Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

özlem ben de sğuğu pek sevmem canım...keşke bizde de kombi olsa....bak o zaman sevebilirim...geçen sene annemgilde soba yakıyorduk bu sene sobada yok....amannnnnnnnnnnnnnnnn neyseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee benimde yatak sobam varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....:9::9::9::9::9::9::9: sıcaklık bin beşyüz .........:9::9::9::9::9::9: yaşasın tenlerin buluşması....direngezi parkı.....:27::27::27:

Tevekküldeyim Rabbim... Sabirla bekliyorum. Indirecegin hayra öylesine muhtacim ki... Elimden geleni yaptim, elimden gelmeyenler icin de sana el actim. Hayirli cumalar...

Gkizlar hepinize iyi aksamlar oncelikle hepinizi kocaman kokulu kokulu opuyorum
Suercim cnm kimse kalmiyacak yanimda iki gun yatarim ucuncu gunden sonra ufaktan ayaklanirim ben sogugu bende sevmiyorum bu havalar bana gore tam beimde ayaklarim hic ilimaz kisin iki kat coraplarla dolasiyorum hadi goruşuruz cnm
Nedracim ohhh sen evi sermissin bende yarini atlatirsam tmm cnm mutfak robotunu gold master olabilir şarzli supurgede fakir yada ihlas dusunebilirsin ama tabi yinede iyice arstir kafana hangisi yatiyorsa artik ya bide bu elektirikli cihazlar birazda şans işi bence hadi gorusuruz cnm
Yetercim iyi aksamlar cnm allah kabul etsin duani cnm kendine iyi bak optum cnm

kizlar hepinize iyi aksamlar oncelikle hepinizi kocaman kokulu kokulu opuyorum
Suercim cnm kimse kalmiyacak yanimda iki gun yatarim ucuncu gunden sonra ufaktan ayaklanirim ben sogugu bende sevmiyorum bu havalar bana gore tam beimde ayaklarim hic ilimaz kisin iki kat coraplarla dolasiyorum hadi goruşuruz cnm
Nedracim ohhh sen evi sermissin bende yarini atlatirsam tmm cnm mutfak robotunu gold master olabilir şarzli supurgede fakir yada ihlas dusunebilirsin ama tabi yinede iyice arstir kafana hangisi yatiyorsa artik ya bide bu elektirikli cihazlar birazda şans işi bence hadi gorusuruz cnm

Son düzenleme:
Gkizlar hepinize iyi aksamlar oncelikle hepinizi kocaman kokulu kokulu opuyorum
:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

iyi geceler kızlar misafirlerim vardı az önce gittiler....neşe77 tavsiyen için teşekkürler tatlımmmmmm......

yeteeeerim böyle bir duaya amin hem de yürekteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnn

iyi geceler kızlar misafirlerim vardı az önce gittiler....neşe77 tavsiyen için teşekkürler tatlımmmmmm......

yeteeeerim böyle bir duaya amin hem de yürekteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnn

cuma hürmetine inşş

Kızlar iyi geceler. Artık toplanmaya basladim haftaya hayirlisiyla taşınıyoruz. Toplarken kolayda yerlestirmesi zor olur heralde.
Nedra cnm sen ankastreleri hangi marka almistin. Bir türlü karar veremedik. Iyice kafamiz karıştı.
Öpüyorum herkeziiiu

canım bende franke var...orta şeker diyebilirim....müteahhit takmış...daha iyleri de var...tabi paraya göre....sen netten araştır canım...franke,silverline isim yapmış arçelik,simens gibi markalarda da güzel ankastreler var....canım kolay gelsin...evet toplanmak zor ama yerleştirmek daha da zorrrr

iyi akşamlar kızlar.....nasılsınız.....
özlem toplanma telaşında sanırsam...:27::27::27::27::27:
yeteeerim hastalanmış...kuzum geçmiş olsunnnnnnn:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:
neşe77 iyi haberlerini bekliyoruz canımmmmmmmmm

beren84 ve encan sizler ve bebişleriniz iyidir inşallahhhhh....sizleri ve bebişlerinizi çoooook öpüyorum

Yeteeerim hastalanmış...kuzum geçmiş olsunnnnnnn:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:
Neşe77 iyi haberlerini bekliyoruz canımmmmmmmmm

beren84 ve encan sizler ve bebişleriniz iyidir inşallahhhhh....sizleri ve bebişlerinizi çoooook öpüyorum

evet canım ya grip oldum dr gitmek istemiyorum geçen yıl alerjik giribal enfeksiyon diye kortizol iğne verdi kulanmak istemiyorum o iğnlereen yine

yeteeerim hastalanmış...kuzum geçmiş olsunnnnnnn:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:
neşe77 iyi haberlerini bekliyoruz canımmmmmmmmm

evet canım ya grip oldum dr gitmek istemiyorum geçen yıl alerjik giribal enfeksiyon diye kortizol iğne verdi kulanmak istemiyorum o iğnlereen yine

İyi geceler kizlar
Yeter cnm epeydir hastasin bence dr git derim. Daha kötü şeye çevirmesin aman cnm dikkat et.

Nedra cnm valla öldüm durduk durduk şu kış günü taşınma çıkardık. Çok yoruldum annemi cagircam en azından yemegimizi yapar. Cnm ya eşimle bir türlü anlasamiyoruz benim begendigimi o begenmiyo onunkini ben. Çok cimrilik yapiyo. Perdeyi filan git simdilik ucuzunu al diyo bende bir kere icimize sinen olsun diyorum. Birbirimizi oldurmesek iyi valla.

Neseeeeeeee sen napiyosun cnm bebis ne zaman geliyo. Yeter artık bitir temizligi. Öpüyorum cnmmmmm

yeteeerim geçmiş olsun bacım....şifalı bitkiler dene....pekmez iç....inşallah en kısa zamanda iyileşirsin...o kortizon iğneleri çk da önerilmiyor aslında....ama sen yine dikkat et kendine canım...

özlem canım eşinde haklı tabi...ekonomiden sorumlu devlat bakanı ne de olsa...ama sende bir taraftan haklısın 2-3 gün sonra yeniden masraf etmek istemiyorsun...bir orta yol bulursunuz canım...sen mesela perdeyi eleyelim ama şunu mutlaka alalım de...öyle hakletmeye çalış...Allah yardımcın oldun canım...annen müsaitse çağır...yardımcı olur...gerçi eşin buna sevinir mi üzülür mü bilemem ama:27::27::27::27::27::27:

hepinize iyi gecelerrrrrr

yeteeerim geçmiş olsun bacım....şifalı bitkiler dene....pekmez iç....inşallah en kısa zamanda iyileşirsin...o kortizon iğneleri çk da önerilmiyor aslında....ama sen yine dikkat et kendine canım...

özlem canım eşinde haklı tabi...ekonomiden sorumlu devlat bakanı ne de olsa...ama sende bir taraftan haklısın 2-3 gün sonra yeniden masraf etmek istemiyorsun...bir orta yol bulursunuz canım...sen mesela perdeyi eleyelim ama şunu mutlaka alalım de...öyle hakletmeye çalış...Allah yardımcın oldun canım...annen müsaitse çağır...yardımcı olur...gerçi eşin buna sevinir mi üzülür mü bilemem ama:27::27::27::27::27::27:

hepinize iyi gecelerrrrrr

Cnm altından girip üstünden çıkıp yada duşakabini bozup bu olayları halletmem lazım:)))))) . Vahşi cazibemi kullanma zamanı geldi.
Annem gelicek bakalım cnm eşim annemi çok sever şükür bir sıkıntı yapmaz
Sen neler yapıyorsun cnmmmmm.

Neseeeeee nerdesin

vahçi cazibenle...anne faktörünü kullan madem çok seviyor o zaman kesin olurrrrrrrrrrrrrrrr:27::27::27::27::27::27::27:
siz herhalde birçok şeyi yenileyeceksiniz canım....bu yeni ev atakumda mı?

kızlar grip direniyor bende ilaç almamak için direniyorum bakalım kim kazanacak

Back
X