genç cicii taze evliler bi sorum olucak :)

bende yaa ayıcıklı pijamalrı giyip battnye altına girerim direk. annem çeyizine koyucam bunu der hep :1::1: hatta çok üşürsem bide yaağıma sıcak su torbası koyuorm ohh elimede kuruyemiş :1::1:

Ben üşümeme rağmen çok dikkat etmiyorum kendime
Patik sevmem, her oda da bi terlik unuturum :1:
Eşim bazen terliksiz gezme hasta olursun der :17:
Kansız olduğum için çekirdekli kuru üzüm çok tüketmeliymişim
Ama ben cips tüketiyorum daha çok :17::17:

bu botlardan bende istiorum yaa çeyimize 3 4 tane almak istiyorm renk renk aslnda fiyatları felan nekadar hiç sormadım ben ? güle güle giy bu arada ayacıklarını sevsinler :1::1:
sağol canım :)bencede al patikleri giymiyorum artık ben bunu 10 tlye aldım ama marka olanlar 25 30 arası ;)

Ay o ev botu ne kadar tatlı öyle bende çeyizime alıyım üç beş tane bari fiyatıda süper :))
Kızlar o zaman yazın tüm seksiliğimizi gösterip kışında kabugumuza cekilecez galiba :37:
Allah tan düğünüm yazın olacak
:1:

Ben evliyim şahsen :1:
Ama rahatıma da düşkün olduğumdan Bihter Ziyagil gibi dolaşmıyorum evde :1:
Hem onun gibi rahat değilim yani, işten çık trafiği soğuğu çek eve git yemek yap ohooo.. :8:

:1: şık oldu da noldu kaptılar bihteri
ayıcıklı pijamayla gezseydi bunlar başına gelmezdi :37: :9:

bizimki bana bakımlı ol der. arkasından (kendi evde eşofmanla içlikle gezer:52:) sen niye bakımlı olmuyorsun derim diye. bir yere gittiğimizde benden önce sana bakarlar o yüzden senin daha bakımlı olman lazım der benim minik uyanığım :1:

bizimki bana bakımlı ol der. arkasından (kendi evde eşofmanla içlikle gezer:52:) sen niye bakımlı olmuyorsun derim diye. bir yere gittiğimizde benden önce sana bakarlar o yüzden senin daha bakımlı olman lazım der benim minik uyanığım :1:

Sende deki evet bana bakarlar, bir de yanındakine bak :25: derler ama sonra :27:

Ay o ev botu ne kadar tatlı öyle bende çeyizime alıyım üç beş tane bari fiyatıda süper :))
Kızlar o zaman yazın tüm seksiliğimizi gösterip kışında kabugumuza cekilecez galiba :37:
Allah tan düğünüm yazın olacak
:1:
al canım aslında çeyiz patik ve çorapları hepsinden sıcak tutuyor ama olmuyor işte anla:)

Back
X