- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
herkese iyi ramazanlar kızlar...... öncelikle hepinizi çooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk öpüyorum
suerim yani özlemim histereskopi olmuşsun tüpün biri tıkalıymış geçmiş olsun bacım benimde tıkalı bende histereskopi düşünüyorum ünv hastanesine mi yaptırdın canım? ne kadar ücret aldılar? inşallah bu defa son olur ve bebişlere kavuşuruz.... ne zaman taransfer canım belli mi?
neşem sen nasılsınsın canım seninde tüp tıkalıymış galiba ah bu tüpler ah bu tüpler.... sen ne zaman başlayacaksın...
yokluğuma gelince yeni evde malesef internet bağlantısı yok kızlarbayağı sıkıntılıyım daha tam olarak da yerleşemedim malesef.....
canım benim ismim nedra bu arada ama gönlünden nasıl hitap etmek istiyorsan öyle hitap edebilirsin...thorbank eşimin icadı bende pek hoşlanmıyorum zaten......
herkese hayırlı sahurlar şimdidennnnnnnnnnnnnnnnnn
mrb cnm hosgeldin sanada hayirli ramazanlar ve iyi hafta sonlari olsun cnm insss en kisa surede ev islerini halledersin cnm allah kolaylik versin int isini de tabiki boyle arayi acma fazla isminde guzel ve degisikmis NEDRACIM esinin de hayal gucu supermis cnm inss sen de ev islerini halltte ssen de basla tedavine tupune mutlaka baktir ama cnm mutlaka ben agostosta allah izin verirse dr gidecem kontrole artik dr nederse cnm zaten dondurulmuslarla olacagi icin okadar ilcta kullanmicam insss en kisa surede gorusuruz iyi hafta sonlari cnm optummmm