- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #1.161
ohhh ohh marifetli geliinnnngızzz tavuk yok şimdi yarın yaparm ou bizimkilerde gelecek yaaa... nese yaa kendime göre ayarlm garnım acıktı gııızzzz annemlerde gelince gece onlara kahvaltı türü bişiler hazırlarm yemek ağır gelir gece yeninceeee
sen olsaydın zaten sabah iyiki yokmuşşun laz damarın tutardı yine
gız napıyon bi bakim dedim gelmiş yine sezerim kaçırdim gariiiiii çıkcam yine yemek vaktiiiii ilknurum çok öptümmmmmmmmm
burdaymm gıcııı nbr gonyalıımmmm hoşgeldnnnnKislarrrrrrrrrrr nerdesiniz
burdaymm gıcııı nbr gonyalıımmmm hoşgeldnnnngel bi öpimm sniii
gıızz dideemimm gıcııı napnn bakmmmmgız sen çalşyon mu yoksam benim gibi ev kadını bayanı mısın bide hanımı mısın
Hb noruyum kis sıkıldım tvde bisey yok op op bende opimmmm mckkkkk
Ev kadını bayanı hanımıyım guzum :)))
öp benii öpp öpp öppppgızzz gonyalııımm sen napn çalşyun mu ev hanımı ev kadını yoksam ev bayanıu mısın
Mucuk mucuk mucuk
Ev hanımı ev kadını ev bayanıyım
bende ev hanımı ev kadını ev bayanı ütücü çamaşırcı bulaşıkçı temizlikçi garson ahçıı falan fina yani ev hanımı olunca hepsi oluonama ben çalşmak istyorm yaa normalde ben halk oyunları öğretmenym ama burada yapamyorm mesleğimi aslında en sonunda ekip kurcktm ama kapandm yani tesettüe gişrdm sonrada vazgeçtm ooffff of
bendensn o zamann bacıımmmmmbende benzemez kimse sanayı izlyorm valla komiğe benzyu bakallm nasıl bişi
Bende kasiyerlik yaptım canım avmde çalışmak çok güzel bisey benim kocis istemiyor uffff ama bazende diyorum çalışırken evin işine yetişemem die koca parası yiyip oturuyorum senim tesetturun engel mi çalışmana canım yine hocalık yapabilirsin ortmenim
Aynen bende canım geçen sezon stardaki çok güzeldi bu ekip zayıf bence
seyfi dursunoğlu çookk komik yavvvvv
bende ev hanımı ev kadını ev bayanı ütücü çamaşırcı bulaşıkçı temizlikçi garson ahçıı falan fina yani ev hanımı olunca hepsi oluonama ben çalşmak istyorm yaa normalde ben halk oyunları öğretmenym ama burada yapamyorm mesleğimi aslında en sonunda ekip kurcktm ama kapandm yani tesettüe gişrdm sonrada vazgeçtm ooffff of
aslına bakarsan bacımm engele deillama yaşadğm şehir küçük insanların ön yargıları ön plandaa o yüzden yani diyeckleri şuu bak bakk hem kapalı hemde oynuo derler o nedenle burda yapamam benm kendi memleketm ya da başka büyük şehir ön yargılarndan arnmş azda olsa arnmş bi memleket osa yapablrm
Aynen bende canım geçen sezon stardaki çok güzeldi bu ekip zayıf bence
seyfi dursunoğlu çookk komik yavvvvv
Orenk katıyı sadece umit ve ugur aslan cok güzeldi
Aynen bizim burasıda küçük yer ve dedikoducu bu toplum var sinir oluyorum
Orenk katıyı sadece umit ve ugur aslan cok güzeldi
öyle insanlarda nefret edyorm hemde çoookkkkko yüzden burdan kimseyle görşmyorm eşimin akrabalarının hiçbieiyle hatta görmcemle bile zaten görümcem dengezisin teki akıl hstası birazcık nefret edyorm hpsndeenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?