Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

ya birde diyet haftası mesaide börekler baklavalar gelmez mi yemezsen olmuyor diyetteyim desen bir iki dilimden ne çıkar diyorlar....diyet zamanı mağaraya çekilmek lazım bence:)))) çocuklara fazla kızma canım bir ara alo 147 mi ne vardı... eşime her akşam bak çocuklara fazla kızma seni şikayet ederler derdim:)))))

benim eşim ben seni her halinle seviyorum diyor.....kilolu kadın görse bak her tarafından yağ fışkırmış diyor....:))))) sadece kilo verdiğimde yüzüm sivriliyor :((((((

canım ya erkekler bence bazı konularda özellikle kilo konusunda çok samimi değiller demekki....kilolu olsak(obez) ne diyecekler acabaaaa....bende hemen yüzümden veriyorum kiloyu sinir oluyommmm..esas basenden vermem lazım benim.....

suer bir selam verdi gitti galibaaaaaaaaaaaa...

üzülme canımmmmmmmmmmm hep beraber destek olur kilolarımızı veririz ....haydi başlayalım diyete hep beraber...

ama ben çok sıkı yapamam..sonra çocuklardan alıyom hırsımı....fazla aç kalmayayım bennnnn....sonra böyle:37::37::37::37: olurum

Sönmezcim pazartesi başlasak olurmu canım:23::23:
Şimdi sen birden başlayalım deyince bir tuhaf oldum:52::52::52::52::52:

ya birde diyet haftası mesaide börekler baklavalar gelmez mi yemezsen olmuyor diyetteyim desen bir iki dilimden ne çıkar diyorlar....diyet zamanı mağaraya çekilmek lazım bence:)))) çocuklara fazla kızma canım bir ara alo 147 mi ne vardı... eşime her akşam bak çocuklara fazla kızma seni şikayet ederler derdim:)))))

evet ya birde 1alo47 derdi var kızmam ama açlık insana herşeyi yaptırıyor.....
insanlar ye ye ye ısrarından bende bıktım..saygı yaaaa saygı....iki dilimden bişey olmasaydı bu durumda mı olurduk acabaaa????
mağara kiralamak lazım bencedeeeeeeeeee

bende basenlerde sıkıntı yok ama hafif göbüş ve gögüsler ....zaten kilo alınca gögüsler maşallah versen sönük ne yapacağımı şaşırdım yani:)))))) ben başladım valla suerim... :))) ama senin için kaçamak yaparım ne dersin sönmez.....

Cnm senin kilon boyuna göre mükemmel bence boşuna kendini strese sokma sen ye boşver
Ben 165 boyunda şuanda 65 kilo varımdır heralde

neşeden haberi olan var mı???? suer sen neşenin mail yada facesini biliyon mu??yada telini??*merak ettim yaaaa insan bir girer yawwwwww hem de özledkkkkkk....

suercim görüşrüzzzz....kendine iyi bakkk...
bende çıkıyorummmm..
thorbankcım sende kendine iyi bak tatlımmmm...

kızlarrr iyi oldu ne güzel karşılaştık yawwwww.....

tekrar görüşmek üzere......

Back
X