genç cicii taze evliler bi sorum olucak :)

ayyyyyyy her daim bakımlı olanlan hatunlara bayılıyoruuummmm, erkek olsam bakımlı hatun isterdim kesinlikle:27:

gel gör ki, bekarken de evliyken de süslü olmadım hele birde bebeğim var iyice saldım, ev kıyafeti benim için eşofman badiden ibarettir, saçlar taranmaz, tokayla yukarıdan bağlanır:26:

pamuklu çamaşırı tercihimdir, rahat oluyo, ayyyyy kendime sinir oldum yaa,

dışarı çıkarken süslenirim biraz, eşimin gözleri faltaşı gibi açılır çok mutlu olur,

paspalım yaa :ssz:

aynen benmde çok hoşuma gidiyor:))) özellkle çocuğn varsa ayy şıkır şıkır onuda giydircen kendinden giyincen eşinde size uyumlu olucaak ooh miiss :1::1: amaan çock emzirioys çocuun pşnden kşuos diye dşrda bile özen göstrmk bazn zor oluormuşş duyumlrma göre :1::1::1:

yani ankarayı biliyormusun bilmem ama bütün semtler ilçeler birbirne hemen hemen yakındır :)))) en uzak yer yarım saat 40 dk felan :) ee oralarda bizim işyerlerine uzak :) o yüzden kendi aileme arabayla 5 10 dklık biyerse kv'lere 20 25 dklık oluo :1::1:

tşk ederm cnm :1:
Bir kaç kere geldiğim oldu, uçakla uztundende cok geçdim :p
Hemen, hemen böyledir sanırım diye düşünmüştüm, acillamanla daha iyi anladım, ve rica ettim :16:

konuyu çarşamba günü açmıştı melekayla arkadaşım yanlış hatırlamıyorsm
akşam eşim glemeden süsleneyim dedim okuyunca ama bişeler girdi araya yapamadım
akşam eşim eve geldi ve şokk!!!
hep seni böyle paspal mı görcem dedi
tamam çalışıosun ama biraz evde de özen göstersene dedi :(
üşüyorum dedim üşümeden de güzel hoş olacağın şeyler giyebilirsin dedi :(
saçlarını düzleştir hafif makyaj yap işten stresli geliyorum seni görünce içim açılsın dedi:)
haklı da walla
hemen uygulamaya koydum dün
günlük ama güzel giyindim saçlar makyaj tamam :)
beni görünce çok sevindi e tabi ben de sevindim
aslında dikkat etmek lazım
biz hep şikayet ederiz evlenmeden önce sen şöyleydin böyleydin diye eşlerimize ama kabul edelim biz de salıyoruz
azcık silkinmek lazım arkadaşlar :)

konuyu çarşamba günü açmıştı melekayla arkadaşım yanlış hatırlamıyorsm
akşam eşim glemeden süsleneyim dedim okuyunca ama bişeler girdi araya yapamadım
akşam eşim eve geldi ve şokk!!!
hep seni böyle paspal mı görcem dedi
tamam çalışıosun ama biraz evde de özen göstersene dedi :(
üşüyorum dedim üşümeden de güzel hoş olacağın şeyler giyebilirsin dedi :(
saçlarını düzleştir hafif makyaj yap işten stresli geliyorum seni görünce içim açılsın dedi:)
haklı da walla
hemen uygulamaya koydum dün
günlük ama güzel giyindim saçlar makyaj tamam :)
beni görünce çok sevindi e tabi ben de sevindim
aslında dikkat etmek lazım
biz hep şikayet ederiz evlenmeden önce sen şöyleydin böyleydin diye eşlerimize ama kabul edelim biz de salıyoruz
azcık silkinmek lazım arkadaşlar :)

ay hadi ya bukadar olurrr yanii :1::1: adamın içinemi doğdu naptıı bu konu:))))))

evlilikte iyi olmadığım konular olabilir ama asla eşimi paspal karşılamam :) ne bileyim içim rahat etmez.4 yıllık beraberlik olmasına rağmen gelmesine yakın öyle bi heycan başlarki bende elim ayağıma dolaşır :) ilk günkü hiç bi alışkanlığımdan vazgecmediğim gibi süslenmektende asla vazgecmedim.hamileyim ama topuklumu o zili çalar çalmaz ayağıma geçiririm hem biraz aramızda alay konusu olur hemde hemen çıkattırır.fazla ızdırap çekmemiş oluyorum.böylece maksat gelince öle görsün :)

evlilikte iyi olmadığım konular olabilir ama asla eşimi paspal karşılamam :) ne bileyim içim rahat etmez.4 yıllık beraberlik olmasına rağmen gelmesine yakın öyle bi heycan başlarki bende elim ayağıma dolaşır :) ilk günkü hiç bi alışkanlığımdan vazgecmediğim gibi süslenmektende asla vazgecmedim.hamileyim ama topuklumu o zili çalar çalmaz ayağıma geçiririm hem biraz aramızda alay konusu olur hemde hemen çıkattırır.fazla ızdırap çekmemiş oluyorum.böylece maksat gelince öle görsün :)

ay maşalah sana ozamaan yaaa birde hamilesin yaniii hakikaten maşalahhhhhhhhhhhhhhhh :) darısı biseee :nazar::1::1:

şu cilve dedikleri ne oluyo tam olarak:1:
kaynanam da bi tutturmuş cilve yap :52: o bile biliyo bi ben bilmiyorum:53:

valla canım diyorum ya bende odunluk var tam bilmiyorum ama işte arasıra güzel giyinmek kocana sırnaşmak falan, bi de ben akrep kadınıyım içimde var söylemesi ayıp dilim kuvvetlidir bir iki dikkat çekici laf ettinmi ohooo senden iyisi yok , sonra tut kravatından çektiğin yöne gelir :))))

walla bu topic gözümüzün önünde dursun:)boş verdiğimiz günler görür kendimize çeki düzen veririz mesela şu an ev halimle oturuyorum ama birazdan kalkıp giyinicem burayı okumak etkili oluyor

walla bu topic gözümüzün önünde dursun:)boş verdiğimiz günler görür kendimize çeki düzen veririz mesela şu an ev halimle oturuyorum ama birazdan kalkıp giyinicem burayı okumak etkili oluyor

giyin kuşaan şölee sık parfümleriiii :1::1: ohhhh :))))))))) bugün adam bayram etsin :))))))))

acaba erkeklerde düşünüyor mudur bazen:) baklava dilimli parfüm kokan temiz ve evde güzel giyinen erkeklerden hoşlandığımızı.... en azından bir -biscolata- erkeği filan gibi olsunlar yeter:):) karımı tahrik etmek için çılgınca birşeyler yapmalıyım beni beğenmeli gözü başka erkeklere kaymamalı.. sonra aldatır beni maazallah filan gibi düşünceler:) nolur yani erkekler için olan fantazik giyimlerden alsalar bir direk dansı yapıp gözümüze girseler masaj yapsalar :) amaannn evlenince aşırı derecede cilveli bir hatun olmaya karar verdim... hihihihihi:) kadın olmak zor zanaat :)

O değilde kırmzı ruj falan sürünce erkeğe de geçmiyor mu o? :1: Düşünsene kiraz gibi dudakları olan bir kocuş... Hiç çekici değil :27:

bizzat o ruj sürülmüş ve kociş öpülmüştür :1: valla benimkinde bi hoş durdu :52: ıslak mendil vardı iyiki yanımızdada sildik hemen bide onu elinle silmeye kalkınca iyice yayılıyo:1:

Back
X