selam kızlar nasılsınız????
berencim herşeyin yolunda olmasına sevindim bitanem inşallah sağlıkla bebişini kucağına alacaksın....
suercim bencede dene canım..sperm vermek bizim çektiklerimizden bence çok daha kolayyyyyyyyyy......yaniiiii......ona göster buna göster en azından böyle durumları yok......ilaç kullanmıyorlar....biz hormon iğnelerini yiyip oturuyozzzz.sonrasında ne olur Allah bilir....
thorbankcım sanada kolay gelsin canım..ev işi zor...ama bir kere yaptıracaksın o yüzden tam yaptır sürekli değiştiremezsin en azından uzun süreeee...
bende iyiyim yazılılar okulun son dönemleri boğuşuyoruz işteeeee.....böyle fıstıklarrrr....
encandan ses seda yok..oğluşu ve kendisi iyidir umarımmm..neşe iyice yok oldu..bence neşe "ben doğurdum bebeiğimi" derse hiç şaşırmayacammm inşallah iyidirrrrr...
öptüm hepinizi...kendinize iyi bakın hoşçakalınnnnnnnnnn...![]()
Cnm sen nerelerdesin hiç görünmüyosun. Birdaha başlıycakmısın tedaviye belki yine aynı dönemlerde yaptırırız
Eşimede gelince bu ara biraz iş yüzünden stresli çok yoğun onun için çok üzerine gidemiyorum. Tek başına herşeye yetişmeye çalışıyo (lanet olsun içimdeki insan sevgisine

Öğretmenim neşede encanda gelince onlara ceza ver ikiside tek ayak üstünde dursun