Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

kızlar bugün transferin 7. günü önceki gün e2 ve progesteron testi yaptırdım yani 5. gün progesteron düşük çıktıgı için doktor hergün 2 tane progesteron iğne yazdı of bilmiyorum içimi dündendir karamsarlık kapladı birde adet zamanı olan bütün belirtilerim başladı.inşallah bebişim benimledir ilkinde olmayacagı içime doğmuştu ama bu sefer hep bi umut ışıgı var ne olur dua edin 10 yıldır bıktım çabalamaktan.

kızlar bugün transferin 7. günü önceki gün e2 ve progesteron testi yaptırdım yani 5. gün progesteron düşük çıktıgı için doktor hergün 2 tane progesteron iğne yazdı of bilmiyorum içimi dündendir karamsarlık kapladı birde adet zamanı olan bütün belirtilerim başladı.inşallah bebişim benimledir ilkinde olmayacagı içime doğmuştu ama bu sefer hep bi umut ışıgı var ne olur dua edin 10 yıldır bıktım çabalamaktan.
canım öncelikle hayırlı olsun inşallah busefer güzel haberler alırsın rabbim muradını nasip etsin ama karamsar olma güzel düşün bence bak ben 15. yıl buldum mutluluğu nasibinde varsa seni bulacaktır merak etme:16:

encanım az kalmış canım.....4 nisanda oğluşunla sağlıcakla kavuş bitanemmm..15 yıllık hasretini gider inşallah....

thorbank nasılsın canım.....rüzgarlı havayıda hiiiiiçççççççç sevmem sersem ediyo insanı....

berencim inşallah yarın güzel haberler alırsın canım..rabbim emeklerini boşa çıkarmasın bebişlerine kavuştursunnnnnn.....

neşeden haber yokkkkkkkkk herhalde....

suercim sen nasılsın????

kızlarrrrrr HAMİLEYİMMMMMMMMM 10 yıldır bu haberi bekliyorduk rabbim sana şükürler olsun degerim 106 bu arada.allah bekleyen isteyen herkese bu güzel haberi almayı nasip etsin.

kızlarrrrrr HAMİLEYİMMMMMMMMM 10 yıldır bu haberi bekliyorduk rabbim sana şükürler olsun degerim 106 bu arada.allah bekleyen isteyen herkese bu güzel haberi almayı nasip etsin.

çok sevindim senin adına umarım bende bi gün böle yazabilirim...bişi merak ettim yazarsan çok sevinirim 5.gün e2 ve progesteron yaptırdım demişsin peki değerlerini yazarmısın benimde 8. günüm ümitli olabilmem için ...hayırlısıyla kucağınada almak nasip olsun

çok sevindim senin adına umarım bende bi gün böle yazabilirim...bişi merak ettim yazarsan çok sevinirim 5.gün e2 ve progesteron yaptırdım demişsin peki değerlerini yazarmısın benimde 8. Günüm ümitli olabilmem için ...hayırlısıyla kucağınada almak nasip olsun

e2 386 progesteron 9 du .progesteron düşük çıkmış doktorum arayıp günde 2 adet iğne başlatmıştı.kafana takma canım inşallah seninde güzel haberlerini alıcaz ben buna inanıyorum.

e2 386 progesteron 9 du .progesteron düşük çıkmış doktorum arayıp günde 2 adet iğne başlatmıştı.kafana takma canım inşallah seninde güzel haberlerini alıcaz ben buna inanıyorum.

saol ya ,ilk mesajlaşıyoruz hemen içimi rahatlattın ne güsel yüreğin var ...çok teşekkür ederim..inşşş dediğin gibi olur.

iyi geceler kızlar nasılsınız....

sönmezim seni yeniden aramızda görmek sevinç verd:52::52:i....

yeni hamiş olan arkadaşlara rabbim devammını getirisin inşallah sağ salim kucaklarına alırlar bebişlerini

tetst gününü bekleyen arkadaşlarda inşallah güzel sonuçlar alırlar....

hepinizi çk öpüyorum :54::54::54::54::7::7:

iyi geceler kızlar nasılsınız....

sönmezim seni yeniden aramızda görmek sevinç verd:52::52:i....

yeni hamiş olan arkadaşlara rabbim devammını getirisin inşallah sağ salim kucaklarına alırlar bebişlerini

tetst gününü bekleyen arkadaşlarda inşallah güzel sonuçlar alırlar....

hepinizi çk öpüyorum :54::54::54::54::7::7:

amin canım allah bu yolda ilerleyen herkesin yüzünü güldürsün

selam kızlar,

nasılsınız????

berencim rabbim bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canımmmm.....çok güzel bir haber bu....kaçıncı denemendi....nerde denediniz?? sorun neydi tatlım.....rabbim bizlere de bu duyguyu yaşatsın....

thorbankcım nasılsın...bende sizleri görmekten memnunum...dua topiğine de takılıyorum...iyiyim iyi olucam inşallah......

encanım oğluşun ve sen nasılsın???

suercim sen nasılsın canım????..

hepinizi öpüyorum kadınlar gününüzü kutluyorummmmmm.....

selam kızlar,

nasılsınız????

berencim rabbim bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canımmmm.....çok güzel bir haber bu....kaçıncı denemendi....nerde denediniz?? sorun neydi tatlım.....rabbim bizlere de bu duyguyu yaşatsın....

thorbankcım nasılsın...bende sizleri görmekten memnunum...dua topiğine de takılıyorum...iyiyim iyi olucam inşallah......

encanım oğluşun ve sen nasılsın???

suercim sen nasılsın canım????..

hepinizi öpüyorum kadınlar gününüzü kutluyorummmmmm.....[/QUOT

canım teşekkür ederim.2. deneme istanbul bahçelievler medicalparkta.erkek problemliydi canım.amin canım amin rabbim tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu inşallah

Merhaba arkafaşlar eşim böbrek taşından ameliyat oldu kaç gündür onunla uğraşıyordum
İnşallah hepiniz iyisinizdir

Kızlar nerelerdesiniz ya kimsecikler yok:20::20:
Ben allahtan bişey çıkmazsa 2 hafta sonra tedaviye başlıycam:16::16::16:

Back
X