arkadaslar ben bebegimi tasiyici gen hastaligi yüzünden kaybettim ismi epidermolysis bullosa(kelebek hastaligi) benim gibi bebegi rahatsiz dogmus yada tasiyici arkadaslar yazmanizi istiyorum yardima ihtiyacim var. lütfen....
Öncelikle başınız sağolsun çok üzüldüm.rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.hastalığı iki gün önce bi çocuk kanalında izledim yumurcak tv de gece yarısına dığru.böyle bi çocuğun belgeselini yapmışlar çok etkilendim çektiği acılar dayanılmazdı çocuğun...bi tür deri hastalığı(aynı hastalıktan bahsediyoruz heralde çünkü ordada kelebek hastalığı deniyordu)çocuk mumya gibi tamamen sarılmıştı mikrop kapmaması için..bilgim sadece bu kadar .allah sabırlar versin sizlere...
Başın sağolsun.Aynı belgeseli ben de izledim.Gerçekten çok zor bir hastalık.Hem bakana hem çocuğa çok zor.Anne için de çocuğunu öyle görmek ne acı vericidir.Çocuğunun bütün vücudunu sargı bezleriyle sarıyodu.İnşallah çözümü olan bir hastalıktır.Bazı gen hastalıklarında pgt yönteminin işe yaradığını duymuştum ama bunda yarıyomudur bilemiyorum mutlaka araştırmışsındır.İnşallah zamanı gelince sen de sağlıkla kavuşursun bebeğine.
Başın sağolsun.Aynı belgeseli ben de izledim.Gerçekten çok zor bir hastalık.Hem bakana hem çocuğa çok zor.Anne için de çocuğunu öyle görmek ne acı vericidir.Çocuğunun bütün vücudunu sargı bezleriyle sarıyodu.İnşallah çözümü olan bir hastalıktır.Bazı gen hastalıklarında pgt yönteminin işe yaradığını duymuştum ama bunda yarıyomudur bilemiyorum mutlaka araştırmışsındır.İnşallah zamanı gelince sen de sağlıkla kavuşursun bebeğine.
saol canim.evet hem anneye encokda cocuga zor.pgt isini arastirdim yarari var ama %100 deil.karar veremiyorum.ya normal yolla tekrar denicem yana karar verip pgt yaptiracagim.korkuyorum ayni seyleri tekrar yasamakdan.amin canim insallah kavusurum bebegime.