Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

yeteer tedavin başladımı......
inş hayırlı güzel sonuçlar alırsın bu tedaviden...allah yardımcın olsun kucağını doldursun inş
nerede yaptırıyosun tedavini:26:

canım ekimdeki adette başlayacağız kısmetse ADANADA TURAN ÇETİN TÜP BEBEK MERKEZİNDE BAŞLAYACAĞIZ

canım ekimdeki adette başlayacağız kısmetse ADANADA TURAN ÇETİN TÜP BEBEK MERKEZİNDE BAŞLAYACAĞIZ
az kalmış canım..
inş ekimde ki adetin son adetin olur bidaha 9 ay gelmez kırmızılar yerine bebiş:emir_bebek::emir_bebek: gelir......
diğer tedavilerden farklı yöntemler kullanılıcak mı bu sefer:26::26:

az kalmış canım..
inş ekimde ki adetin son adetin olur bidaha 9 ay gelmez kırmızılar yerine bebiş:emir_bebek::emir_bebek: gelir......
diğer tedavilerden farklı yöntemler kullanılıcak mı bu sefer:26::26:

canım çok fazla bir şey önermedi dr çünki geldiğinde yeniden koşulamım dedi bakalım ama şunuda söyledi trkiyede yapılan hemen hemen tüm yöntemler burada var istersen uygub görürsek hepsini deneriz dedi

günaydın dostlar :16::16::16::16::16:yeni gün yeniliklerle :21::21::21:süprizlerle:21: gelsin inşşş rabbim tüm kapıları açılsın yüzümüze :34::34::34::34::34::34::34:

canım çok fazla bir şey önermedi dr çünki geldiğinde yeniden koşulamım dedi bakalım ama şunuda söyledi trkiyede yapılan hemen hemen tüm yöntemler burada var istersen uygub görürsek hepsini deneriz dedi
anladım canım......
inş rabbim ol der ve olur bu sefer diğerlerinin hepsi bahane

anladım canım......
Inş rabbim ol der ve olur bu sefer diğerlerinin hepsi bahane

eevt canım buna bende inanıyorum amh değeri 0. 24 olan bir arkadaşıma dr senin doğal yoldan bebeğin olmaz dediği ay hamile kalıp nur topu gibi bir kız dünyaya getirdi 2 yaşında

mrb arkadaslar herkese tunaydınlar ve guzel bırgun gecırıyorsunuzdur ınsss herkese selamlarrrr
günaydın dostlar :16::16::16::16::16:yeni gün yeniliklerle :21::21::21:süprizlerle:21: gelsin inşşş rabbim tüm kapıları açılsın yüzümüze :34::34::34::34::34::34::34:

yetercım amın ınsss cnm guzel dıleklerın ıcın tesekkurler

iyi geceler kızlar nasılsınız inşallah iyisinizdir.... kusura kalmayın birkaç gün nete giremedim....evde nette sıkıntı varda daha....

bu arada reçel,az konserve domates,komposto yaptım gece gece.....::52::52::52::52: yorgunluktan öldüm valla.....

neşe77,özlem,beren,encan,yeter hepinizini çoooooooooooooooooooooooooooook öpüyorum........

iyi geceler kızlar nasılsınız inşallah iyisinizdir.... Kusura kalmayın birkaç gün nete giremedim....evde nette sıkıntı varda daha....

Bu arada reçel,az konserve domates,komposto yaptım gece gece.....::52::52::52::52: Yorgunluktan öldüm valla.....

Neşe77,özlem,beren,encan,yeter hepinizini çoooooooooooooooooooooooooooook öpüyorum........

sağol canımmmm iyiym ben ama burası çok sesiz

evet canım herhalde okul telaşı başladı millette....:))))) :50::50::50::50::50:

bizde bu gün kız kardeşimin oğlunu götürdük :34::34::34:çok kalabalıktı:30::30::30::30: herksede bir telaş :18::18::18::18:ama güzeldi yaa:34::34::34::34: keşke bizimde bebikler olaydıda onları getirseydik dedim:31::31::31::31::31::31::31:

iyi geceler kızlar nasılsınız inşallah iyisinizdir.... kusura kalmayın birkaç gün nete giremedim....evde nette sıkıntı varda daha....

bu arada reçel,az konserve domates,komposto yaptım gece gece.....::52::52::52::52: yorgunluktan öldüm valla.....

neşe77,özlem,beren,encan,yeter hepinizini çoooooooooooooooooooooooooooook öpüyorum........

oğluşumla bizde seni kocaman öptük teyzesi....

iyi günler kızlar....nasılsınız? bu arada kimsecikler uğramıyor topiğeeeeeeeeeeeeeeeeee...hayırdırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:47::47::47::47::47::47::47:
sönmez zaten bırakıp gitti....özlemi anlayabiliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
neşe77,encan,beren84 lütfen arada girip birşeyler yazın....sayfalar arkasına atmayın topiği.......

sadece bebiş,hamiş konuları değil birçok şey var paylaşabileceğimizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bir günaydın,iyi geceler bile yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr........

yine sizi kocaman öpüyorummmmm:54::54::54::54::54::54::54:

en kısa zamanda görüşmek dileğiyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

iyi günler kızlar....nasılsınız? bu arada kimsecikler uğramıyor topiğeeeeeeeeeeeeeeeeee...hayırdırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:47::47::47::47::47::47::47:
sönmez zaten bırakıp gitti....özlemi anlayabiliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
neşe77,encan,beren84 lütfen arada girip birşeyler yazın....sayfalar arkasına atmayın topiği.......

sadece bebiş,hamiş konuları değil birçok şey var paylaşabileceğimizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bir günaydın,iyi geceler bile yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr........

yine sizi kocaman öpüyorummmmm:54::54::54::54::54::54::54:

en kısa zamanda görüşmek dileğiyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Eki Görüntüle 800602 Eki Görüntüle 800602 Eki Görüntüle 800602 Eki Görüntüle 800602 Eki Görüntüle 800602 Eki Görüntüle 800602 Eki Görüntüle 800602 Eki Görüntüle 800602 Eki Görüntüle 800602 Eki Görüntüle 800602 Eki Görüntüle 800602 Eki Görüntüle 800602

hepinize iyiakşamlar kızlar inşallah herkes iyidir biz iyiyiz çok şükür geçen hafta doktor kontrolümüz vardı herşey yolundaydı 2 ayımız kaldı allahın izniyle inşallah oğluşumu sağsalim kucagıma alıp büyütmek nasip oılur.rabbim isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin bu duyguyu inşallah.hepinizi öptüm kendinize iyi bakın.

yeterim öpücüklerine bayıldım en kalbi duygularla bende seni kocam kocaman öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm:54::54::54::54::54:

beren84 canım iki ay kalmış ha....hadi hayırlısı....sezeyan mı normal mi lacak tatlım....isim belli mi?:1::1::1::1::1:

hepinize iyiakşamlar kızlar inşallah herkes iyidir biz iyiyiz çok şükür geçen hafta doktor kontrolümüz vardı herşey yolundaydı 2 ayımız kaldı allahın izniyle inşallah oğluşumu sağsalim kucagıma alıp büyütmek nasip oılur.rabbim isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin bu duyguyu inşallah.hepinizi öptüm kendinize iyi bakın.

SAĞLIKLA SIHATLE GELSİN BEBEĞİN HEMENCECİK GEÇSİN 2 AYNIZ İNŞ:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

yeterim öpücüklerine bayıldım en kalbi duygularla bende seni kocam kocaman öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm:54::54::54::54::54:

Beren84 canım iki ay kalmış ha....hadi hayırlısı....sezeyan mı normal mi lacak tatlım....isim belli mi?:1::1::1::1::1:

ozamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
Back
X