Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diğerlerini Ankara ünv.tıp fak. yaptırdımallah yardımcın olsun canım digerlerini nerde yaptırmıştın....
Ben bugün Genart da görüşme yaptım. hayırlı ile 6.micro ya başlıyacağımz
biz hepsini özel yaptıracağız. Size ne kadar mal oldumerhabalar canım çok iyi karar vermişsin bende 4. orada yaptırdım çokta memnun kaldım inşallah sonucuda 6 aralıkta, hayırlı sonuç alırımda dahada iyi olur
biz hepsini özel yaptıracağız. Size ne kadar mal oldu
Benim de ssk hakkım bitti. Hepsi özel olacak. Birde PGT uygulanacak. PCSİ nedir onun hakkında bilgisi olan varmıarkadaslar genartta ozel hasta olarak tedavi olan varmı benim ssk hakkım bitti de fiyatlar nasıl merak ediyorum
pgt sadece birinde olursa 1000 dolar. Tüp bebek de ilaçlarla beraber 5.000 ytlbendede pgt var allah bize sabır versin bu kadar para nasıl odenecek bilmiyorum o dedigini hic bilmiyorum
ama pazarlık yaparsak fiyatlardan haberimiz olsun ki birbirimizden en ucuz rakama yaptırabilelim beraber
bendede pgt var allah bize sabır versin bu kadar para nasıl odenecek bilmiyorum o dedigini hic bilmiyorum
ama pazarlık yaparsak fiyatlardan haberimiz olsun ki birbirimizden en ucuz rakama yaptırabilelim beraber
Sendemi Genart'a yaptırdınben ilkini tanıdık vasıtasıyla 2.500 e yaptırdım. Ikincide pgd ayrıca 750 dolar verdim. Ikisi de tutmayınca merkez değiştirdim. Pazarlık edin arkadaşlar düşerler....
Canım Genartta ilaçları da kendileri alıyorlar. Bu konu hakında tecrübesi olan varmıben bu sefer pazarlık etmeye mecburum zaten yoksa 1-2 yıl beklemem gerekecek
Canım bende cumartesi günü görüştüm. genetik tanı konusunda iyi olduklarını düşünüyorum.bende gecen denememden kalan ilaclarım var yetecek kadar ama tup bebek ve genetık tanı ıcın konusucam merkezle
bide zaten vucudum cok yoruldu 2 kere ust uste deneyınce dinlenmem sart![]()