- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
CANIMMM KARDEŞİMİN GÖĞSÜNÜN UCUNDA PIHTI (süt pıhtısı gibi bir şey )VARDI SIKMIŞTIK ÇIKTI VE ŞİŞİ İNDİ ÇOK ŞÜKÜR İYİ ŞİMDİ
sevindim cnm iyilesmesine tekrar geçmiş olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CANIMMM KARDEŞİMİN GÖĞSÜNÜN UCUNDA PIHTI (süt pıhtısı gibi bir şey )VARDI SIKMIŞTIK ÇIKTI VE ŞİŞİ İNDİ ÇOK ŞÜKÜR İYİ ŞİMDİ
sevindim cnm iyilesmesine tekrar geçmiş olsun
Günaydın cnm bebişlerinle ilk gecen umarım iyi geçmiştir.gunaydin arkadaslar hepimiz icin gzl bir hafta olsun inşallah kız nedra nerelerdesin sen bakim
haklisin cnm bende bu eve tasinmadan once 7 yil oturmustum ve ayni senin gibiydim sevincle uzuntu bi aradaydi ama inss cevrene ve komsularin iyi oldumu alişiyorsun hemen inss bu yeni ev size cok ugurlu gelecek inss cnm ben tembihliyorum benim bebislere aman ha annenize simsiki tutunun diye opuyorum cnm kolay gelsin sanada cnmGünaydın cnm bebişlerinle ilk gecen umarım iyi geçmiştir.
Bende yarin tasiniyorum. Ufak tefek islerim kaldı. Sağ olsun arkadaşım gelicek birazdan yardim edicek. Bugün evimde son günüm çok üzülüyorum durup durup agliyorum. 7 senem geçti burda. Buraya tasindigimda daha 23 yasindaydim. En güzel zamanlarimi burda yaşadım. Neyse cnm aman sen kuzucuklarima dikkat et. Öpüyorum
Yeterrrr sen nasil oldun cnm. Kiz kardesinin iyi olduguna sevindim. Bebisiniz birdaha inşallah sutsuz kalmaz. :))))
Kız nedra nerdesin bakalım yine yoksun ortalarda. Yegenimiz olcak sen daha uyuyosun
GRİPLİYİM AMA GENEL OLARAK İYİYİM (griple bütünleştiğimiz için onun vermiş olduğu rahatsızlıktan söz etmiyorum artık)EVET YA ŞU ANDA ENMUTLUSU BEBİŞ SÜTE KAVUŞTUGünaydın cnm bebişlerinle ilk gecen umarım iyi geçmiştir.
Bende yarin tasiniyorum. Ufak tefek islerim kaldı. Sağ olsun arkadaşım gelicek birazdan yardim edicek. Bugün evimde son günüm çok üzülüyorum durup durup agliyorum. 7 senem geçti burda. Buraya tasindigimda daha 23 yasindaydim. En güzel zamanlarimi burda yaşadım. Neyse cnm aman sen kuzucuklarima dikkat et. Öpüyorum
Yeterrrr sen nasil oldun cnm. Kiz kardesinin iyi olduguna sevindim. Bebisiniz birdaha inşallah sutsuz kalmaz. :))))
Kız nedra nerdesin bakalım yine yoksun ortalarda. Yegenimiz olcak sen daha uyuyosun
iyi pazaralar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hepinizi kucak dolusu öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yeteeeerim canım grip sende kök salmış galiba....len grip denen tek dişi kalmış canavar uzak dur kızdan.....aldın alacağını bırak artık....onun gönlü yok sende.........
özlemim yeni evine taşınmışsın canım....hadi hayırlı uğurlu olsun.....inşallah bu evde daha güzel ve musmutlu günler geçirirsiniz....rabbim ailene sağlık sıhhhat ve mutluluk versin.....atakumu sormuştum....benim koca giresun eğitim mezunu bi ara karadeniz turu yapmıştık....samsuna da uğradık...oradan aklımda kalmış....hehehe.....
neşe77 canım hayırlı olsun bebişleri alıp gelmişsin..eeeeee bu kadar soğukta bekledikleri yeter değil mi .....anne göbüşünün vakti geldi...canım kim var yanında ...devalı yatıryormusun? bol bol dinlen...stres yapma....inşallah güzel haberlerini alacağız....
bizi sorarsanız....aynıyız....şuan geçici olarak hizmet veremiyorum........DURMAK YOK YOLA DEVAM......
encan ve beren84 sizler bebişler nasıl...yahu bi foto neyim koyun....hadi çok öpüyorum sizleri de......
NOT:bugün 10 kasım....ben şöyle böyle değil insan olan Atatürk'ü anıyorum...tartışan,fikir alışverişi yapan,eğlenen,eğlendiren,önder olan,yol gösteren Atatürk....bir gruba ait olmayan Atatürk....Bu millet için yaptıkların için teşekkür ederiz...ruhun şad olsun...makamın cennet olsun...
iyi pazaralar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hepinizi kucak dolusu öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Yeteeeerim canım grip sende kök salmış galiba....len grip denen tek dişi kalmış canavar uzak dur kızdan.....aldın alacağını bırak artık....onun gönlü yok sende.........
özlemim yeni evine taşınmışsın canım....hadi hayırlı uğurlu olsun.....inşallah bu evde daha güzel ve musmutlu günler geçirirsiniz....rabbim ailene sağlık sıhhhat ve mutluluk versin.....atakumu sormuştum....benim koca giresun eğitim mezunu bi ara karadeniz turu yapmıştık....samsuna da uğradık...oradan aklımda kalmış....hehehe.....
Neşe77 canım hayırlı olsun bebişleri alıp gelmişsin..eeeeee bu kadar soğukta bekledikleri yeter değil mi .....anne göbüşünün vakti geldi...canım kim var yanında ...devalı yatıryormusun? Bol bol dinlen...stres yapma....inşallah güzel haberlerini alacağız....
Bizi sorarsanız....aynıyız....şuan geçici olarak hizmet veremiyorum........durmak yok yola devam......
Encan ve beren84 sizler bebişler nasıl...yahu bi foto neyim koyun....hadi çok öpüyorum sizleri de......
Not:bugün 10 kasım....ben şöyle böyle değil insan olan atatürk'ü anıyorum...tartışan,fikir alışverişi yapan,eğlenen,eğlendiren,önder olan,yol gösteren atatürk....bir gruba ait olmayan atatürk....bu millet için yaptıkların için teşekkür ederiz...ruhun şad olsun...makamın cennet olsun...
gireceksin tabi inşallah hamişsindir....canım emboşlar kaç hücreli...1. kalite mi? bilgi verdiler mi?
dr sordum kalitelerini dr iyi dedi baskada bisey demedi cnm ya bide simdi benim embiriyolar üçuncu gundu ya transferden bir gun once cozuldu acaba o cözuldugu gun4. 5. Gun olarak sayiliyormu cnm cunku 10.gune test tarihi verdiler senin bu konuda bilginvarmi cnm
evet cnm bende oyle dusunuyorum kismette varsa olacak ins hayir cnm zaten 10.gun olacagi icin test tarihim beklerim heraldetransfer yapıldığı gün sayılıyor 1.gün olarak diye biliyorum....rabbim isterse 1.kalite 2. kalite hiç fark etmiyor aslında.....erken test yapmayı düşünüyor musun peki?
zaten bana merkez 10. gun verince test tarihini oyuzden sordum cnm 5. gun embiriyosu oluyomu diyecanım transferin yapıldığı gün sayılmaz bir sonraki günden başlarsın saymaya ve 10 . Gün test yaprsın aslında bir çok merkez tüp bebekte 12 donmuşlarda 15. Gün test ister
CANLAR NASILSINIZ BU GÜN KIZ KARDEŞLERİMLE BİRLİKTE İDİK OTURDUK (bu yüzden gelemedim )MUHHABET ETTİK GÜZEL BİR GÜNDÜ