....Gelsin Bebişler Şişsin Göbüşler....(2014)

topiğin hayırlı olsun bemde bekleyenlerden...
aslında adetlerim çok karışıkk düzensiz. hangi günü versem bilemedim

topiğin hayırlı olsun bemde bekleyenlerden...

teşekkür ederim.Niyetimiz,duygularımız hayırlı akibet de hayırlı olur inşaallah :16:

aslında adetlerim çok karışıkk düzensiz. hangi günü versem bilemedim

Önemli değil canım benimde adetlerim düzensiz pcoluyum. Sen yaşını ve tedavi görüp görmediğini söyle bat kısmını boş bırakırız. :38:

Gebeyseniz;
1- Bulantı, göğüslerinizde dolgunluk, hassasiyet, meme başında karıncalanma hissi olabilir, meme ucunda koyulaşma görebilirsiniz.
2- Karnınızın alt kısmında dolgunluk, şişkinlik ve bazen hassasiyet gibi farklılıklar oluşabilir.
3- Kendinizi yorgun hissedebilir, daha çok uyumak isteyebilirsiniz. Bunun yanında baş dönmesi görülebilir.
4- Sık sık idrara çıkma ihtiyacı duyabilirsiniz.
5- Vajina salgılarınızda artma hissedebilirsiniz.
Vücudunuzda hissettiğiniz bu değişiklikler muhtemel bir gebeliğin habercisidir. Ancak elbette "hamile miyim?" sorusunun kesin cevabı değildir.

Hızlı gebe kalmak için;
- Rahat olun, strese girmeyin. Gebe kalamayacağınız korkusuna kapılmayın.
- Adet düzeninizi takip edin, gebe kalabileceğiniz muhtemel günlerde cinsel ilişkide bulunmaya özen gösterin.
- Eşinizin sigara ve Alkolü bırakmasını sağlayın, hayatını düzenlemesine yardım edin.
- Eşinizin kalın ve sıkı pantolon, iç çamaşırı giymesini engelleyin. Sauna ve Sıcak banyolardan kaçınmasını tavsiye edin.
- İlişkiden 2 Saat önce eşinizin sert bir kahve içmesi sperm hareketlerini uyaracaktır.
- En uygun pozisyonda cinsel ilişkiye girin.
- İlişki sonrası belinizin altına yastık koyup bir saat yataktan kalkmayın, yatak odasının fazla sıcak olmamasını sağlayın.
- Sabah erken saatlerde cinsel ilişkiye girmeye çalışın. Sabahları sperm kalitesi en iyi durumda olmaktadır.
- Cinsel ilişkiyi ‘bir ev ödevi’ olarak görmeden isteyerek eşinizle birlikte olun. Orgazm olmak vajina salgısının ph derecesini değiştirmekte ve spermin rahim ağzından daha hızlı geçmesini sağlamaktadır. Gereğinden fazla, sık cinsel ilişkiye girmekten kaçının.

teşekkür ederim.Niyetimiz,duygularımız hayırlı akibet de hayırlı olur inşaallah :16:

Önemli değil canım benimde adetlerim düzensiz pcoluyum. Sen yaşını ve tedavi görüp görmediğini söyle bat kısmını boş bırakırız. :38:
yaşım 25 tedavi girmüyorum..
batı boş ta geçebiliriz ama son 3 aylık adet düzenime bakılırsa bu ayın 22 sine kadar olmam gerekiyor...

yaşım 25 tedavi girmüyorum..
batı boş ta geçebiliriz ama son 3 aylık adet düzenime bakılırsa bu ayın 22 sine kadar olmam gerekiyor...

Tmm canım 22 aralık yapıyorum batını. :16:

kimse gelmediğine göre ikimiz bekleyecez bebişleri :27:

Tmm canım 22 aralık yapıyorum batını. :16:

kimse gelmediğine göre ikimiz bekleyecez bebişleri :27:
yaa evet nerde bu millet... gelsinler dolu dolu olsun burası :3:
ama beraberde bekleyebiliriz... Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin canım...

yaa evet nerde bu millet... gelsinler dolu dolu olsun burası :3:
ama beraberde bekleyebiliriz... Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin canım...

Allah Topiğimize Gelenlerin tümüne, 1 tane isteyene 1 tane, 2 tane isteyene 2 tane, 3 tane isteyene 3 tane, 10 tane isteyene 10 tane bebiş versin :52: :27: yeter heralde 10 tane :1:

"Önemli olan kadının yumurtlama dönemine yakın günlerde cinsel ilişkinin yaşanmasıdır. Her gece ya da gün aşırı seks yapılması, sonucu etkilemez. Adetleri düzensiz olan kadınlarda yumurtlama gününü tam olarak tayin etmek güç olabilir. O zaman vücut sıcaklığını ölçmek, işe yarayan bir işlem olabilir. Yumurtlamadan hemen sonra vücut sıcaklığı arttığı için adet dönemi test edilebilir. Bunu takiben 11 ila 17'nci günler arasında cinsel ilişkiye girildiğinde gebelik elde edilme olasılığı yükselir."

"Uzmanlar boşalma sonrasında 20 dakika yatakta kalmanın ve dizleri kırarak uzanmanın hamile kalma şansını arttırdığını belirtmektedir. Vücut ısısını arttıracak duş, sauna gibi seçeneklerden kaçınılmalıdır. Vücut ısısı arttığında spermler ölür."

"Henüz yataktan kalmadan, herhangi bir aktivitede bulunmadan ölçülen vücut ısısına “bazal vücut ısısı” denilir. Bazal vücut ısısı ölçümü hassas bir dereceyle yapılır. Bu ısı, yumurtlamanın hemen akabinde artar. Fakat vücut ısısı, geçirilen enfeksiyonlardan, uykusuzluktan, aktivitelerden etkilenebileceği için, sadece buna dayanarak yumurtlamayı belirlemek her zaman çok güvenilir olmayabilir. "

Son düzenleme:
GeLiNiM
24
06/01/2014
:31: :emir_bebek: :31:

Son düzenleme:
Amiin insaAllah :31:

Ben esime sigarayi azaltmasini soyledim ama ne kadar faydasi olur bilemem sonucta yillarin zehirini tasiyor icinde :(

Canım sende destek ol Bıraksın eşin sigarayı :50: Erkeğin sigara içmesi; sperm yoğunluğunun azalmasına, sperm hareketlerinin azalmasına, sperm sayısının azalması.na, spermin kadının yumurta hücresini delme yeteneğinin azalmasına ve sperm hücresinde DNA hasarının artmasına neden oluyor canım.. Tabi bunlar sadece konumuzla alakalı kısmı daha bir çok zararı olduğunu herkes biliyor,:18:
bırakmak çok kolay olmuyor ne yazıkki Rabbim eşine birakmayi nasip eder ins.

Son düzenleme:
Canım sende destek ol Bıraksın eşin sigarayı :50: Erkeğin sigara içmesi; sperm yoğunluğunun azalmasına, sperm hareketlerinin azalmasına, sperm sayısının azalması.na, spermin kadının yumurta hücresini delme yeteneğinin azalmasına ve sperm hücresinde DNA hasarının artmasına neden oluyor canım.. Tabi bunlar sadece konumuzla alakalı kısmı daha bir çok zararı olduğunu herkes biliyor,:18:
bırakmak çok kolay olmuyor ne yazıkki Rabbim eşine birakmayi nasip eder ins.

Yazdiklarini aynen esime soyleyecegim.. Cok istiyorum bende birakmasini.. Hem kendine hem bana hem cuzdanina zarar.. İlk evlendigimizde birakmaya calisicam filan diyodu ama artik oda yok.. İki gunde bir paket bitiriyor.. Belki baskalarina nazaran az iciyor sukur.. Ama yinede iciyor iste.. Bende insaAllah hamile kalirsam bebegin sagligi icin biraktirabilirim diye dua ediyorum ama bakalim basarili olacakmiyiz :26:

Yazdiklarini aynen esime soyleyecegim.. Cok istiyorum bende birakmasini.. Hem kendine hem bana hem cuzdanina zarar.. İlk evlendigimizde birakmaya calisicam filan diyodu ama artik oda yok.. İki gunde bir paket bitiriyor.. Belki baskalarina nazaran az iciyor sukur.. Ama yinede iciyor iste.. Bende insaAllah hamile kalirsam bebegin sagligi icin biraktirabilirim diye dua ediyorum ama bakalim basarili olacakmiyiz :26:

İnşaallah başarılı olursunuz canım.

Son düzenleme:
Back
X