Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

kız şimdi bütün arkadaşlar uyuyo yarın hepsiyle tanışırsın gariiiiiii aynurla ben topiğim sahibiyizzzz hayal de var arkadaşimiz daha cok yaniiii dertlerimizi anlatıyoz senin derdin ne bacımmmmmm

derdımm bebegımm olmyorrr uzuluyorum dertlesmeye ggeldmm

kız şimdi bütün arkadaşlar uyuyo yarın hepsiyle tanışırsın gariiiiiii aynurla ben topiğim sahibiyizzzz hayal de var arkadaşimiz daha cok yaniiii dertlerimizi anlatıyoz senin derdin ne bacımmmmmm

ilknur dicektim aynur degil canım yalnış oldu ilknurum kzcak bana yine afffffettttt ilknurum

goguslerımde batmalar varr uclarıı dıken gıbı batıyorr akıntılarımm cokk oluyorr çısımı yapıyrum gıbı hıssedıyorum kasıklarım batısıyr test yapsam cıkarmıkııı

goguslerımde batmalar varr uclarıı dıken gıbı batıyorr akıntılarımm cokk oluyorr çısımı yapıyrum gıbı hıssedıyorum kasıklarım batısıyr test yapsam cıkarmıkııı

gız hamilelik belirtilerinde var bunlar ama yinede adeti bekle istersen ay bende heycanlandım şindi gızzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…