- Konu Sahibi pambukmelek8788
Şey yap Ziyagil gibi bi yere gelin gidemeyeceksin malum
Hamarat bi damat bul
Başım ağrıyo, trafikte midem kalktı, buz tuttum deyince yemeği o yapsın bari![]()
dogru valla

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şey yap Ziyagil gibi bi yere gelin gidemeyeceksin malum
Hamarat bi damat bul
Başım ağrıyo, trafikte midem kalktı, buz tuttum deyince yemeği o yapsın bari![]()
dogru vallasende aşkı memnuda oynayan karekterlerden birisi gibi hepsinide biliyon valla
![]()
![]()
Sen tavsiyemi unutmaçok işe yarar bak ciddiyim
Benim Adnan aradı, yumuşak A ile AdnanÇıkıyoruz
![]()
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar
boşverin hanımlar
satenlerle evde dolanıp üşütürsünüz
doktor doktor gezince adam ''ne veremli kadın almışım'' der bu defa
giyin patikleri içlikleri hırkaları oh miss![]()
doğru diyorsun erkeklere yaranılmaz en iyisi kendi keyfne bakacaksın![]()
çok tatlıymış:)canım bu marka olanlardan mı yoksa diğerlerinden miminnie bak benimkide böyleEki Görüntüle 600229
çok tatlıymış:)canım bu marka olanlardan mı yoksa diğerlerinden mi
:)çok güzel ama ....güzel olması için marka olması gerekmez sadece aynından bulabilirmiyim diye sordum12 buççuk tl canım marka kim ben kim![]()
:)çok güzel ama ....güzel olması için marka olması gerekmez sadece aynından bulabilirmiyim diye sordum
doğru yeremi konu açtım bilemedim ama:) belki saçma diyebilirsiniz ama aklıma takılan ufak bişeyi büyütmek gibi bi sorunum olduğu için ne takılsa sitelerde paylaşmak istiyorum tecrbeli bayanlarla:)
Kızlar ßen sürekli sıcak kalabilmek için içiime hep tayt eşofman vs bişiler giyiorum kıyafetlerim hep kat kat oluyor.. saçlarım çok yıpranık gldiyse gözüme fön felan çekmiorum ama toplamamda öyle dağınık kullanırım nedense hoşuma gidiyor:)))) gittiğim yerlerde ayağıma patik felan alırım hep.
yani bunun gibi şeyler. sorumda şu bu tarz şeyler evlenince eş tarafından nasıl karsılanır sizce.. elbette her erkek farklıdır ama nebiliyim genel olarak düşünceleriniz neler. yani bi çorap giymemi patik yerine terlik giymem saçlarımı salaş kulanmak yerne güselce toplamam mı gerekir illaki zamanla eşim pasval , eşi deil annesi gibi mi görmeye baslar. yoksa bu tarz şeylere takılmaz sadece dış görünüm ve yatak odasımı onun ilgi alanına girer![]()
esine gore degisir de bunu sen kendi esinden anlayacaksin./
benimki mesela hic sevmez surekli miniyle gezmemi ister seksi kiyafetlerle dolasmami ister ama o tarzdan uzagim ben. zamanla anladim bigun patladi bana
ben seni icerde de kapali olmani gormek istemiyorum dedi
o kadar cok makyaj malzemem var ki en ince detayina kadar.. bazilari nereye surulur bilmem yani o derece...
icimden gelir alirim ama kullanamiyorum... o maya yok o tarz yok...
bi kere esim baya patladi ofkelendi olmaz boyle suslen puslen dedi
ben de aglamistim.. neyse gidip mini falan baya bi guzel seyler aldim.. elbiseler falan.. sonra esim soka girdi... ben de tabii inanamadim kendime... cok degisik gorunuyordum olumlu bir sey ama...
360 derece donuyorlar valla dene bence... bazi seyleri yapmamiz lazim yoksa maalesef isler bozuluyor...