bana da benzer şeyi yaptı. önce o kadar hevesli, daha görüşmeden bile pozitif düşünen, ses tonuma, bana binbir iltifat eden, tanıdıkça zekama ve tarzıma hayran kaldı. ben önceleri onun kadar hevesli değildim. dur bakalım ne olur bilinmez, göreceğiz tarzı yaklaşıyordum. hiç de öyle aman aman aşırı ilgi göstermedim, kafalarımız gayet güzel uymuştu sadece. gizemli bir tarafım vardı, o her konuda açıktı. ben hala gizemli takılmaya devam ediyorum o ayrı konu. ilk 1 ay kadar her şey süper, sanki benimle bir ilişkisi olsa dünyanın en mutlu insanı olacak havalarında. sonra ben de evet ya olabilir kafasına girdim, biz diye bişey olabilir moduna girdim ve bunu belli ettim bayağı. ondan sonra bi kendini geri çekmeler, yok benim işim çok yoğun ve karışık sana zaman ayıramıyorum bile, demeler. görüşelim dediğimde bakarız ederiz deyip görüşmemeler. benim söylediğim zamanda değil de onun dediği zamanda görüşmek vs. ben de kendi kendime diyorum ya madem zaman ayırmak istemiyorsun o zaman neden tanıştık, neden o kadar hevesli davrandın?
ve işin garibi ben birkaç gün kendimi geri çekmiştim hiç güzel bir hitap falan kullanmadım mesajlarımda, bazen cevap vermedim vs. o birden böyle güzel güzel hitaplarla konuşmaya başladı. deli midir nedir ama şu bir gerçek ki elde edemediğimiz ama elde etmeyi az da olsa istediğimiz şey bizden uzaklaşınca hakikaten ona olan tutkumuz artıyor. emin olun siz bu kişiyle ilişki başlatsanız, onun sevgisini kazansanız belki kısa bir süre hedefe ulaşma mutluluğunuz olacak ama sonrasında aynı istek sizde devam etmeyecek. belki de kabimiz bu kaosları seviyordur.
bence bunları bilerek yapıyorlar.