Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

selam kızlar....dün giremedim rahatsızdım gözlerimden ve başım ağrıyordu...
neşecim geçmiş olsun...dikkat et kendine...
suercim sen nasılsın hayıt otunu duymadım tatlım daha doğrusu denemedim hiç...araştırmadım...
encanım daha dur doğunca esas seni rahat bırakmayacak....sağlıkla doğsundaaaa....
thorbank nerelerdesinnn...???
kızlar ctesi rahim filmi çektirmeye gidiyom dualarınızı bekliyomm..öptüm görüşmek üzere....
canım geçmiş olsun umarım şimdi iyisindir kendine dikkat et tatlım:54:

iyiyim tatlım çok şükür sen nasılsın?bebiş nasıl???
iyiyim tatlım çok şükür biraz bacak ağrım oluyor ayakta fazla kalamıyorum hayırlısıyla bi tamamlasak teyzesi gittikçe ağırlaşıyor insan rabbim sizede yaşatsın inşallah bu duyguları:16:

iyiyim tatlım çok şükür biraz bacak ağrım oluyor ayakta fazla kalamıyorum hayırlısıyla bi tamamlasak teyzesi gittikçe ağırlaşıyor insan rabbim sizede yaşatsın inşallah bu duyguları:16:

Cnm kilon kaç kaç kilo aldın eger fazla kilo aldıysan oda yapar bacak ağrısı
Fazla tuzlu yememeye dikkat et

Cnm kilon kaç kaç kilo aldın eger fazla kilo aldıysan oda yapar bacak ağrısı
Fazla tuzlu yememeye dikkat et
evet canım malesef çok kilo aldım 88 kiloyum :5:ama dr bende endometriyozis olduğu için bide çok amaliyat olunca karın zarımdaki yapışıklıklar karnım büyüdükçe gerilme yapıyormuş dr ağrın olması normal yapacak bişi yok dedi oda bacak ve belimde ağrı yapıyor fazla ayakta kalmamaya çalışıyorum fazla dışarı çıkmıyorum böyle tamamlicaz artık sağlıkla doğsunda çekeceğiz mecburen:50:

evet canım malesef çok kilo aldım 88 kiloyum :5:ama dr bende endometriyozis olduğu için bide çok amaliyat olunca karın zarımdaki yapışıklıklar karnım büyüdükçe gerilme yapıyormuş dr ağrın olması normal yapacak bişi yok dedi oda bacak ve belimde ağrı yapıyor fazla ayakta kalmamaya çalışıyorum fazla dışarı çıkmıyorum böyle tamamlicaz artık sağlıkla doğsunda çekeceğiz mecburen:50:

cnm tek bebiş iyi olsunda ne yapıcaksın biraz ağrları çekiceksin. Zaten sayılı zaman çabuk geçiyor. Topiğimizin ilk bebişi bizde heyecanla bekliyoruz

hayırlı cumalar kızlarrr..rabbim dualarınızı kabul etsin....

canım geçmiş olsun umarım şimdi iyisindir kendine dikkat et tatlım:54:
sağolasın canım iyiyim çook şükür....

Aminnnnnnn......bacak ağrısı ayakta çok kalınca malesef oluyor.....okulda fazla ayakta kalırsam yada nöbet günü bacak ağrısı bende de oluyor..kendine dikkat et...fala tuzlu yememeye çalış ki şişlik olmasın.....

encan kaç kiloyla başladın hamileliğine...????

suercim bu da başka topikten bulduğum bir bilgi..sen hayıt otu demiştin....yumoş içinmiş....
sıcak suya 1 çay kaşığı hayıt tohmu at.5 dk dinlendir üstü kapalı.süz ve şekersiz iç canım.

Aminnnnnnn......bacak ağrısı ayakta çok kalınca malesef oluyor.....okulda fazla ayakta kalırsam yada nöbet günü bacak ağrısı bende de oluyor..kendine dikkat et...fala tuzlu yememeye çalış ki şişlik olmasın.....

suercim bu da başka topikten bulduğum bir bilgi..sen hayıt otu demiştin....yumoş içinmiş....
sıcak suya 1 çay kaşığı hayıt tohmu at.5 dk dinlendir üstü kapalı.süz ve şekersiz iç canım.
canım ben 79 80 kiloydum zaten 8. 9 kilo aldı şimdiden bakalım doğuma kadar kaç olucam tuz yememeye :34:çalışıyorum bacaklarım şişiyor

canım ben 79 80 kiloydum zaten 8. 9 kilo aldı şimdiden bakalım doğuma kadar kaç olucam tuz yememeye :34:çalışıyorum bacaklarım şişiyor

Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin canım..bol bol su iç tuza dikkat biraz hareket...sonrası azıcık şekerleme....tamammmm bebişte gelir inşallah sağlıklaaaaaaaakucağınaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........öptümmmm..

Cnm bende az yumurta çıkıyor 5 yada 6 gerçi tam olarak bilmiyorum çünkü benim gittiğim merkez sağ olsun iki seferdede beni çok bilgilendirmedi kaçı döllendi onu bile bilmiyorum. Bu aralar eşim yine heveslendi küçük bebeği çok özledim diyip duruyor.
Herhalde güzel bir merkez bulursak yine deniycez şansımızı. Bir konudada karar veremedik biz samsunda oturuyoruz en iyi merkezler ya ankarada yada istanbulda deniliyor ne yapcaz bilemedik eğer şehir dışı olursa yazı beklememiz lazım
Offff bilmiyorum ne yapıcam kafam çok karışık sen merkez nereye karar verdin arkadaşım???

Şişkinlik çoğu hamilenin korkulu rüyası cnm Bendede olmuştu 62 kiloyla hamile kaldım 75 le doğum etmiştim. Doğumun ertesi günü hiçbir şikayetim kalmamıştı. :37::37:

$i (5).webphımmmmmmm dünden beri kimse uğramamış topiğe:31:

selam kızlar ben geldiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm güzel haberlerle geldimmmmmmmm....
rahim filmimi çektirdim çoooooooook şükür tüplerim açıkmış sorun yok..rabbim inşallah bu şekilde sorunsuz devam ettirir .anestezili hiç bişey anlamadım.....tavsiye ederim ...sonrasında ağrım ve kanamam oldu..ama ben buna razıyım..... öpüyorum hepinizi....
sizler nasılsınız?????be uğrayayım topiğeeeeeee bariiiiiiiii encanımmmmmmm......

rahim filmimi çektirdim çoooooooook şükür tüplerim açıkmış sorun yok..rabbim inşallah bu şekilde sorunsuz devam ettirir .anestezili hiç bişey anlamadım.....tavsiye ederim ...sonrasında ağrım ve kanamam oldu..ama ben buna razıyım..... öpüyorum hepinizi....
sizler nasılsınız?????be uğrayayım topiğeeeeeee bariiiiiiiii encanımmmmmmm......
sevindim tatlım gözün aydın canım anestezi tercihin iyi olmuş ayyy ne zor ey inşallah yakında güzel haberlerini alırız canım öptüm:54:

cnm hadi geçmiş ollsun çok şükür rahatca atlattın

Encan yinemi resim değiştirdin bayılıyorum resimlerine
Hele geçenki süpürgeli harikaydı şekerim:29:

günaydıııııınnnnnnn....sağolun kızlar encanım ve suerim inşallah işlerimizin hepsi sorunsuz giderve sağlıkla bebişlerimze kavuşuruzzz... çok şükür atlattım rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah cümlemizin....
nasılsınız kızlar?????thorbank ve neşe çok uğrayamıyor....neredesiniz kızlar..neşecim iyileştin mi????

iyi pazarlar kızlarrrrr mersinde güzel bir haftasonu vardı....baharda kalma günler yaşadık...kusura kalmayın nette sıkıntı vardı...sürekli gidip geliyordu malesef giremedim...
topik maşallah bayağı ilerlemiş...sevindim... tek tek hatır sorayım şimdi...
neşe77 canımcım geçmiş olsun grip olmuşsun benimde eşim olmuş...ıhlamur,zencefil,kuşburnu kaynattım geçti allaha çok şükürrr...ve en güzel ilaç dinlenmek...:ssz::ssz:
suer tatlım sen nasılsın...maşallah hamsi tavalarda yenmiş...afiyet bal şeker olsun... biz burada malesef bulamıyoruz güzel hamsiler....somon ve çiprura alıyruz...:56::56:
sönmezim hayatım tüplerde bir şey çıkmadığına sevindim...anestezili en iyisi.....:46::46:
hamiş olan arkadaşlarda iyiler inşallah...hatta çantalar bile hazırlanmaya başlanıyor ne güzel....inşallah bizde o güzel günleri yaşarız.....:emir_bebek::emir_bebek:

kızlar şimdiden 2013 bizlere hayırlı bebişler getirsin...mutlu,huzurlu ve sağlıklı bir yıl temenni ediyrum...:54::54::54:

$67135162_1290864351_7.gifmutlu yıllar arkadaşlar inşallah 2013 bütün bebek isteyen arkadaşlarıma uğur getirsin ve bebeklerine kavuşsunlar...:54:

HERKAZİN YENİ YILINI KUTLUYORUM. iNŞALLAH SENEYE YENİ YILA BEBİŞLERİMİZLE GİRERİZ
(Gerçi bir yaş daha yaşlanıyoruz onun içinde ayrıyetten üzülüyorum ama herneyse sonuçta 30 yaş sendromunu atlattım 31 neşeyle geçiricem:84:)

Thorbank senin geldiğine sevindim cnm kendini bu kadar özletme

Neşe yine kaybolduu

Back
X