- 21 Kasım 2007
- 2.384
- 4.295
- 698
- 40
- Konu Sahibi ilknurum28
-
inşallah hepimzin bebişleri olur hayırlısıyla....
daa valla 3 4 kg vermem lazım yaww...
bitürlü başlayamadım poffff
bide folık asit içiyom inş. kilo felen yapmaz...
ssiz içiyonuzmu kızzz
hee gızz seni sorduuu okudunmuuubiraz lafladık bizde gız bacım işte evlii olunca öle oluyu valla meyveydi çaydı ....
yapmazsan gız bak yarından sona gelcem yemege
Vnm gune gittim yarında gidicem eeeee akşamda maç vardı giremedim bahtım çıktım telden girince eski sayfalarıda okuyamadımoy oy oyyy hicranımm gonyalımm yazyorm yazyorm nir yazmadn gızz sn bugünnnnn
gece geceee ne kısırı beaaa
yoldan çıkarırsınız insanı...
Meraba kızlar ben de katıldım aranıza :))
slm arkadaşlar... ben ilknur...bu topiği arkadaşlarım yasakhayal ve hamil ile birlikte açıyoruz...herkes bu dünyada özgürdür nasıl konuşacağını nasıl davranacağını insanların keyfine göre değiştiremez. onun için bu tür kişiler inat bu sayfamızı açma kararı aldık... herkesin dileği sağlıklı ve hayırlı bir bebeğinin olmasıdır ve bu topiğimizde birbirimize sahip çıkıp yasaksız yalansız herşeyizimzle bütün doğallığımızla dertlerimize ortak olalım...bu dünya ölümlü ...insanları kırmaya üzmeye değmez ...her ne kadar sanal olsada buraya yazanlar İNSAN...herşeyden önce buna saygılı olunması gerektiğini düşünüyorum isteyen istediği şivede konuşabilir kendinizi kasıp farklı karaktere bürünmenize gerek yok burası rahat olabileceğiniz bi topic ...rabbim isteyen herkese yavrularını nasip eder inşallah... ....
ve son olarakta' HATIRAM OLSUN ' diyorum...
Gel kız gel bütün topici topla gel süper kısır yaparim
Vnm gune gittim yarında gidicem eeeee akşamda maç vardı giremedim bahtım çıktım telden girince eski sayfalarıda okuyamadım
anladım bacım tebrik edem fener yenmişşşş anam burada bjk li olan yokmu beee :18::18::18:
Gel kız gel bütün topici topla gel süper kısır yaparim
Vnm gune gittim yarında gidicem eeeee akşamda maç vardı giremedim bahtım çıktım telden girince eski sayfalarıda okuyamadım
hoşgeldnn bacıııııımmmmm gel bende bi öpimmmm
anladım bacım tebrik edem fener yenmişşşş anam burada bjk li olan yokmu beee :18::18::18:
valla misafirlğe gitmekte ,misafirin gelmeside
çok feci oluyo kendimi kontrol edemiyorum yaff
ne pis boğazlıyım
gız ne bjk si ben gs ya gurban olayım gariiiiiiiii
süper oldu çok heyecanlı bi maçtı benim ki bagiracam diye bu yerlerini yırttıbütün apartman ayağa kalkti ben ağzını kapattim bagiriyo diye
gız ne bjk si ben gs ya gurban olayım gariiiiiiiii
süper oldu çok heyecanlı bi maçtı benim ki bagiracam diye bu yerlerini yırttıbütün apartman ayağa kalkti ben ağzını kapattim bagiriyo diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?