kızlar bende tup bebeğe başlıyacağım ankarada oturduğum için buradaki merkezleri araştırıyorum. şimdilik 2 merkez gezdim ikisinden de hiç memnun kalmadım. ilk olarak anatolyaya gittim bana çok soğuk ve ticari geldi açıkçası hiç ısınmadık ne ben ne kocam, sonra hş klinike gittik hakan şatıroğlu ile görüştürüldük. Açıkçası oradan da memnun kalmadık (yoksa ben demi bir sorun var diye de düşünmedim değil :))) ) gittiğimizde in cin top atıyordu, doktor prof olmasına rağmen pek güven vermedi. Bizim sorunumuz erkek infertilitesi benim herşeyim normal çıktı tahlillerimden. Buradaki forumlardan takip ettiğim kadarıyla hş klinik herkesten histereskopi istiyor diye duymuştum. Bana da lafını ettiler halbuki dediğim gibi bende bir sorun yokken ne histeroskopisi???? fiyatları güya indirmişler ama histeroskopi ile sanırım dengelemeye çalışıyorlar, bu durum bize hiç etik ve güvenilir gelmedi. Şimdi dolanmaya devam edicez eşim şimdiden sıkıldı bu işten en azından ben tek dolaşayım diyorum. Forumlardan okuduğum kadarıyla en cok tercih edilen merkez Genart burayı sonamı bırakayım bilemedim bakalım Genart içimi ısıtabilecek mi? :))