Genç arkadasınıza yol gösterin :/

bende bu babaları anlamıyorum. yahu sen evlenirken çok mu mükemmeldin ee baba demek geliyor içimden. ne olacak 9 yaştan birşey mi ki.
sıkma canını ve sakın baban hayır diyor d,ye arkadaşını bırakma. sonuçta sen babanla ölene kadar yaşamayacaksın o sevdiğin adamla yaşayacaksın. annenler tüm sizi destekleyenler girer araya el birliği ile ikna edersiniz biraz küser darılır alışır sonra. ah be babalar yapmayın ne olur. sevenleri ayırmak yakışmaz.

bence erkek arkadaşın, madem 9 yaş büyükmüş senden,
babanla tanışmak için tek başına çıksın karşısına. uygun bir ortamda ve zamanda.
yaşının olgunluğunu cesaretini ve kararlılığını göstersin.
babanın güvenini kazanır. kızını emanet edeceği adamı bu şekilde tanıması iyi olabilir.
çocuk gibi başkalarının olayı halletmesini beklemesin. kendi işini kendisi halleden biri olsun babanın gözünde.
yalnız 20 yaşında evlilik yanlış bence. iyi düşün.

Karşısına çıktı o babamın.. Ama babam direk kaçtı kalabalıgın arasına girdi ve izini kaybettirdi.. Yoksa konuşcaktı herşeyi anlatıcaktı uygun bir dille.. Babam bu tür şeylere karşı,insanlardan kaçar .. Bana dediği ise ' elin oğlunu benim yanıma ne getiriyorsun konuşmam ben ortada bişi yok kendi kendine gelin güvey olma ' ...
Ortada bişi olması için konuşman gerek dedim..Ama halen karşı...
2 seneye kadar evlilik düşünüyoruz zaten okulum bitince 22 de yani.. Önemli olan yaş değil bence olgunluk ve kendine güven.. Evlilikte bunlar önemlidir diye düşünüyorum.

bende bu babaları anlamıyorum. yahu sen evlenirken çok mu mükemmeldin ee baba demek geliyor içimden. ne olacak 9 yaştan birşey mi ki.
sıkma canını ve sakın baban hayır diyor d,ye arkadaşını bırakma. sonuçta sen babanla ölene kadar yaşamayacaksın o sevdiğin adamla yaşayacaksın. annenler tüm sizi destekleyenler girer araya el birliği ile ikna edersiniz biraz küser darılır alışır sonra. ah be babalar yapmayın ne olur. sevenleri ayırmak yakışmaz.

Onu babam istemiyor diye 1 kez bıraktım en büyük pişmanlığım oldu.. 3 ay onsuzlukta nefes alamadım.. Daha sonra barıştık anladım ki tek istegim oydu.. Bundan sonra ilişkimin arkasındayım.. Olgun olması benim için avantaj bence,onun için de öyle..
İkna olcak gibi değil hele ki halamlar araya girerse daha kötü olur..
Ama umarım ikna olur..Tek temennimiz bu..
Desteğiniz için teşekkür ederim .. :)

Back
X