tahorbank canım iyiyim sen nasılsın bahar yer yere geldi sanırım içimiz kıpır kıpıpr olmaya başladı....birde bizler çiçek açsaydık kuzucuklarımızla.....ev işi ne durumda???öptüm tatlım...
suercim geçmiş olsun canım eşin şimdi nasıl??rabbim şifa versin...hayırlı olsun tedaviniz canımmmmm.....öptüm canım....
berencim çok şükür canımmm sağlıcakla hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım...ne kadar zormuş değil mi anne olmak....helede bizler için.....canım hamileliğinin tadını çıkar canım....bebeğini sev konuş onunlaaaa....öpüyorum seni....rabbim sağlıklı hamilelikl yaşatsın sana......öptüm canım
neşeden haber yokkkkkkkkkkkk...nerdesinnnn neşe yaaa iyi misin bir yazsann bizlere..sonra gideceksen yine gittt...belinden ameliyat mı oldun yoksaaaa...yoksa hamile misin?????
encanım oğluşunnn nasıl sen nasılsın?? annelik nasıl gidiyorrr???resimleri bekliyoruzzzzzzzzz topiğimizin ilk bebeğiiiiiininnnnnnnn....
![]()
canım güzel dileklerin için çok teşekkürler .anne olmak degilde beklemek çok zor geliyor demek rabbim geç kavuşturunca böyle vesveseler oluyor içimizde 2 gün önce doktora gittim 1 ay sonraya gün verdi şimdi bu 1 ay nasıl geçecek diye kara kara düşünüyorum:))bende seni öptüm canım