Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

Cnm tüp bebek denemelerinde tutan oldumu hiç. 5 ne zaman yaptırmayı düşünüyosunuz.
Ben haftaya büyük ihtimal başlıycam akşam eşime söyledim oda bakalım dedi offff kaynanam çok bunaltıyo bi daha olsun diyo. Tüp bebek yaptırın diyo halbuki iki kere yaptırdık onları bilmiyo

canım malesef tutan olmadı beşinciyi yazın düşünüyoruz bakalım...acıbadem adanaya da açıldı ayrıca istanbulda emsey adlı bir merkez daha varmış ilgili bir merkez diyorlar oaraya da gideceğim...ailelr için zor tatlım neyseki senin ufaklık var .....inşallah ikinci de olur..birde eşimin ailesi malesef denemelerden haberleri yok...

sen çalışıyor musun tatlım ? bu denemeyi hangi merkezde yaptırmayı düşünüyorsun?

kızlarrr bugün opum vardı bakalım bebişleri bıraktık geldik emanete şimdi transferi bekleme aşamasındayız öpüyorum hepinizi kocamanından.

kızlarrr bugün opum vardı bakalım bebişleri bıraktık geldik emanete şimdi transferi bekleme aşamasındayız öpüyorum hepinizi kocamanından.
hadi hayırlısı tatlım rabbim yardımcın olsun inşallah busefer rabbim gönlündeki muradı sana ve eşine nasip eder:16:

malesef yine olmadı canım.....hayırlısı..ne diyeyim bilemiyorummmmmm......

Cnm gerçekten çok üzüldüm neyse hayırlısı böyleymiş demekki. Allahım güç kuvvet para verdikçe denemeye devam....Sönmezcim ben iki kere kendiliğinden hamile kaldım birini doğurdum biri düştü ama iki kere tüp bebekle olmadı. Nasip kısmet işte cnm offff allahım olmayanlara tez zamanda verir inşallah
canım malesef tutan olmadı beşinciyi yazın düşünüyoruz bakalım...acıbadem adanaya da açıldı ayrıca istanbulda emsey adlı bir merkez daha varmış ilgili bir merkez diyorlar oaraya da gideceğim...ailelr için zor tatlım neyseki senin ufaklık var .....inşallah ikinci de olur..birde eşimin ailesi malesef denemelerden haberleri yok...

sen çalışıyor musun tatlım ? bu denemeyi hangi merkezde yaptırmayı düşünüyorsun?

İnşallah cnm beşincide bulursun bebişini merkez çok önemli ona göre karar ver
Çok şükür allahıma bitane kuzum var oda olmasa naparım bilmiyorum oda zor oldu zaten gerçi kendiliğinden oldu ama arattırdı kendini. Evlendim evleneli kadın doğumculardan çıkamadım
Cnm ben eşimle beraber çalışıyodum kızım okula başlayınca bıraktım eğer bebiş olmazsa seneye tekrar devam etmeyi düşünüyorum
Üçüncü denemeyide burda fakülte hastanesinde yaptırıcam gidenler çok memnun kalmış bakalım haftaya başlıycaz heralde eşimi kandırır gibi oldum

iyi akşamlar kızlar nasılsınız....neşe77 den ses seda yok bilen duyan varsa cevap yazsın.....

sönmezim inşallah kendini toplayabilmişsindir canım....rabbim yar ve yardımcın olsun...

suerim yeni tedavi hayırlı olur inşallah...fakültede olacaksa raporla yaptırırsınız galiba? eğer ilgili ve başarı yüksekse fakültede de neden olmasın? ev hanımlığı iyi ama çalışmak gibisi yok bence...tabi her şeyin kendine göre zorlukları var...ne işte çalışıyordun tatlım?

iyi akşamlar kızlar nasılsınız....neşe77 den ses seda yok bilen duyan varsa cevap yazsın.....

sönmezim inşallah kendini toplayabilmişsindir canım....rabbim yar ve yardımcın olsun...

suerim yeni tedavi hayırlı olur inşallah...fakültede olacaksa raporla yaptırırsınız galiba? eğer ilgili ve başarı yüksekse fakültede de neden olmasın? ev hanımlığı iyi ama çalışmak gibisi yok bence...tabi her şeyin kendine göre zorlukları var...ne işte çalışıyordun tatlım?

Cnm evet ya neşeden hiç haber yok bende çok merak ediyorum
Bana rapor olmuyo cnm çocuğum olduğu için malesef. Burdaki fakülte hastanesi çok iyi diye duydum önce iyice araştırıp öyle transfer yapıyolarmış bir kerede orayı deneyelim dedik olmazsa yazın ankara yada istanbulda deniycez
İşimize gelince eşim bir markanın yetkili servisliğini yapıyor bende onun yanında çalıştım beş altı sene sonra bıraktım. Kendi işimiz yani anlıycan
Çalışmakta iyi aslında ama ben ev hanımlığını daha çok sevdim hayatım koşuşturmayla geçiyodu şimdi çok rahatım :16::16::16:
Senin rapor hakkın varmı cnm

selam kızlar
suercim tedavin hayırlı olsun...
encanım az kaldı inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın....
thorbankcım eh işte iyiyim diyelim......

benim canım kader ortaklarım yarın transferim var inşallah 12 gün sonra burdan bu sefer artık bende hamileyim diyebilirim.hepiniz kendinizle birlikte banada dua edin olurmu sizleri tanımasamda hepinizle aramda gönül bagı var nede olsa aynı evlat hasretiyle yanıyoruz.kocaman öptümmmm herkesi.

suerim rapor alma hakkım var ama acıbadem ve birçok merkez malesef devletle anlaşmalı değil...

sönmezin iyi olmana sevindim canım:)))):54::54::54::52::52:

Çok iyi cnm rapor hakkın olduğuna sevindim . Burdaki fakülte hastanesine çok iyi diyolar ben eşşeklik yaptım biraz uzak diye gitmedim. Cnm buraya bir çok şehirden gelip yaptıan varmış. Burda yaptırmayı düşünmezmisin
İstersen araştır ondokuz mayıs üniv. Tüp bebek merkezi bölümündede epey bahsedilmiş

benim canım kader ortaklarım yarın transferim var inşallah 12 gün sonra burdan bu sefer artık bende hamileyim diyebilirim.hepiniz kendinizle birlikte banada dua edin olurmu sizleri tanımasamda hepinizle aramda gönül bagı var nede olsa aynı evlat hasretiyle yanıyoruz.kocaman öptümmmm herkesi.

canım inşallah taransferin sağlıklı geçer yumoşların sana sımmmmmmmmmmmmmmmmmmmsıkııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı tutunur ve seni heç bırakmazlar......:49::49::49: seni 12 gün sonra böyle görmek dileğiyle.....

Çok iyi cnm rapor hakkın olduğuna sevindim . Burdaki fakülte hastanesine çok iyi diyolar ben eşşeklik yaptım biraz uzak diye gitmedim. Cnm buraya bir çok şehirden gelip yaptıan varmış. Burda yaptırmayı düşünmezmisin
İstersen araştır ondokuz mayıs üniv. Tüp bebek merkezi bölümündede epey bahsedilmiş

canım bilmiyorum yaaaa:26::26::26::26: yani samsunu hiç düşünmemdim...genelde burda olmazsa ankara veya istanbula gideriz diye düşünmüştüm ama istanbulu denedim geçen seferde....bir co-cültür kaldı yaptırmadığım son olarak onuda deneyeceğim... diğer forumlarda bir araştırayım 19 mmayısı....aslında herşey kısmette işte....dayanamıyoruz geçen gün doğum yapan arkadaşlar vardı bölümde biri 35 yaşında diğeri 40 biri istemeden diğeri isteyerek hamiş kaldılar...yani onlar sevinirken içten içe kendim üzüldüm...ama elden birşey gelmiyor işte.....hakkımızda hayırlısı.....

canım inşallah taransferin sağlıklı geçer yumoşların sana sımmmmmmmmmmmmmmmmmmmsıkııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı tutunur ve seni heç bırakmazlar......:49::49::49: seni 12 gün sonra böyle görmek dileğiyle.....

canım bilmiyorum yaaaa:26::26::26::26: yani samsunu hiç düşünmemdim...genelde burda olmazsa ankara veya istanbula gideriz diye düşünmüştüm ama istanbulu denedim geçen seferde....bir co-cültür kaldı yaptırmadığım son olarak onuda deneyeceğim... diğer forumlarda bir araştırayım 19 mmayısı....aslında herşey kısmette işte....dayanamıyoruz geçen gün doğum yapan arkadaşlar vardı bölümde biri 35 yaşında diğeri 40 biri istemeden diğeri isteyerek hamiş kaldılar...yani onlar sevinirken içten içe kendim üzüldüm...ama elden birşey gelmiyor işte.....hakkımızda hayırlısı.....

Cnm hayırlısı olsun inşallah yazın kavuşursun artık bebişine
Bende dün dr gittim tedaviye başlıycaktık alt tarafımda iltahap ve mantar çıktı . Her kadının genital bölgesinde bir asit olurmuş mikropları temizlermiş benim o asidi vucudum az üretiyomuş. Dolayısıyla ben en ufak bişeyden mikrop kapıyomuşum. Şimdi onun tedavisine başladım dr fitil ilaç verdi onları kullanıp iyi olunca start vericez bakalım:18::18::18:

suerim geçmiş olsun canım...bende de idrar yollarında yanma çok oluyor ....gerçekten sıkıntılı bir durum....yeni tedavi başlıyor ha:!!!!! ne güzel hadi inşallah canım...:52::52::54::54::54:

suerim geçmiş olsun canım...bende de idrar yollarında yanma çok oluyor ....gerçekten sıkıntılı bir durum....yeni tedavi başlıyor ha:!!!!! ne güzel hadi inşallah canım...:52::52::54::54::54:

Saol cnm alt tarafım çok kötü inşallah ilaçlar iyi gelir
Bakalım üçüncüye allahın izniyle iğleşir iğleşmez başlıycaz:16::16:

​kızlar nasılsınız ben giremedim dün kontrolümüz vardı oğlum iyi çok şükür tahmini doğum sezeryan 4 nisan hayırlısıyla siz nasılsınız

Back
X