Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence ikiside iyi cnm kalite olarak onemli degil cnm senin minik cadi nasil hersey yolundadiriyi haftasnları kızlar mersin yağışlı galiba....hava kapalı...inşallah yağar....blender konusunda kararsız kaldım braun mu fakir mi....
cevabın için şk ederim neşe77......
yeterrim ve özlemden ses eda yok.....yeter kız hasta mı oldun gene....
iyi canım bizde p.tesi rota virüsü için aşı yaptıracağız...açıkcası biraz kararsız kaldım ama aldık artık aşıyı...sen yaptırmışmıydın...şimdilik bi sıkıntısı yok bakalım...büyüyoruz...maşallah takdir aldı ha ne güzel...eeeed o zaman güzel bi hediyeyi hak etti...yavrucak....özlemden ses seda yok....dediğin gibi kayınvalide evde olabilir....yağışlı bi pazar gününden herkese selam...
aleyküm selam canım..kaçıncı sınıfa gidiyor yavrucak...tarsus merkezde mısınız canım...
bizde seni özledik yeteerim...çok geçmiş olsun...bu kış çok hasta oldun...hayırdır inşallah...evde soba yok mu?
cnm iyiyim cok sukur bizde seni cok ozledik cnm benim gecmis olsun cnm yaa alerjik durumsa eger isin daha zor oglumda var ondan biliyorum oksuruk varmi cnm eger varsa harnup tozu ve özu satiliyor aktarda ondan al cnm sicaga yakin ic alerjik bronsite ve astima iyi geliyor benim oglumu bu kurtardi cnmtekrar cok gecmis olsun cnm dikkat et kendinegünaydın kızlarNasılsınız:26: Ben çok hasta olduğum için
Ve netimde sorun olduğu için bir haftadır gelemedim
özledim sizi
6.sınıf maşallah...dersane fialn var mı canım? tarsusta hangi okula gidiyor...
Bizim oglumun gittigi okul tarsusun en iyilerinden cnm okuldan memnunuztarsusa birkaç defa geldim...ankaradan arkadaşım gelmişti eshabı kefe gittik...snra şelalaye...okulu eşim özür grubundan tercih yapacaktı ilk geldiğimiz sene....tarsusta da açık okullar varmış sorduk ama geneli hep sorunlu okullar...o yuzden tercih etmemişti...bu arada eşim kocamaz başkandan memnun mular diye soruyor...malum mersine aday...
okul önemli canım çocugun başarısı için...tabi yarış atı yetiştirmiyoruz ama başarı malesef sınavlarda gizli bizim sistemde...toroslarda oturuyoruz canım...
Kizlar hepinize iyi aksamlar
cnm iyiyim cok sukur bizde seni cok ozledik cnm benim gecmis olsun cnm yaa alerjik durumsa eger isin daha zor oglumda var ondan biliyorum oksuruk varmi cnm eger varsa harnup tozu ve özu satiliyor aktarda ondan al cnm sicaga yakin ic alerjik bronsite ve astima iyi geliyor benim oglumu bu kurtardi cnmtekrar cok gecmis olsun cnm dikkat et kendine
Evet cnm 6 .sinifa gidiyor hayir cnm dersaneye gitmiyor ben ilgileniyorum okadar tarsusa hic gelmismiydin peki sen sadikeliyesil ortaokuluna gidiyor cnm kendine iyi bak optum gorusuruz cnm![]()
günaydın kızlarrr
canım dr öle söyledi bizim ailede alerjik bir durumda var harnup pekmeziyemedim hiç ama deneyeeyim