Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

arkadaşlar herkese merhabalar belki beni hatırlayanınız vardır çünkü ben acısıyla tatlısıyla burdan haziran ayında yazıştıgım tüm arkadaşlarımı hatırlıyorum.yazdıklarınızı tek tek okumadım ama inşallah bu tedavilerimizde hepimiz pozitif haberlerimizi alırız.haziran ayında negatifle sonuçlanan tüp bebek maceramdan sonra buay 2. deneme için start verdik bugün iğnelerde 3. günüm inşallah bu sefer bende hamile oldugumu buradan yazabilirim.ben her aklıma geldiginde benim gibi olanlara evlat nasip et yarabbim diyorum inşallah bu duam kabul olur .sizlerde dua edin benim için çünkü hem maddi hem manevi çok yıprandım inşallah bu sefer güzel haberleri almak banada nasip olur.hepinizi kocaman öpüyorummmmmmm. bu arada encan ogluşunu kucagına aldıgında benim içinde koklaya koklaya öp olurmu.

Mrhaba beren bende hatırladım seni cnm inşallah bu sefer pozitif sonucu alırsın. Bende haziranda negatif aldım ondan sonra eylülde aynı şekilde şimdi üçüncüyü deniycez bakalım. Güzel haberlerini bekliyoruz .

Slm arkadaşlar umarım herkez iyidir
Sönmez ne yaptı acaba test tarihi ne zamanki :18::18:
İnşallah güzel haberlerle gelir:16::16::16::16:

evet canım bende sönmezi merak ediyorum...annesinin yanında nette yokmuş:(((( inşallah güzel haberlerle döner buraya....sen neler yapıyorsun suerim? ha bu arada neşe77 den ses seda yok nerde bu kız yaaaaaaaaaaaaaaaaa??????

evet canım bende sönmezi merak ediyorum...annesinin yanında nette yokmuş:(((( inşallah güzel haberlerle döner buraya....sen neler yapıyorsun suerim? ha bu arada neşe77 den ses seda yok nerde bu kız yaaaaaaaaaaaaaaaaa??????

valla cnm iyiyim bu ara misafirim çok geldi onlarla uğraştım. Bide tam 66 kilo olmuşum kocam göbişime çok gülüyo diye rejime başladım. Nedense iştahım felaket açıldı geçen sene 56 kiloydum tam 10 kilo aldım hiç bir kıyafetim olmuyo artık:ssz:
Evet neşedende haber yok topişimizin kapısına kilit vurcaklar herkes kayboluyo yavaş yavaş:20::20:

Sönmez nerelerdesin ya çok merak ediyoruz allahım inşallah güzel haberlerle gelirsin cnm
Thorbank sen nerelere kayboldun. Cnm bide kafama takıldı senin hakkında çok şey bilmiyorum geçmişe bakmayada üşendim
Kaç yaşındasın nerelisin nerde yaşıyosun kaç senelik evlisin kaç tüp bebek denemesi yaptırdın sorun neydi nerde çalışıyosun
Cevaplarsan çok sevinirim
Birde kafama bişey daha takıldı herkezin topiğinde liste var bizim neden yok acaba (bu sorum sönmeze)

Bu arada herkezin sevgililer günü kutlu olsun
Gerçi kocişim bana hediye almıycak sanırsam:14::14::14:
Neyse bende gidiyimde bari kendi kendime sevgililer günü hediyesi alayım:16::16::16::16::16::16:

merhaba canlar nasılsınız sevgililer gününüz kutlu olsun bugün küçük sevgilimle kontrolümüz vardı oluşum iyi çok şükür 2. 600 g olmuş :1:artık 2 haftaya düştü kontroller sönmezi merak ediyorum :18:inşallah güzel haberler verir bize

merhaba canlar nasılsınız sevgililer gününüz kutlu olsun bugün küçük sevgilimle kontrolümüz vardı oluşum iyi çok şükür 2. 600 g olmuş :1:artık 2 haftaya düştü kontroller sönmezi merak ediyorum :18:inşallah güzel haberler verir bize

Cnm maşallah oğluşuna kocaman olmuş. Adını belirledinizmi encancım
Sönmezden haber yok bende çok merak ediyorum allahım emeklerini boşa çıkarmaz inşallah

Cnm maşallah oğluşuna kocaman olmuş. Adını belirledinizmi encancım
Sönmezden haber yok bende çok merak ediyorum allahım emeklerini boşa çıkarmaz inşallah
saol teyzesi evet oluşum haftasından önde maşallah koç gibi olcak babası gibi :1:eşim biraz iri yapılıdırda isim belirledik zaten evlendiğimizden beri hazırdı biz emir hamza koycaz canım nasipse rabbim herkeze taddırsın inşallah inşallah rabbim sönmezin yüzünü güldürsün sonrada teker teker sıra sizde inşallah:16:

saol teyzesi evet oluşum haftasından önde maşallah koç gibi olcak babası gibi :1:eşim biraz iri yapılıdırda isim belirledik zaten evlendiğimizden beri hazırdı biz emir hamza koycaz canım nasipse rabbim herkeze taddırsın inşallah inşallah rabbim sönmezin yüzünü güldürsün sonrada teker teker sıra sizde inşallah:16:

Allahım doğsunda adıyla uzun ömürler versin cnm. Odasını hazırladınızmı

Allahım doğsunda adıyla uzun ömürler versin cnm. Odasını hazırladınızmı
herşeyi hazır teyzesi sadece odası boyanacak eşimde birkaç günlüğüne şehir dışına gitti ogelince boya yapacağız bugün çantamı hazırlıcam kıyafetlerini yıkayıp ütülicem inşallah:54:

Bu arada herkezin sevgililer günü kutlu olsun
Gerçi kocişim bana hediye almıycak sanırsam:14::14::14:
Neyse bende gidiyimde bari kendi kendime sevgililer günü hediyesi alayım:16::16::16::16::16::16:

canım bizde de bu sene hediye yok ev yüzünden neyse borçlar hafiflesin acısını çıkartırım ben...........:))))))

Sönmez nerelerdesin ya çok merak ediyoruz allahım inşallah güzel haberlerle gelirsin cnm
Thorbank sen nerelere kayboldun. Cnm bide kafama takıldı senin hakkında çok şey bilmiyorum geçmişe bakmayada üşendim
Kaç yaşındasın nerelisin nerde yaşıyosun kaç senelik evlisin kaç tüp bebek denemesi yaptırdın sorun neydi nerde çalışıyosun
Cevaplarsan çok sevinirim
Birde kafama bişey daha takıldı herkezin topiğinde liste var bizim neden yok acaba (bu sorum sönmeze)

üşengeç arkadaşım benim ne demek canım seve seve anlatayım kendimi....aslen aksaraylı olmakla beraber çocukluktan beri mersindeyim canım...4 defa tüp denedik 3 defa mersinde 1 defa istanbulda mersin devlet hastanesinde çalışıyorum 5. yılımıza gireceğiz inşallah...bende çikolata kisti var ...bir tüp tıkalı...sorun bu malesef...

encan maşallah canım....ismi de hayırlı olsun güzel isim...rabbim ismi gibi hayatını da güzel ve hayırlı etsin...

canım bizde de bu sene hediye yok ev yüzünden neyse borçlar hafiflesin acısını çıkartırım ben...........:))))))

üşengeç arkadaşım benim ne demek canım seve seve anlatayım kendimi....aslen aksaraylı olmakla beraber çocukluktan beri mersindeyim canım...4 defa tüp denedik 3 defa mersinde 1 defa istanbulda mersin devlet hastanesinde çalışıyorum 5. yılımıza gireceğiz inşallah...bende çikolata kisti var ...bir tüp tıkalı...sorun bu malesef...

encan maşallah canım....ismi de hayırlı olsun güzel isim...rabbim ismi gibi hayatını da güzel ve hayırlı etsin...
saol tatlım rabbim enkısa zamanda bütün arkadaşlarıma taddırsın duam hep böyle inan:16:

Cnm tüp bebek denemelerinde tutan oldumu hiç. 5 ne zaman yaptırmayı düşünüyosunuz.
Ben haftaya büyük ihtimal başlıycam akşam eşime söyledim oda bakalım dedi offff kaynanam çok bunaltıyo bi daha olsun diyo. Tüp bebek yaptırın diyo halbuki iki kere yaptırdık onları bilmiyo

kızlar selam ben geldim...
sabah kanımı verdim..ama öğleden sonra 4 te çıkar dedi...
beklemek çok zor artık....Rabbim hayırlısını versin....
nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzz..?öptüm hepiniziiii
encanım bişey kalmamış canım rabbim sağlıcakla oğluşuna kavuştursunnnn.

kızlar selam ben geldim...
sabah kanımı verdim..ama öğleden sonra 4 te çıkar dedi...
beklemek çok zor artık....Rabbim hayırlısını versin....
nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzz..?öptüm hepiniziiii
encanım bişey kalmamış canım rabbim sağlıcakla oğluşuna kavuştursunnnn.
canım hadi güzel haberlerle gel merakla bekliyorum evet beklemek zor inşallah sonuç güzel olsun canım:16:

inşallah canım.hayırlısı..seninde az kalmış hazırlıklar bitti mi?
evet teyzesi bitti çok şükür kıyafetlerini yıkadım ütüledim çantamıza yerleştirdik ahh sönmezim çok zevkli bişi gözlerim doldu 15 yıl sonra bugünleri göreceğim aklıma gelmezdi rabbim çok büyük nekadar şükretsem azdır rabbim sana ve diğer arkadaşlarada enkısa zamanda nasip etsin bende yavrumu sağlıkla alırım kucağıma inşallah:16:

evet teyzesi bitti çok şükür kıyafetlerini yıkadım ütüledim çantamıza yerleştirdik ahh sönmezim çok zevkli bişi gözlerim doldu 15 yıl sonra bugünleri göreceğim aklıma gelmezdi rabbim çok büyük nekadar şükretsem azdır rabbim sana ve diğer arkadaşlarada enkısa zamanda nasip etsin bende yavrumu sağlıkla alırım kucağıma inşallah:16:

Canım benim inşallah sağlıkla bebişini kucağına alıcaksın..rabbim böyle mutluluklar versin inşallah...ne güzeldir eminim....minnacık kıyafetler yıkamsı ütülemeside ne güzel olur...seve seve koklaya koklaya....canım benimmmmmmmm kolay değil 15 yıl....Allah'ım sancısız ağrısız tez zamanda oğluşunu kucağına almayı nasip etsin inşallah.....

Canım benim inşallah sağlıkla bebişini kucağına alıcaksın..rabbim böyle mutluluklar versin inşallah...ne güzeldir eminim....minnacık kıyafetler yıkamsı ütülemeside ne güzel olur...seve seve koklaya koklaya....canım benimmmmmmmm kolay değil 15 yıl....Allah'ım sancısız ağrısız tez zamanda oğluşunu kucağına almayı nasip etsin inşallah.....
sonmez nerdesin tatlım inşallah kötübişi yoktur:26:

Back
X