Herkeze merhaba arkadaşlar
Bugün akşam ankaraya annemlere gidiyorum bir hafta kadar kalıcaz. Gelince hemen tedaviye başlıycaz allah izin verirse
Offffffffff annemleri çok özledim ama evimden ayrılmak çok zor geliyo nedense içim çok buruk kocişimde dört beş gün sonra gelicek yanımıza.
Bu arada kızımın karnesi hep beş teyzeleri eokuldan baktık maşallah kuzuma
Hepinizi öpüyorum
oh oh ne güzel tedaviden önce anne duası almak iyidir...belkim kocişin kalmaktan mutlu olacak mı bilemem emme:)))) katlanacak gayrı...kızını benim için öp tatlım...bu güzel karne öpücüğü hak ediyor o zaman....size iyi tatiller canım....inşallah tedavinde sorunsuz olur...sönmezden sonra ikinci hamiş olursun....

kızlaarrrrrrrrrr evimdeyimmm kimsecikler uğramamış...........yumoşlarım büyümüşler..p.tesiye kadar iğnlere devammmmm...p.tesi belli olacak herşey..dualarınızı eksik etmeyinnn........pazar akşamı bebişlerimi almaya gidiyorum artık...ancak transferden sonra dönerimmm..merak etmeyin..5.gün transferi olucak bu arada.....p.tesi kontrolum olur salı toplama olursa tahmini c.tesi transfer olur...benim dönmem yine p.tesiyi bulur......tabi herşey yolunda giderse....bol bol dua edin banaaaaaaaaa.....hepinizi çooooooook öpüyorummm...
encan
suer
thorbank
neşe
......
.......
dualarınızı bekliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.......
canım herhangi sorun olmadığına çok sevindim...yumoşlar kocam olsunlar...iyi büyüt bak.....
Kizlar nerdesiniz persembe opum var bana duaedin.cepten giriyorum.simdilik bu kadar.haftaya saliyada transferim var.optum.....
perşembe büyük gün hadi hayırlısı canım...kaç yumoş var şimdiklik....inşallah hepiciği döllenir de hepsi tutunur sana...dualrımız seninle tatlım....