Genart da Tedavi olacaklar burada buluşalım

bende 2.denememı genartta yaptırdım sonuc dusuk yaptım ama 3.yude orda yaapıcam cok memnun kaldım

Bende genartlıyım kızlar ben artık üye oldum artık git gel. Belki sizlerle görüşüyoruzdur orda ama tanımıyoruz birbirimizi .herkese başarılar

HAyırlı olsun arkadaşım. Bende genart da tedavi oldum cumartesi yumurtalarım toplandı. Dün aradılar 14 yumurtadan 5 tanesi iyi durumdaymış 3 tanesinin durumu iyiymiş bugün akşam tekrar arayacaklar haber bekliyorum yarın transfer için.

arkadaslar genartta ozel hasta olarak tedavi olan varmı benim ssk hakkım bitti de fiyatlar nasıl merak ediyorum

bendede pgt var allah bize sabır versin bu kadar para nasıl odenecek bilmiyorum o dedigini hic bilmiyorum
ama pazarlık yaparsak fiyatlardan haberimiz olsun ki birbirimizden en ucuz rakama yaptırabilelim beraber

bendede pgt var allah bize sabır versin bu kadar para nasıl odenecek bilmiyorum o dedigini hic bilmiyorum
ama pazarlık yaparsak fiyatlardan haberimiz olsun ki birbirimizden en ucuz rakama yaptırabilelim beraber
pgt sadece birinde olursa 1000 dolar. Tüp bebek de ilaçlarla beraber 5.000 ytl
dediler. Erkekde pgt yapılırsa 1000 dolar da

ben ilkini tanıdık vasıtasıyla 2.500 e yaptırdım. Ikincide pgd ayrıca 750 dolar verdim. Ikisi de tutmayınca merkez değiştirdim. Pazarlık edin arkadaşlar düşerler....

bende gecen denememden kalan ilaclarım var yetecek kadar ama tup bebek ve genetık tanı ıcın konusucam merkezle
bide zaten vucudum cok yoruldu 2 kere ust uste deneyınce dinlenmem sart :(

bende gecen denememden kalan ilaclarım var yetecek kadar ama tup bebek ve genetık tanı ıcın konusucam merkezle
bide zaten vucudum cok yoruldu 2 kere ust uste deneyınce dinlenmem sart :(
Canım bende cumartesi günü görüştüm. genetik tanı konusunda iyi olduklarını düşünüyorum.

Back
X