- 24 Eylül 2011
- 2.259
- 14
- 158
- Konu Sahibi pambukmelek8788
-
bende evde hep pijamalarla falan dolaşırım kışın makyaj falan yapmam ama yazın kısacık şortlarla dolaşırım evde...burda kızlardan bazı tüyolar duydum fena gaza dedim kocişime süpriz yapim giyindim süslendim püslendim adam beni bi gördü aşkım manyakmıısn dediben şok oldum tabi niye dedim güzel olmamışmı yaa dedi git makyajını çıkar ben seni sürekli öpüyorum falan yüzüme bulaşıyo makyaj olunca sonrada git pijamalarını giy böyle hiç sexi görünmüyosun falan dedi şok oldum yani pijamaya devammmmmmmm
Benimki de makyajı sevmez hele rujdan nefret eder
ben hep allık olarak bronz terekota kullanırım adam bi öpüyo yüzü parlıyo evde öyle gezsem kıyameti koparır bide bazı rujlar yapışkan tarzı oluyo ya adam karısından tiksinir yaww
en tecrübelimiz sen oldun herhalde :)) maşalaaahh Allah mutlulunuzu bozmasıın doğru diosunIlk 1-2 sayfayi okuyunca kendimden suphe duydum
neyse ki benim gibi olanlar da yok degilmis :)
Sanirim ev hanimlari evde eslerine ozel giyiniyorlar ,
calisanlar evde rahat etmek istiyorlar
8,5 yillik evliyiz, eve gelir gelmez esofmanlarimizi giyeriz .
ama mesela disarda saclarim her daim fonludur, makyaj yaparim, guzel de giyinirim :)
evlilik hayat arkadasligidir,
bunun hamileligi, hastaligi , dogumu, cocuk buyutmesi var.
Evde de beni her halimle kabul etmeyecek adamin yolu acik olsun !
ben oyle adamin bana olan sevgisinden suphe duyarim!
Wouuu süpersin! Keşke bende senin kadar cesaretli olsaydim
belki bir kaç ay sonra bende deneye bilirim..
bende yenı evlıyım 4.5 aylık
kışın çok üşürüm. rahatımada düşkünüm işten gelır gelmez eşofmanlarımı çekerım ustume. dahası var çok üşüdüğümden çorap ustune patik giymişliğim bile var
nıye hep bız düşüneceğiz ki eşimde karşımda takım elbiseyle oturmuyor yani
benim eşim gene tam tersi :44: evde ne gerek var kotla oturmaya niye rahat birşeyler giymiyorsun.
eşofman gibisi var mı kasma kendini bu kadar
giyinip makyaj yaptığımda bir yere mi gidiyoruz. hayır senin için desem hatun sen kafayı mı kırdın ben senin her halini beğeniyorum bana böyle şeyler yapmana gerek yok diyor :44:
kendi de öyle eğer gerçekten önemli bir yere gitmeyecekse aile ziyareti arkadaş vs ise kimse ona eşortmanını çıkartamaz çok sinir oluyorum bu duruma çok :44:
tarzını az çok biliyodur zaten eşin, kimi kadın vardır tuvalete bile makyajsız gitmez evde hiç olmadı kotla oturur en kötü ihtimal oda, kimisi daha bohemdir kimisi kokoş, biz eşimle uzun süre çıktık ev hallerimizide az çok gördük o yüzden sorun olmadı, ayaklarımı çok çabuk üşüttüğüm için evde patik ev botu yünlü çoraplar boldur, eve gelince hemen yemeğe giriştiğim oluyo eşim gelince önce eşofmanlarını giy rahatla der, yani ev bizim rahat etmemiz gereken yer kasmamız gereken yer değil, böyle olursam eşim beni arzulamaz gibi bi düşüncen varsada emin ol arzulayan erkek arzuluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?