Valla tebrik ediyorum arkadaşım süper kilo vermişsin. Cnm evin hayırlı uğurlu olsun inşallah yeni evinde bebişinizde sizinle olurmrb kızlar nasılsınız.....
sönmezim 72 kilodan 58 oldum canım....son tüp bebek faciasından sonra mutluluğu çikolata ve tatlılarda aradım....inan adet öncesi bende dediler gibi tatlı arıyorum ama ülker kepekli bisküviyle yetiniyorum sadece...tabi sporsuz olmuyor canım....evde mutlaka ufak hareketler ve koşu bandı imdadıma yetişiyor...
detle başlıyorsun herhalde sönmezim tedaviye inşallah bu son olurrr.... evet canım ev aldık yapım aşamasında martta geçeceğiz inşallah....
suerim olsun resimler çk güzel....karadeniz zaten başlı başına doğa harikası....
hepinizi çok öpüyorum....hayırlı akşamlar.... bu arada hormanlara baktırdım geçen gün ostrojen hormonun 30-35 arasında çıkardı 350 lere çıkmış daktıra sordum iyi dedi...herhalde kürler işe yarıyor....bakalım artık....
Yeni ev yeni tüp bebek demek
selam kızlar bugün adet oldum yarın doktora gidiyorum bakalım hayırlısı dualarınızı eksik etmeyin...
thorbankcım helal olsun sanaaaaa....çok azimlisin...devam et ama zayıflama artık formunu koru...
suercim ,encanım nasılsınız???
Cnm hadi güzel haberlerini bekliyoruz .
O BEBEK ALLAHIN İZNİYLE BU TOPİĞE GELECEK İNŞALLAH

Bende okul tatilinden sonra başlıyorum bakalım:18::18::18:
Hepinize samsundan kucak kucak sevgiler yolluyorum