- Konu Sahibi pambukmelek8788
-
:))) gıtmez gıtmez ınşallahh
Hangi erkek kadınsı,sürekli bakımlı ve seksi gözüken bayana hayır der ki...
Nasıl ki biz bayanlar onları her daim karizmatik jilet gibi görmek istiyorsak onlarında hakkı:)
Bence çoğu erkek bu beklentide ama istisnalar var kimisi bayanı yormak istemez
kimisi beceremediğinden,erkek doğal kalsın bari der:)
kimi doğal salaş haliyle daha güzeldir
kimi erkek kıskançlığından v.s istemez
Ama büyük çoğunluk tabi ki evde full time bir bayan ister,bekler:)
konun çok cici,hoşuma gitti okurken:))
aklıma şu geldi,adam soymaya kalksa yarı yoldan dönecek lahana gibi giyinme bence:)
belki hoşuna gider adamın matruşka gibi iç içe, en sonunda ne çıkacak der merak eder belkii
valla gene eşofmanlarımı giyiyorum. zatn ben süslü püslü kotla falan oturamam. sadece birazdaha saçıma başıma dikkat ediyorum okadar.böyle daha ii oluyo benden sölemesi
aynen bende önceden herşei abarttığım için şmdi hiç bişiei istemiyor canım bu yüsdende sorun olurmu diye merk ettim:) demekkii az çok oluyor
konun çok cici,hoşuma gitti okurken:))
aklıma şu geldi,adam soymaya kalksa yarı yoldan dönecek lahana gibi giyinme bence:)
Yapı ile alakalı bu
Kimisi kokoş olmayı sever her zaman, kimisi ise rahat olmayı
En güzeli ortası bence
Yüzünü yıkadığında dağlar kadar fark olmamalı mesela( makyaj çıkınca )
Bir de zaten az çok belli olur yani
Senin tarzını önceden bilir karşındaki kişi
Benim saçım dümdüzdür ve toplama alışkanlığım yoktur
İşe giderken belki uyku hali uçlarından bir iki tane yan yatmış kısımlarını düzleştiririm
Saç toplamaya hiç alışamadım, baş ağrısı oluşuyo.. Mutfak harici toplamam..
Dışardaki ve evdeki halim arasında pek fark yoktur yani, rimel dışında da birşey kullanmam..
Evde elbette rahat giyinirim
Kansız olmama rağmen tek çorapla gezdiğim olur , eşim ardımdan terlik gezdirir
Benim böyle olduğumu bilerek evlendi yani eşim, bi ton makyajla görmemiştir beni düğünde bile sade yapın diye tutturdum
Beklentisini yüksek tutmamıştır kanımca
Öylesi erkekkler gercekten bir arkadas yazmis avucunu yalasin.
Kadin da bir insandir bir obje degildir.
Dogal olarak kadininda kendini iyi ve kötü hiss ettigi yorgun ve dinamik oldugu günleri vardir.
Ben 6 aylik evliyim.
Kimi zaman özenliyimdir kimi zaman kendimi birakirim.
Ve esimden bir kez olsun neden söylesin yada neden böylesin sözünü duymadim.
Zira kendisi de bir gün jilet gibidir bir gün gelir tam tersi olur.
Yani hayal dünyasinda yasamasin hic kimse.
Eger ciftler bir birlerini seviyorlarsa her hallerini kabul ederler ve her hallerinde bir cekicilik bulurlar.
Dedigim gibi kadin da bir insandir sürekli tam takir cazibeli görünmesi gereken bir obje degildir.
şuan pek tepki vermiyorsa evlenincede vermez yani
belki hoşuna gider adamın matruşka gibi iç içe, en sonunda ne çıkacak der merak eder belkii
ben çalıştığım için eve gelince tayt filan giyiyorum. patik ve saçlar tepede toplu..ama yazları çalışmadığım için eşim gelmeden mini mini etekler giyiyorum, makyaj saç gayet yerinde, topuklu ayakkabımı da çekiyorum altına:))) böylelikle kışın neden böylesin diyemiyor.
Biz işten gelir gelmez eşofman giyiniyoruz
Gün boyu yeterince rahatsız şeylerle durmuşuz, İstanbul trafiğinde ve bu karda tıngır mıngır eve varmışız zaten
Ben saçımı sadece mutfakta toplarım demiştim ya, o da Ayşecik gibi iki kuyruk yapıyorumhatta bu smileydeki gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?