genç cicii taze evliler bi sorum olucak :)

valla gene eşofmanlarımı giyiyorum. zatn ben süslü püslü kotla falan oturamam. sadece birazdaha saçıma başıma dikkat ediyorum okadar. böyle daha ii oluyo benden sölemesi

konun çok cici,hoşuma gitti okurken:))
aklıma şu geldi,adam soymaya kalksa yarı yoldan dönecek lahana gibi giyinme bence:)

Yapı ile alakalı bu
Kimisi kokoş olmayı sever her zaman, kimisi ise rahat olmayı
En güzeli ortası bence
Yüzünü yıkadığında dağlar kadar fark olmamalı mesela ( makyaj çıkınca )

Bir de zaten az çok belli olur yani
Senin tarzını önceden bilir karşındaki kişi

Benim saçım dümdüzdür ve toplama alışkanlığım yoktur
İşe giderken belki uyku hali uçlarından bir iki tane yan yatmış kısımlarını düzleştiririm
Saç toplamaya hiç alışamadım, baş ağrısı oluşuyo.. Mutfak harici toplamam..
Dışardaki ve evdeki halim arasında pek fark yoktur yani, rimel dışında da birşey kullanmam..
Evde elbette rahat giyinirim
Kansız olmama rağmen tek çorapla gezdiğim olur , eşim ardımdan terlik gezdirir

Benim böyle olduğumu bilerek evlendi yani eşim, bi ton makyajla görmemiştir beni düğünde bile sade yapın diye tutturdum
Beklentisini yüksek tutmamıştır kanımca

Son düzenleme:

Öylesi erkekkler gercekten bir arkadas yazmis avucunu yalasin.

Kadin da bir insandir bir obje degildir.

Dogal olarak kadininda kendini iyi ve kötü hiss ettigi yorgun ve dinamik oldugu günleri vardir.

Ben 6 aylik evliyim.

Kimi zaman özenliyimdir kimi zaman kendimi birakirim.

Ve esimden bir kez olsun neden söylesin yada neden böylesin sözünü duymadim.

Zira kendisi de bir gün jilet gibidir bir gün gelir tam tersi olur.

Yani hayal dünyasinda yasamasin hic kimse.

Eger ciftler bir birlerini seviyorlarsa her hallerini kabul ederler ve her hallerinde bir cekicilik bulurlar.

Dedigim gibi kadin da bir insandir sürekli tam takir cazibeli görünmesi gereken bir obje degildir.

Son düzenleme:
ben çalıştığım için eve gelince tayt filan giyiyorum. patik ve saçlar tepede toplu..ama yazları çalışmadığım için eşim gelmeden mini mini etekler giyiyorum, makyaj saç gayet yerinde, topuklu ayakkabımı da çekiyorum altına:))) böylelikle kışın neden böylesin diyemiyor.

Biz işten gelir gelmez eşofman giyiniyoruz
Gün boyu yeterince rahatsız şeylerle durmuşuz, İstanbul trafiğinde ve bu karda tıngır mıngır eve varmışız zaten
Ben saçımı sadece mutfakta toplarım demiştim ya, o da Ayşecik gibi iki kuyruk yapıyorum hatta bu smileydeki gibi

aynen bende önceden herşei abarttığım için şmdi hiç bişiei istemiyor canım bu yüsdende sorun olurmu diye merk ettim:) demekkii az çok oluyor

Onunda mutlaka payı vardir. Birde hevesini aliyorsun vs. Ama esortmanlar cok rahat
Ayrica eşim evlenmeden, doğal halini ve esortmanlarla seni görmek cok guzel demisdi. Bilinç altıma girmişti, nasıl olsa adam beni beyeniyor her halimle diyince, bende keyfime Bakdim:d

Birden demezsinmi, hocanın dediğini unutunmu diye? Birde ne gerek varsa, bir kere çıktığımızda bana 2,3 defa tekrarlayip süslen dedi:s nasıl sınır olmuştum:d

Hayır, simdi onunla iken süsleniyorum ama ise giderken askıya alıyorum. Neden guzel yüzümü yıpratayım makyajlarla ama değilmi:d

konun çok cici,hoşuma gitti okurken:))
aklıma şu geldi,adam soymaya kalksa yarı yoldan dönecek lahana gibi giyinme bence:)

hahaha evden çıkarken hep annemle öle şakalşrz biliomusun adamın biri Allah korusun tcvs etmeye kalksa sıkılıp bırakır yok cnmmm ya okadarda diil gece zaten rahat giyinirim okadarda zora sokmam

şuan pek tepki vermiyorsa evlenincede vermez yani

tabiki evde de dikkatli olman gerekicek :) bi empati kurmayı dene, o yakışıklı saçı başlı yapılı, üstü başı pırıl pırıl mis gibi kokan sevgilin gidip evlenince kendini salsa, saç sakal gezse, salaş giyse eşofmanına çorabını soksa otursa sen onu arzular mısın Düğüne gidiyor gibi olmaya gerek yok ama her zaman bakımlı ve düzenli olmak iyidir. Hem sadece eşin için değil, insan kendisine de güzel görünür. Ben mesela güzel giyinip oturuyorsam evde, koridordan geçerken aynaya takılınca gözüm ay ne güzelimmm diyorum Saçımızın yünüyle, dizlenmiş pijamayla oturup eşlerin bizleri seksi bulmasını bekleyemeyiz dimi sonra gelip burda eşim bana yanaşmıyor diye yazmak zorunda kalmayın

Niye hep kadın bakımlı olmalı, bilmem tahrik etmeli filan gibi düşünülüyo ben bunu anlamıyorum
Erkekler çok bakımlı da sanki ki bence nasıl olursan ol etkilenecekse etkilenir erkekler

Onlar çalışıyor da biz çalışmıyor muyuz, onlar yoruluyor da biz yorulmuyor muyuz
Şu kadınlığını kullan cümlesini de hiç anlayamacağım mesela

Arada olur ama sürekli de şuh kahkaha ve geceliklerle, fönlü saçlar manikürlü ellerle nasıl olunabilir ki
Ancak Ziyagillerin gelini olmak lazım
İş güç bir şey olmamalı, yemeği aşçılarımız yapmalı, temizliği hizmetçiler, gezip tozup alışveriş yapınca yorulunca da eve kuaför çağırmalıyız

ağzına sağlık gelinim

mevsimle dengeyi sağlıosun yani güzeeel

çok tatlısın yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…