısı tümmmmmmmm olmayanların başına.....

öpüyorum hepinizi...kendinize iyi bakın Allah'a emanet olun.............

kızlar hepize hayırlı cumalar guzel birgun olsun sönmez cnm hayırlısı olsun gec olsun guç olmasın bundada vardır bir hayır bende fiziğe devam ediyorum birsure daha gidacem bana baksana bir turlu başlayamadım kaç aydır bu belden öturude ne olacağım muamma kızlar lutfen birbirimize bolbol dua edelim suercim inş işlerini halletmişindir cnm thorbank ne guzel kilo vermişsin ya bidahada almazsın inş cnm yeniyılda biz evdeyiz kızlar aileck kutlamak daha guzel zaten çok özel birşeyde ypmıyacağım göruşuruz kızlarr

iyi akşamlar kızlar nasılsınız...aslında bizim de yaptığımız özel bir şey yok yılbaşında...film izle çekirdek çerez...
bugün mağazaları gezdim şöyle bir siyah ayakkabı alayım dedim...begendiklerim çok pahalı...100-150 tl arası umursamasan içine sinmiyorr...eşim oflayıp puflamaya başladı alalımda kurtulalım hesabı...ay erkeklerin alışverişi ne kadar kolay öyle bir -iki mağazada herşey tamam....ben de mi sorun var acaba????:37::37::37::50::50::47::47::27::27:

günaydın hayırlı cumalar kızlar....
nasılsınz?neşecim geçmiş olsun hala belin geçmemiş tatlım dikkat et kendine bel olayı kötü....ne kadar daha fiziğe gideceksin...

thorbank maşallah diyorum sana....inşallah bende yaparımm....bu arada adetten sonra rahim filmi çektireyim dedim doktor izne ayrılıyormuş bende şubat tatiline bıraktım bakalım hayırlısı.....

suercim sen durumdasın bitti mi boya işi??

encanım sen nasılsın??bebişin nasıl?rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah....

janim sende dikkat et tatlım kedine olsun erken doğsun önemli değil önemli olan sağlıklı olsun tatlım...sıkıntı yapma....

yavrum34,inşallah bende 4. denememi yapıcam rabbim bizede nasip eder....rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canımmm.....darısı tümmmmmmmm olmayanların başına.....

öpüyorum hepinizi...kendinize iyi bakın Allah'a emanet olun.............
saol tatlım iyiyiz çok şükür amin canım darısı size inşallah rabbim sizede nasip etsin:34:

Selam arkadaşlar çok şükür boya bitti temizliğimide yaptım kurtuldum ama öldüm tek başına çok zor oldu:23::23:
Thorbank cnm süper kilo vermişsin bende 63 kiloyum uğraşıyorum ama bir türlü veremedim Gögüs küçültme ameliyatımdan sonra epey vermiştim ama sonra geri aldım
Sönmez cnm senin yanlış hatırlamıyorsam 4 denemen değilmi? Hep aynı merkezemi yaptırdın
Hepinizi öpüyorummm

Selam arkadaşlar çok şükür boya bitti temizliğimide yaptım kurtuldum ama öldüm tek başına çok zor oldu:23::23:
Thorbank cnm süper kilo vermişsin bende 63 kiloyum uğraşıyorum ama bir türlü veremedim Gögüs küçültme ameliyatımdan sonra epey vermiştim ama sonra geri aldım
Sönmez cnm senin yanlış hatırlamıyorsam 4 denemen değilmi? Hep aynı merkezemi yaptırdın
Hepinizi öpüyorummm

Ohhhh ne güzelllll darısı bizlere güle güle kirlen arkadaşımmmmm.....
evet canım 4. denemeyi yaptıracam...aynı merkez, biri dondurulmuşlarla oldu....haziranda....ocaktada kimyasal gebelik yaşadım yani değerim yükselmedi.....bakalımmm...bende kilo vermek istiyom ama sadece lafta kalıyom..soğuk dışarı çıkıpta yürüyüşte yapamıyom.....bende öptüm hepinizi....

Ohhhh ne güzelllll darısı bizlere güle güle kirlen arkadaşımmmmm.....
evet canım 4. denemeyi yaptıracam...aynı merkez, biri dondurulmuşlarla oldu....haziranda....ocaktada kimyasal gebelik yaşadım yani değerim yükselmedi.....bakalımmm...bende kilo vermek istiyom ama sadece lafta kalıyom..soğuk dışarı çıkıpta yürüyüşte yapamıyom.....bende öptüm hepinizi....

Cnm merkez değiştirmeyi düşünmüyormusun. Benim gittiğim yer çok büyük bir hataydı onun için bir daha asla oraya gitmem
Eğer en ufak kafana takılan birşey varsa bence merkezi değiştir tatlım.
Kimyasal olduysa gebeliğe yaklaşmışsın demektir. İnşallah dördüncüde gelir miniklerin

kızlar hepize hayırlı cumalar guzel birgun olsun sönmez cnm hayırlısı olsun gec olsun guç olmasın bundada vardır bir hayır bende fiziğe devam ediyorum birsure daha gidacem bana baksana bir turlu başlayamadım kaç aydır bu belden öturude ne olacağım muamma kızlar lutfen birbirimize bolbol dua edelim suercim inş işlerini halletmişindir cnm thorbank ne guzel kilo vermişsin ya bidahada almazsın inş cnm yeniyılda biz evdeyiz kızlar aileck kutlamak daha guzel zaten çok özel birşeyde ypmıyacağım göruşuruz kızlarr

Cnm inşallah iyileşirsin dua edicem sana kendine çok çok dikkat et

Cnm merkez değiştirmeyi düşünmüyormusun. Benim gittiğim yer çok büyük bir hataydı onun için bir daha asla oraya gitmem
Eğer en ufak kafana takılan birşey varsa bence merkezi değiştir tatlım.
Kimyasal olduysa gebeliğe yaklaşmışsın demektir. İnşallah dördüncüde gelir miniklerin

Aminnnnnnnnnnn Canım günaydınnnnnnn.....canım 3.den sonra artık bende değiştiriyorum ...inşallah bu sefer hayırlısı olur hakkımızda.....

Aminnnnnnnnnnn Canım günaydınnnnnnn.....canım 3.den sonra artık bende değiştiriyorum ...inşallah bu sefer hayırlısı olur hakkımızda.....

Hayırlısı olsun cnm bence merkezin bu işlerde çok büyük rolü var. On milyarım boşu boşuna gitti. İki kere kendiliğinden hamile kaldım merkez önemli değil dedim kesinlikle hamile kalırım dedim ama yanıldım. İnşallah bu sefer kavuşuruz bebişlerimize

Herkeze iyi pazarlar . Samsun çok soğuk ve yağmurlu. Birazdan kayınvalidemlerin orda hamsi ızgara yemeye gidicem hepinizi öpüyorumm

Hayırlısı olsun cnm bence merkezin bu işlerde çok büyük rolü var. On milyarım boşu boşuna gitti. İki kere kendiliğinden hamile kaldım merkez önemli değil dedim kesinlikle hamile kalırım dedim ama yanıldım. İnşallah bu sefer kavuşuruz bebişlerimize

Aminnnnnnnnnnn inşallah....Bencede merkez çoook önemli....her seferinde on milyar maalesef gidiyor...
ohhhh ne güzel gez bakalımmmmmmmmm....hamsi keyfi ne güzel.....afiyet olsun....

suercim nasıldı hamsi partisi....ne güzelde olmuştur bak şimdi hamiş olsaydık canımız çekmişti....bende biraz dikkat etmeye az ekmek yemeye çalışıyom şuan gecenin bir yarısı karnım aç..ondan....yatayım bari yoksa buzdolabının başına gidecem....
neyse kızlar hepinize iyi geceler tatlı rüyalar görüşmek üzere hoşçakalın....

suercim nasıldı hamsi partisi....ne güzelde olmuştur bak şimdi hamiş olsaydık canımız çekmişti....bende biraz dikkat etmeye az ekmek yemeye çalışıyom şuan gecenin bir yarısı karnım aç..ondan....yatayım bari yoksa buzdolabının başına gidecem....
neyse kızlar hepinize iyi geceler tatlı rüyalar görüşmek üzere hoşçakalın....

Hamsi çok güzeldi cnm karadenizde olduğumuz için sıksık taze balık yiyebiliyoruz
Bende hergün rejime giriyorum ama tık yok bu ara nedense iştahım çok açık Allah sonumuzu hayra yorsun

arkadaslar hazırlık yapmanın zamanı geldı hastane çantamda neler olmalıııııııı
canım valla ben hiç hazırlık yapmadım hiç bişi almadım erken olduğunu düşünüyorum :26:​eğer sen hazırlıcaksan terlik pijama bebeğin kıyafetleri hasta bezi göğüs pedi aklıma gelen bunlar canım

Hamsi çok güzeldi cnm karadenizde olduğumuz için sıksık taze balık yiyebiliyoruz
Bende hergün rejime giriyorum ama tık yok bu ara nedense iştahım çok açık Allah sonumuzu hayra yorsun

Afiyet bal şeker olsun suercim....canım benimde rejime girmem şart artık....
haftasonu rahim filmi çektirecem inşallah bana dua edin inşallah bişey çıkmazzz......

Yavrum34 canım biz o aşamaya hiç gelemedik ki ....ama aklıma gelen hastane seti.....biberon...bebek bezi....kendin için korse,ped ,terlik, sabahlık.... falan olabilir...bebek için nazar boncuğu:nazar: Aman nazar değmesin kuzuya.....

en yakın zamanda sendeeeeeeeeeeee o hazırlık içinde olman dılegım dualarım senınleeeeeeeeeeeee bende 7 sene 4 tup bebekte kavuştum o yollardan hıç olmıyacak dıye geçılıyoor ama pees etmek yoookkkk ugraşınca KURBAN OLDUGUN ALLAHIMIN YANINDA ÇOK VERİR İNŞ GUZEL HABERLERINI BEKLIYOOZ

Back
X