Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

Bende ondan yapcam hehehehe

gıızz dideemimm gıcııı napnn bakmmmm gız sen çalşyon mu yoksam benim gibi ev kadını bayanı mısınbide hanımı mısın

Son düzenleme:
Ev kadını bayanı hanımıyım guzum :)))

bende ev hanımı ev kadını ev bayanı ütücü çamaşırcı bulaşıkçı temizlikçi garson ahçıı falan fina yani ev hanımı olunca hepsi oluon ama ben çalşmak istyorm yaanormalde ben halk oyunları öğretmenym ama burada yapamyorm mesleğimi aslında en sonunda ekip kurcktm ama kapandm yani tesettüe gişrdm sonrada vazgeçtm ooffff of

Bende kasiyerlik yaptım canım avmde çalışmak çok güzel bisey benim kocis istemiyor uffff ama bazende diyorum çalışırken evin işine yetişemem die koca parası yiyip oturuyorum senim tesetturun engel mi çalışmana canım yine hocalık yapabilirsin ortmenim

aslına bakarsan bacımm engele deill ama yaşadğm şehir küçük insanların ön yargıları ön plandaa o yüzden yani diyeckleri şuu bak bakk hem kapalı hemde oynuo derler o nedenle burda yapamam benm kendi memleketm ya da başka büyük şehir ön yargılarndan arnmş azda olsa arnmş bi memleket osa yapablrm

Anladım canım yaa üzüldüm(( ben su an düşünmüyorum çalışmayı

Aynen bizim burasıda küçük yer ve dedikoducu bu toplum var sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…