canım öcelikle günaydın herkeze ben sabahın köründe ayaktayım gene uyumakta zorlanıyorum sabah erkenden acıkıyorumencanım inşallah iyidir bebişin
cnm keşke ultrasyon resmini koysanda bıcırığı bizde görsek![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım öcelikle günaydın herkeze ben sabahın köründe ayaktayım gene uyumakta zorlanıyorum sabah erkenden acıkıyorumencanım inşallah iyidir bebişin
cnm keşke ultrasyon resmini koysanda bıcırığı bizde görsek![]()
mrb canlar hepinize iyi pazarlar ben şukur biraz daha iyiyim netim iptal oldu kızlar uzun bir sure giremiyeceğim encanım inş bebişini sagsalim kucağına alırsın cnm sönmezim tedavin hayırlı uğurlu olsun cnm benim asbelovun yasini okundu cnm suer thorbank inşşş 2013 hepimize uğurlu gelsin önce sönmez ardındanda bizler gelelim inşşşş kızlar hepinizi çooook seviyorum şimdilik hoşçakalın kendinize iyi bakın kocaman öpuyorummmmmm
Cnm bu arı sütü poleni eczaneden yada aktarcıdanmı alıcaz ki.
Belki yumurta fazla olursa şansımız çoğalırmı ki
Birde kafama takılan bir soru daha var şimdi benim ilk hcg 1.90 ikinci 1.20 çıktı. Şöyle sayfalara baktımda genelde sıfır çıkıyor çoğununki acaba bunun bir küsür olması demek bebek azıcıkta olsun tutunmaya çalışmış mı demek yoksa ilaçlardan filanmı demek. Ama sonuçta o sıfır alanlarda ilaç kullanıyo
Bu ara kafama o takıldı
Offfff oturduğum yerde kendi kendime kuruyorum işte
canım arı sütü tüplerde satılıyor yalnız soğuk zincirde korunması lazım...ayrıca bayağı pahalı o yüzden balla karışık olanlarını alabilirsin...apitera diye marka var eczanelerde satılıyor..soğuk zincirle satıyorlar...ayrıca arı sütü ekstratları var tablet halinde ben kullanmadım ama iyi markalardan alınabilir diye düşünüyorum tatlımmm...bata hcg ye gelice ilaçlardan olabilir tatlım bende de benzer sonuçlar çıkmıştı...malesef...kafana takmamaya çalış bacım inan benim saçlar beyazlamaya başladı....
Benimde kayınvalidem burda iki gündür. Yemekti bulaşıktı öyle geçiyo işte
Öptüm cnm
mrb canlar hepinize iyi pazarlar ben şukur biraz daha iyiyim netim iptal oldu kızlar uzun bir sure giremiyeceğim encanım inş bebişini sagsalim kucağına alırsın cnm sönmezim tedavin hayırlı uğurlu olsun cnm benim asbelovun yasini okundu cnm suer thorbank inşşş 2013 hepimize uğurlu gelsin önce sönmez ardındanda bizler gelelim inşşşş kızlar hepinizi çooook seviyorum şimdilik hoşçakalın kendinize iyi bakın kocaman öpuyorummmmmm
iyiyim sonmezim çok şükür canım ben 11 kilo aldım çok şişkoyum çokkkk ama ben zaten şişkoydum napim sürekli acıkıyorum inşallah sizde benimgibi şişko koca göbekli olursunuz allahım dan diliyorumselam kızlarrrrrrrr nasılsınız?*
neşecim fazla özletme kendini....dileklerin için sağol..rabbim dileyen herkese versin inşallah...dua içinde çok teşekkürler...
encanım nasılsın?acıkman çok normal tatlım....bebişin sağlıkla doğsun inşallah...kaç kilo aldın tatlım....
suercim sen nasılsın?kayınvaliden gitti mi?suercim beta hcg 1.90 çıktı demişsin ..ama bu değerler kullanılan ilaçlardan olabilirmiş.ilaç kullandın mı?fitil yada jel?
thorbankcım nerdesin özletiyorsun kendini....diyet nasıl gidiyor??hedefe ulaştın mı?
öptüm hepinizi....
selam kızlarrrrrrrr nasılsınız?*
neşecim fazla özletme kendini....dileklerin için sağol..rabbim dileyen herkese versin inşallah...dua içinde çok teşekkürler...
encanım nasılsın?acıkman çok normal tatlım....bebişin sağlıkla doğsun inşallah...kaç kilo aldın tatlım....
suercim sen nasılsın?kayınvaliden gitti mi?suercim beta hcg 1.90 çıktı demişsin ..ama bu değerler kullanılan ilaçlardan olabilirmiş.ilaç kullandın mı?fitil yada jel?
thorbankcım nerdesin özletiyorsun kendini....diyet nasıl gidiyor??hedefe ulaştın mı?
öptüm hepinizi....
iyiyim sonmezim çok şükür canım ben 11 kilo aldım çok şişkoyum çokkkk ama ben zaten şişkoydum napim sürekli acıkıyorum inşallah sizde benimgibi şişko koca göbekli olursunuz allahım dan diliyorum![]()
iyi gclr kızlarrrrrrrrrrrrrrrr....nasılsınız.....tedavideki bacılarıma rabbimden mutlu son diliyorum...hamiş bacılarıma ise sağlıklı bir şekilde kollarına almalarını diliyorum....kendime de şöyle bol köpüklü türk kahvesi diliyorum.....
sönmezim diyet süper canım 58 kiloya düştüm....geçen alışverş yaptık kocişle ....38-40 çok rahat oluyr heç zorlanmıyorum yani anlayacağın...BANA HER ŞEY OLUYORRRRRRRRRRRR......
suerim o resim neresi tatlım....
neşe77 den ses seda yok....inzivaya mı çekildi nedir?
HEPİNİZİ çok öptüm bu aralar yeni evle ilgili araştırma yapıyorum..malum inşaat halindeyken değişiklik kolay oluyor...şunu öğrendim ki lüksün sınırı yok kızlar....yeterki paradan bahset....
selam kızlar,
ben iyiyim...suercim canım uzun protokol olduğu için iğnelerime başladım....adet olmayı bekliyorum..adet olunca 3.gün istanbula gidecem inşallah...gözün aydın mı diyeyim ne diyeyim bilemiyorummm zaten hep oğulları anneleriyle ilgilenmek zorunda çocuk gibiler napıcaksın.....hayırlısı...
encanım canım bayağı kilo almışsın ama yaşın genç zaten verirsin tatlım ama yinede dikkat et tatlım..sana söylüyorum ama ben hamiş olursam ne olurum Allah bilir..boğazımı tutamam gibi geliyo....
öptümmmmmmmmm hepinizi.....
iyi gclr kızlarrrrrrrrrrrrrrrr....nasılsınız.....tedavideki bacılarıma rabbimden mutlu son diliyorum...hamiş bacılarıma ise sağlıklı bir şekilde kollarına almalarını diliyorum....kendime de şöyle bol köpüklü türk kahvesi diliyorum.....
sönmezim diyet süper canım 58 kiloya düştüm....geçen alışverş yaptık kocişle ....38-40 çok rahat oluyr heç zorlanmıyorum yani anlayacağın...BANA HER ŞEY OLUYORRRRRRRRRRRR......
suerim o resim neresi tatlım....
neşe77 den ses seda yok....inzivaya mı çekildi nedir?
HEPİNİZİ çok öptüm bu aralar yeni evle ilgili araştırma yapıyorum..malum inşaat halindeyken değişiklik kolay oluyor...şunu öğrendim ki lüksün sınırı yok kızlar....yeterki paradan bahset....