Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

değer yok ki...beta bcg<0.100 yazıyodu...hiç bişi yok yani...hemşirem erken test için dedi ama sanırım benim çokda ümidim yok...

canım pzrts yeniden yaptır ama ben sanmıyorum yükselsin 8. Gün azda olsa bir değer çıkardı diye biliyorum

günaydın:16::16::16::16::16::16::16: hayırlı cumalar rabbim tüm dualrımzı dileklerimizi kabul etsin inşşş gönlünüzden her ne geçiyorsa en kısa zamanda yolmuzu kesiştrisin açılan ellerimizi boş çevirmesin inşş :72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:30 ağustos zafer bayramımız kutlu olsun ATAM RAHAT UYU HER DAİM İZİNDE YÜRÜYECEĞİZ:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:

HERKESE GÜNAYDINN özlemcim nasılsın toparlayabildinmii biraz kendini bilirim negatif sonuç almanın agırlıgını allah yardımcın olsun canım

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr hayırlı cumalarrrrrrrr....tatil olunca evde kahvaltı keyfi uzun sürüyor...............

özlemim canımmmm nasıl oldun ......inşallah iyisindir......bu tatil sana iyi gelecek...kafanı toplarsın........

beren84 canım takvime baktım 76 gün yazıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......az kalmış....hadi hayırlısı......normal mi yoksa sezeryan mı olacak tatlım?

encan seni ve oğluşunu çok öpüyorummmmmm:54::54::54::54:

neşe77 canım sen nasılsın? senin de tedavinde yaklaşıyor.....donmuşlar seni bekler......

yeterimmmm eylülde sende başlayacaksın galiba.....halledebildin mi ilaçları?

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr hayırlı cumalarrrrrrrr....tatil olunca evde kahvaltı keyfi uzun sürüyor...............

özlemim canımmmm nasıl oldun ......inşallah iyisindir......bu tatil sana iyi gelecek...kafanı toplarsın........

Beren84 canım takvime baktım 76 gün yazıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......az kalmış....hadi hayırlısı......normal mi yoksa sezeryan mı olacak tatlım?

Encan seni ve oğluşunu çok öpüyorummmmmm:54::54::54::54:

Neşe77 canım sen nasılsın? Senin de tedavinde yaklaşıyor.....donmuşlar seni bekler......

Yeterimmmm eylülde sende başlayacaksın galiba.....halledebildin mi ilaçları?

evet canım başalayacağım kısmettse yok canım daha bayağı var hepsini toparlayamadım daha

mrb arkadaslar herkese hayırlı cumalar olsun 30 AGOSTOS ZAFER BAYRAMI herkesın kutlu olsun suercım ınsss ıyısındır cnm tatılınde gez dolas eglen ve sonra yıne gel cnm cok optum nedracım evet cnm kısmetse baslıcam cnm tedavıye sen nasılsın cnm yetercım ınsss sende en kısa surede ılaclarını tedarık edersın cnm benım ve dıger arkadaslar hepınıze selamlarrrr

mrb arkadaslar herkese hayırlı cumalar olsun 30 AGOSTOS ZAFER BAYRAMI herkesın kutlu olsun suercım ınsss ıyısındır cnm tatılınde gez dolas eglen ve sonra yıne gel cnm cok optum nedracım evet cnm kısmetse baslıcam cnm tedavıye sen nasılsın cnm yetercım ınsss sende en kısa surede ılaclarını tedarık edersın cnm benım ve dıger arkadaslar hepınıze selamlarrrr

sağol bebeğim inşş buradan bulamazsam bir arkadaşın tanıdığı eczacı varmış biraz indirim yapr belki konuşalım dedi bakalım onunla görüşürüz

beren84 canım takvime baktım 76 gün yazıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......az kalmış....hadi hayırlısı......normal mi yoksa sezeryan mı olacak tatlım?

encan seni ve oğluşunu çok öpüyorummmmmm:54::54::54::54:

neşe77 canım sen nasılsın? senin de tedavinde yaklaşıyor.....donmuşlar seni bekler......

yeterimmmm eylülde sende başlayacaksın galiba.....halledebildin mi ilaçları?

evet canım bugün itibariyle 29+1 günlük olduk.inşallah canım hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun inşallah.canım doktorum şimdilik normal dogum dedi bakalım hayırlısı .

iyi pazarlar kızlar...inşallah iyisinizdir....özlemden ses seda yok herhalde sıcak kumlara uzanmış güneşleniyordur şimdi.....................:))))))

NEŞE77 ben biraz daha doğal yollara devam edeceğim tatlım....ilkbahar veya yaz gibi deneyeceğim inşallah.....

yeterrrim en kısa sürede bulursun inşallah ilaçları...daha önceden de yazmıştım mersin tıp fakültesinin orada şule eczanesi var ...ben oradan almışıtım...bayağı uygun fiyata vermişti sağolsun...

mrb arkadaslar herkese ıyı aksamlar ınss herkes ıyıdır suercım ınss hersey ıyıdır senın ıcınde nedracım sen kendını ne zaman hazır hıssedersen ozaman dusun cnm tedavıyı bedenen ve ruhen hazır olman lazım tabı bıde maddıyen cnm yetercım sen nasılsın cnm ılac ısını hallede bıldınmı cnm ınsss hersey yolundadır beren encan ozo nss sızlerde ıyısınızdır hepınıze selamlar bana gelınce ben ıyıyım kızlar ancak bu ay tupbebek tedavımı bu ay yaptırmıyacam suerın negatıfı benı uzdu ve ruhen tup yaptırmaya hazır olmadıgımı dusunuyorum belkı gelecek ay allah ızın verırse yaptırırım benden haberler boyle kendınıze ıyı bakın hepınızı opuyorum kızlar

yeterimmm mersin tıp fakültesinin orda şule eczanesi var ben ordan almıştım bayağı indirim yapıyor.....istersen ordan da sordurabiliriz...

canım sağol bu gün adanada seyhan başkentin oarad bir eczane vardı onalrda yaparız indirim dedi biraz tedavi yaklaşsın olmassa oraldan bakarım

iyi pazarlar kızlar...inşallah iyisinizdir....özlemden ses seda yok herhalde sıcak kumlara uzanmış güneşleniyordur şimdi.....................:))))))

NEŞE77 ben biraz daha doğal yollara devam edeceğim tatlım....ilkbahar veya yaz gibi deneyeceğim inşallah.....

yeterrrim en kısa sürede bulursun inşallah ilaçları...daha önceden de yazmıştım mersin tıp fakültesinin orada şule eczanesi var ...ben oradan almışıtım...bayağı uygun fiyata vermişti sağolsun...

mrb arkadaslar herkese ıyı aksamlar ınss herkes ıyıdır suercım ınss hersey ıyıdır senın ıcınde nedracım sen kendını ne zaman hazır hıssedersen ozaman dusun cnm tedavıyı bedenen ve ruhen hazır olman lazım tabı bıde maddıyen cnm yetercım sen nasılsın cnm ılac ısını hallede bıldınmı cnm ınsss hersey yolundadır beren encan ozo nss sızlerde ıyısınızdır hepınıze selamlar bana gelınce ben ıyıyım kızlar ancak bu ay tupbebek tedavımı bu ay yaptırmıyacam suerın negatıfı benı uzdu ve ruhen tup yaptırmaya hazır olmadıgımı dusunuyorum belkı gelecek ay allah ızın verırse yaptırırım benden haberler boyle kendınıze ıyı bakın hepınızı opuyorum kızlar
SAĞOLUN KIZLAR EN UYGUN NERESİ VERİRSE ORADAN ALACAĞIM FORMLARADA YAZDIM ELİNDE OLAN VARSA (rapolu fiyattan vs ) ALYIM DİYE NESE77 ASLINDA BİZDE EYLÜLDE BAŞLAYACAKTIK AMA SANIRIM BENDE HAZIR DEİLİM EKİM OLSUN DEDİK KISMET

SAĞOLUN KIZLAR EN UYGUN NERESİ VERİRSE ORADAN ALACAĞIM FORMLARADA YAZDIM ELİNDE OLAN VARSA (rapolu fiyattan vs ) ALYIM DİYE NESE77 ASLINDA BİZDE EYLÜLDE BAŞLAYACAKTIK AMA SANIRIM BENDE HAZIR DEİLİM EKİM OLSUN DEDİK KISMET

inş en kısa surede tedarik edersin cnm evet nezaman hazır hissedersen ozaman yaptır cnm herşeyiyle içine sinmeli bence

inş en kısa surede tedarik edersin cnm evet nezaman hazır hissedersen ozaman yaptır cnm herşeyiyle içine sinmeli bence

inşşşş bi şekilde ayarlayacağım olmadı merkezden alacağım biraz indirim yapıyoruz demişerdi

inşşşş bi şekilde ayarlayacağım olmadı merkezden alacağım biraz indirim yapıyoruz demişerdi
yeteer tedavin başladımı......
inş hayırlı güzel sonuçlar alırsın bu tedaviden...allah yardımcın olsun kucağını doldursun inş
nerede yaptırıyosun tedavini:26:

Son düzenleme:
Back
X